Отговори
# 30
Честит празник!!!    bouquet

Кръц   bouquet  Hug   bouquet

Хера, що позеленя така изведнъж някак?

Гледам, че има новодошли мами  Simple Smile Добре дошли!

Wel, нищо че не дойдохте, важното е, че каката е добре!

Илиянка, то бива патиланковщини, ама то вашето......хайде вече край да има  Hug

Честити зъбчета. Дано да са здрави и бели, както млечните, така след това и постоянните.

Днес бяхме на консултация. Сложиха на Ема третата ваксина. Тежи 7880 и е 67,5 см.

Хайде от нас приятна и спокойна вечер на всички ви Simple Smile

# 31
  • Стара Загора
Хера, що позеленя така изведнъж някак?
Изразявам истинската си същност Mr. Green

# 32
Добър вечер Hug
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ МАМИ ДНЕС!ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!
Кръц супер темичка newsm10,благодарности
Добре дошли на всички нови мами smile3525
Тия дни само скитахме с децата по градинките,и почти не остана време да влизам в форума,аз сега докато чакам да истине блата на торта ,реших да вляза да видя какво сте писали.
Утре мойта дъщеричка ЕЛЕНА става на 3 год,та мама ТЕДИ реши да и направи торта  party023,вечерта ще ни идват на гости кумовете,а на 10 ще е истинският купон с дечицата в клуб"КАРАМЕЛ",там ще имаме голяма торта "СНЕЖАНКА",балони,танци пълна веселба  Party Time newsm38 Tada
Прятна вечер на всички Simple Smile

# 33
момичета честит 8 март,нека винаги да сте желани,обичани и най вече уважавани
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
кръц-мерси за темичката Hands Clap
Момичета обърнали ли сте внимание че в Аптамила има теорин,а него го слагат в Red bulla и в повечето енергиини напитки newsm78 Аз днес смених млякото,и сега сме на Хипп,нямам намерение да давам на детето си теорин Naughty

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 22:41 от gudza

# 34
Здравейте!!!!!

Днес бяхме на консултация-7250гр, 68,5см!!! Heart Eyes

Хера,що така бе.....Зелена мамба...

Гудза,от 2 педиатри знам, че най-добрите съставки са в храните НАН и Фризо (вом, лаг и сие)..

Лека нощ!!!  bouquet

# 35
Friki туй ще ни е наказанието дет сме тормозили нашите майки. Да ни се паднат деца, каквито ние сме били  Mr. Green
Теодора - Честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава! и да пуснеш снимка на тортата  Whistling
Мойто младежче тези дни си отспива - спи по 5-6 часа през деня  Shocked - направо ме изумява. Остава ми време да се поровя из нета.
Малиии, то станало 12  Tired - отивам да си лягам.

# 36
Добро утро!

Едно кафе от мен за най-ранобудните  Mr. Green

Ангелина, май манекенка ще я правим момата  Laughing Ние сме на НАН. Радвам се, че има най-добрите съставки, защото не знаех какво мляко да взема, но още докато бях в болницата казах на мъжа ми да купи АМ, каквото прецени, ама да е хубаво, та като ни изпишат да си имам. Това, защото в болницата не ми даваха добавка и детето ми беше вечно гладно. От мен изсукваше не повече от 5 гр., не можех да го хвана на кантара, а като мине някоя сестра, стиска гърдата и като излезе капка ми казва - "Имаш мляко, няма добавка"  Twisted Evil А всъщност аз кърмех Калоян по близо час. Караха ми се че го кърмя дълго, не ми даваха да го храня на поискване. Давам аз едната вечер в 20ч на Калоян да суче и минава лекарката. Накара ми се, че не било час за хранене. Побъркаха ме. Накрая ме разплакаха и случайно мина пак една докторка (единствената, която ми каза да давам на детето си колокото иска и когато иска да суче) и като ме видя, прати сестрата да ми даде АМ. Калоян спа като къпан три часа след това.
Отплеснах се...
Да се оплача - дадоха ми памперси либеро (на една позната и останали) и съм много недоволна. Всяка сутрин Калоян е целия мокър, а памперса дори не е пълен. Така пропускат...  #Cussing out Днес отивам да си купя Pаmpers.
Теди, честит рожден ден на дъщеричката ти! Да е здрава и обичана!   bouquet
 Hug

# 37
Добро утро Grinning
Пу първа за днес  Mr. Green Ако някой не ме изпревари докато пиша. Ей Слипиииии Mr. Green Добре, че е кафето да ме омилостиви задето ме изпревари Hug

Честит рожден ден на щерката на Теодора   bouquet Да ти е здрава и щастлива! Simple Smile  Ама Simple Smile много риби много нещо Mr. Green

Ангелина, Ния си е направо стройно гадже Heart Eyes
Евелинка, ти за флиртовете и футбола не говори така, че всичко е документирано Joy
Предполагам, че Омни няма да се обиди...  Hug Позакъсала го е малко с дясното рамо и й е трудно да пише. Скоро ще се оправи и ще е на линия!!!  Simple Smile
Наша Ема си се научи да и става по два пъти през нощта и туй то  Heart Eyes Нямаше странични реакции от ваксината вчера. Записаха ни следваща консултация за края на 6-ти месец
(с взимане на кръв и урина).
Кръц, хубаво ни правиш темичките, ама вземи и попиши малко в тях. Как изкарахте в Плевен? Консултирахте ли Цеци с педиатъра за който говореше?

# 38
Добро утро и от нас  Hug

На мама и се спи, на човече не и няма и намерение скоро време да заспи  Crazy

Теодора честита ти рожденичка, да ти жива и здрава  Grinning

Алоу Зелената мамба, да не позеленя от яд като виде Славун да се заглежда по други жени освен майка му newsm78 Mr. Green Simple Smile

Добре дошли на всички нови мами  Hug

Слипи мерси за кафето днес ще ми трябва, ама странно аз съм на Либеро и съм много доволна няма пропуск, за разлика от Памперс newsm78

ДБС- и аз викам първа, ама станах трета  Crazy

# 39
  • Откъм Варната
Зеле отивай са наспи че довечера на караокето да не ми заспиваш на масата, ща искам на ушенце на ми пейш, пък аз ши почерпя с бира Mr. Green

# 40
Добро утро и от нас..
Мишо вече хапна първата доза мамино мляко и сега играе в кошарата, а майка му пие кайвенце..
Зеле, туй Зелена Мамба сигурно е етап от развитието на Хера до ЗЛА Свекърва Sick Sick Sick

Кали, да не забравите и мен за караокето след 24.03.. Гледайте ми дясната лентичка, стартирано е обратното броене

# 41
  • София
Ха добрутро...рекох да ви изфащам рано-рано, а то задръстване като в пиков час  Joy

Зеле, туй Зелена Мамба сигурно е етап от развитието на Хера до ЗЛА Свекърва Sick Sick Sick
ами, аз мисля че е свършила бирата...и маврудеца  hahaha

Момичета, Боряна продължава да не заспива вечер по човешко време, вече се чудя какво да я правя...а и нощем се буди сума ти пъти и без цица на минава. Татето на смее да мръдне в леглото - паркира се на неговото ръбче ... и сънува кошмари, че смачкал бебето  Sick кво шъ гу прайм туй чаве - не ми е ясно.... Иначе е станала много подвижна, а вечер в коритото е шоу на колела - пръскне, усмивки, бръмчене...ако има кой да я остави сигурно всичката вода ще изплиска. И о, започваме да отглеждаме перчем! Още не е лесно различим с невъоръжено око, но като го намокрим ... има, има  Blush

Хай да ви оставям, че сто задачи са ми останали от таз седмица за довършване  doh
Целувки на цялата гвардия    lovekiss lovekiss lovekiss:

# 42
Здравейте, раннобудници Grinning

Теди, newsm59 на Елена!!!! Да расте все така нежна и красива!!! И разбира се, да е много, много здрава!!!!!  bouquet

Патс,честито за перчема Laughing

Кръц,ама верно не си вече от редовните. Влизай по-често!

Добре дошли на новите мами!!!!  bouquet

Днес мрачно ми се вижда, дано да грейне слънцето по-късно Praynig

Айде, аз отивам да гледам "Шеметна надпревара" И после "Сървайвър-Палау" по АХN!

# 43
Добро утро и от нас!
Честит 8-ми март на патерици на всички майчета!
Илияна бива ли така, сега как ще ходим по кафетата?!?!  Hug Надявам се да се оправиш по-скоро и да мерим центъра на длъж и шир.  Mr. Green
Кръц, както винаги   bouquet за темата!
gudza ние сме на Аптамил също, но не съм сигурна, че тази съставка е активна (е аз не знам много много неща) Nerd

Момичета, вече 3ти ден чета 1 тема за ЕБХ и съм  #Crazy Shocked smile3556
Някакви хора раждали по къщите си, едни плаценти снимани в едни тавички. Да съм държала детето си от 2 месец над легенче да се изхождало, щото памперса бил унижение за бебето. Коя нормална майка, като разбере, че бебето се е изходило няма да смени памперса?!  newsm78
Много се шокирах. И някак не можаха да ме убедят във вижданията си.

# 44
Добро утро,

е ,това ме изкефи.
Омни бързо да се оправя!
Сашито вече като се събуди в 6ч. няма заспиване пее си дърпа обиколниците голям купон.Обикновено с баща му си доспиваха да 9ч, а мама си пиеше кафенцето и спокойно си разглеждаше форума.
gudza въобще не съм разглеждала състава имаме една кутия още от Аптамила и ще го сменя сигурно с Нан или Фризо.Наистина тези два вида по състав били най-близо до кърмата.
Моя крак се пооправя, ама ужасно  е с патерици .
На всички озъбили се честито!
Теодора честита ти рожденничка!-да ти е здрава щастлива и послушна дъщеричката!

Общи условия

Активация на акаунт