Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 85 (м. декември)

• 27 251
  • 1 337
  •   1
Отговори
# 30
Ох, това ми е едното нещо дето съм намислила за "някой ден". Даже не ми дреме и за лимонади и прочие, аз на безалкохолни никога не съм налитала. Просто много обичам газирана вода и се дразня на постоянното купуване на пластмасови бутилки като искам такава.
Макар че за само газирана вода не съм убедена че е по-рентабилно отколкото бутилки от супермаркета, особено собствените марки на веригите че аз не държа да ми е минерална вода а просто газирана. Но съм го наумила и ще го направя все някога, за мен би било голяма глезотия.
За момента са ми за упражнение шишетата - пазарувам пешеходно, споменавала съм и друг път. Ако в торбата ми няма нещо друго тежко, задължително добавям газирана вода Grinning Така че реално пазарската ми торба никога не е лека като се прибирам от магазин.

# 31
Поръчах книгите за мен и за нея по един комплект. Joy Не мога да готвя без рецепта, просто не ми идва отвътре.

На Весела книгите са уникални, но вече ги имаме и двете. На Деница също я имам, както и на Вили'с тайм. Готвя основно по тях и по вашите рецепти в темата.

Правя си даже вегета, по рецепта от Весела.
Коя от всички книги би препоръчала? Има ли някоя с по-нашенски продукти?

# 32
Поръчах книгите за мен и за нея по един комплект. Joy Не мога да готвя без рецепта, просто не ми идва отвътре.

На Весела книгите са уникални, но вече ги имаме и двете. На Деница също я имам, както и на Вили'с тайм. Готвя основно по тях и по вашите рецепти в темата.

Правя си даже вегета, по рецепта от Весела.
Коя от всички книги би препоръчала? Има ли някоя с по-нашенски продукти?

Тя има четири :Солена книга, Закуски, Десерти без захар и Последната ,  която ми е Фаворит -10 Сухи смеси за домашно готвене-и съдържа сладка суха смес номер1, суха смес 2 за нисковъглехидратен хляб, суха смес 3 за тортили, суха смес 4 за протеинови хлебчета, суха смес 5 за мъфини и солени кексове, суха смес номер 6 за блат за пица, сладка суха смес 7 за кексове, мъфини, торти , сладки, суха смес 9 за фокачи, солени мъфини и хлебчета, суха смес 10 за брауни-СУХА СМЕС №10 БРАУНИ 
Рецепта:

СМЕС №10 БРАУНИ 

ЗА 300 ГР БРАУНИ

80 ГР. КОКОСОВО БРАШНО
105 ГР. ЕРИТРИТОЛ                 
 65 ГР. КАКАО                             
 40 ГР. ЖЕЛАТИН                     
   8 ГР. БАКПУЛВЕР                         
   2 ГР ХИМАЛ. СОЛ

за Брауни -8 парчета-От сухата смес номер 10 -
75 гр суха смес Прибавете 3 яйца+30г масло + какао за поръсване /по желание/

Себестойността , ако си подготвим една такав смес е около 5лв, а иначе Узунов и кето бг я продават по 12лв.

Предстои този месец да издаде петата си, за която знам,че ще е сладка.Следя я, защото  готви с малко продукти .

# 33
Не мога да ви настигна, чак на трета страница се записвам. Баницата става и със синьо сирене в нея, направо френска Joy Правила съм я и с котидж.
Натка да ти припомня да метнеш едни уши в мулти кукъра. Яко с оцет и чесън, ох грух Animal Pig
Вчера се събирах с дружки, дето не ги бях виждала от 100 години, та боднах и от разни нережимности по масата. Днес нищо не ми се яде, явно съм запълнила гликогеновите депа. Има и такива дни, какво да се прави.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:33 от Costa

# 34
mari eta72, честно казано аз смятам, че и Узунов също е копнал и пейстнал.
Grinning

# 35
Узунов нищо сам не е измислил, той според мен и затова толкова набиране да е точно както е рекъл - за мен тоя човек не разбира достатъчно че да може да помогне да се нагоди нечий режим ако го питат Grinning
Тия неща си ги четем и бистрим и от преди да му се чуе името на него.

Costa, много добре звучи щом след нережимна храна не си прегладняла, че обикновено до това води при повечето.
За уши ако видя някъде да продават в близките магазини, може и да взема. Нали ви казвам че съм заклет пешеходец, та само наблизо пазарувам. Припомни ми само, самите уши миришеха ли по-тежко? Нямам как да приготвям по-ароматни неща и първо с това се съобразявам.
За френската баница завидях благородно, алергична съм към всякакви видове плесени и дори "благородните" по сирената не ми понасят... тях само отдалеч ги гледам. По възможност - през стъкло а не в същия въздух където съм аз Grinning

# 36
Натка при мен нищо не мирише, ако оставя налягането само да спадне и клапата сама да падне. Това му е най-голямото предимство на моя про крисп, няма миризми. Дори на слоу куук като готвя затварям клапата на "seal" и си готви без да изпуска пара и миризма.
Ако бързам и изпусна парата се омирисва кухнята наистина и трябва да се проверява.
Жалко, че си алергична. Аз обожавам мухъли - сирена, не мъже Joy

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:26 от Costa

# 37
Ще взема и аз да напиша една книга! Щом тоа келеш може...
"Как да преборим диабета за 300 дни" е работното заглавие. Като цяло съдържанието от първа страница + подбрани цитати от Невена.
Втора книга : "Не гладувай! Подбрани кето и нв-вмх рецепти". Тук всичко от темата с рецептите, даже и снимките.
Трета книга "Как да пием кето". Тя е ще в съавторство с Натка Joy

# 38
Ти недей че из американските групи по едно време мернах нещо и за нисковъглехидратни бири Joy
Плюх си в пазвата и бих хикса, де, това вече е гавра с неща твърде святи Grinning Grinning Grinning

# 39
Начи ако човек може да спре с една бира, то това е бял кахър. 8-10 гр. на халба няма да ти срутят режима и съсипят здравето. Обаче първата бира води втора, че и трета....и мезета...
Не съм пил бира от миналата година, щото ми е слаб ангела и почна ли... Sad

# 40
Ще взема и аз да напиша една книга! Щом тоа келеш може...
"Как да преборим диабета за 300 дни" е работното заглавие. Като цяло съдържанието от първа страница + подбрани цитати от Невена.
Втора книга : "Не гладувай! Подбрани кето и нв-вмх рецепти". Тук всичко от темата с рецептите, даже и снимките.
Трета книга "Как да пием кето". Тя е ще в съавторство с Натка Joy

Ако ще ползваш първи пост искам % Sunglasses

Ама верно, вместо да правя тук безплатно тоя пост, можеше бизнес да развия.
Малиии, колко съм проста Joy

# 41
То тук всичко е без пари и по много от всичко, ами и се сърдят някои, че сме вещици. Който оцелее, се оправя 😀.
Няма опция като в каналите, един месец безплатен абонамент, и после си плащаш.
Тук филантропи заварих, и добре, че ви има 😍

Днес заради тоя дъжд правих сладкиш. Като четох смеската по- горе, май нещо подобно импровизирах. Аз съм творец, не спазвам мерки и теглилки 🤣 Бадемово, кокосово, две яйца, бакпулвер, 2 ванилии, малко прясно мляко, масло, замразени вишни, нарязани фурми и еритрол, в йенагласа, то стана плодова баничка.
Не ви го показвам, защото кака ви не изчака да изстине, и като го обърнах, половината остана в тавичката 🤣. Сега го ядем в насипно състояние,  но пък е вкусно. Пак ще направя, щото се ядосах какъв съм бързак, мързеляк и тъпак.

# 42
Начи ако човек може да спре с една бира, то това е бял кахър. 8-10 гр. на халба няма да ти срутят режима и съсипят здравето. Обаче първата бира води втора, че и трета....и мезета...
Не съм пил бира от миналата година, щото ми е слаб ангела и почна ли... Sad
За моженето - мога... ама не искам Joy
Винаги са ми били 2 или нагоре, то от една бира само ми се доспива. Обаче ела ме виж от втората как ми минава Joy Те и приятелите ми ме знаят и отдавна не питат какво ще пия. Ако сме за повече време - тогава бива някоя бира. Ако сме набързо, никой не ми се чуди че не ме устройва Grinning
Чак година не съм изкарвала съвсем без хич, аз кога ли съм била и много стриктна. Но си ми е рядко лакомство де, далеч не толкова редовно, колкото би ми се искало. Напоследък хептен на рядко, преди се случваше примерно поне веднъж в месеца при събирания, не съм гонила с точност. Аз не съм била и чак колкото теб закъсала де, помня че твоите изследвания бяха страховити отначало.

# 43
  • София
Tays-че, и аз поради същите причини запретнах ръкави тази вечер и направих смес N 10 и брауни Blush, че дори внедрих и  сладкарската ми извара, оцветена с цвекло. Ей, как ми се навързаха рецептите днес Joy

Гущер, направо една обща книга можем да създадем, всеки в своята област ще напише, от Авторски колектив ..Joy

# 44
Мда, плюс програма за лични консултации 1 on 1. И хонорарите - в кифтета! Joy

Общи условия

Активация на акаунт