Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 85 (м. декември)

• 27 286
  • 1 337
  •   1
Отговори
# 15
Аз в тази баница слагам и филе нарязано, и от настърганата моцарела от Лидъл. И чубрица много и върви😀.На Витоша съм носила и с чушка, мъфини. Единственото, което спазвам, е броя яйца, всичко друго е на око. Моето съдче е като на Шарпи. Покрай тези банички влезе в постоянна употреба.

Днес ми стана много нелицеприятно ястието 3 пил бута със замразени зеленчуци от Лидъл, има една много вкусна смеска с малки морковчета, броколи и някакъв жълт морков, чушки и др.
Напуках се доволно обаче, всичко беше станало в мултикукъра на крем пиле, особено като извадих кокаляците 😀. Някога нали правехме пиле- фрикасе, на такова прилича. Сигурно само аз ще си го ям, но не ми се запичаха във фурна или фрайер, ей така, трупешката, направих една тенджера.

# 16
Сещаш ме че моят мултикукър още подлежи на изпробване, 2-3 пъти сготвих в него и като за мен това са твърде малко експерименти Grinning Трябва да реша какво да метна в него, че малко по-късно ще пазарувам и да видя какво ще ми трябва. Макар че в това умряло време, колко му е да врътна пак една тенджера супа топчета че така да обичам като се прибера и да налазя купа с топла супа. Умишлено не пиша купичка че много умалително ми звучи, а моите чаши за супа са огромни Grinning Освен и че рецепти за супа с 250г кайма в тях не ги признавам, нито застройки с по 1-2 яйчица, та си е засищаща. Нали установих и че джаджата за топчетата върши работа и няма да ги въртя на ръка - ще се прави често, че най-мързеливо Grinning
Ще ми се нещо друго да изпробвам дето не съм правила, ама пък колко му е другото да остане за друг път.

А под чубрица като казваш че слагаш - растението чубрица ли имаш предвид или шарена сол? Че някъде на шарената сол казват чубрица а не на самата подправка. Не че и двете не ми звучат добре на мен де, аз чубрица почти на всичко мога да сложа, едно време с баба сме слагали по малко даже в тиквеника Grinning

# 17
Вие не се удържате бре, я ги виж - рано станали, баница пекли Grinning

Тая книга с кето рецепти леко с подозрение я гледам лично аз... вярно че Узунов им промотираше нещата на тия, а това само ми засилва подозрението Grinning Ако могат да се намерят отнякъде коментари поне дали са с по-достъпни продукти като за у нас или са просто преведени някакви рецепти с неща дето за нас са изгъзици, би било полезно.

И за мен е измислена. Виждала съм я. Повечето преписват. А Узунов е надебелял доста. Поначало като видя рецепта с много съставки и дърпам назад. А въпросната Савова  има сайт, може да се видят рецептите и  дали ще бъдат приложими и подходящи и дали подаръкът ще бъди смислен и полезен.

# 18
А каква чубрица?
Ронена или онази микса, трапезна или шарена сол както и викат.

# 19
Ронена, без смески. Само сухото растение.
У нас всичко е по вид, разни миксове не уважавам, защото бутат за грамаж и неща, дето не знам какви са. Смесвам си сама.

Нати, наистина съм срещала чубрица като сборно за шарена сол 😀

# 20
Поръчах книгите за мен и за нея по един комплект. Joy Не мога да готвя без рецепта, просто не ми идва отвътре.

На Весела книгите са уникални, но вече ги имаме и двете. На Деница също я имам, както и на Вили'с тайм. Готвя основно по тях и по вашите рецепти в темата.

Правя си даже вегета, по рецепта от Весела.

# 21
Абе и аз чета рецепти... и после си правя каквото ми дойде отвътре Joy
Но аз готвя основно за себе си, та като изменя нещо по мой си вкус, то няма на кого да не хареса та рядко съм имала издънки. Бившият ми последният пък беше възхитен и благодарен на каквато и да е домашна храна, та и него не успях да уморя с експериментите си, всичко си изяждаше след като е благодарил първо Grinning Но той и като цяло беше супер впечатлен от българската кухня и много малко неща от нея не са му допаднали, те тия там не знаят да готвят. Да го кажа по-тактично - нямаше никаква опасност да чуя за нещо как майка му го готвела по-добре, ако ще и да не ми се е получило на 100% Joy
Но рецепти гледам, де. Винаги има какво интересно да види човек.

# 22
Елора, кожата по целите ръце, бедрата отстрани, шията, стана като вестник. Expressionless
Коремът и лицето все още са добре.

Ако си отслабнала бързичко е така.
Но се свива. Не става за пет дни.
На мен шията ми се е сбръчквала на два пъти като свалих 25 кила за има няма 6 месеца.
Не се втелявам и си действам, тя си се опъна с времето.
Трябва си време, но и достатъчно добра хидратация и спорт разбира се.
Може да включиш някакви мазила.
Вчера бях на коледния базар на Ндк.
Купих си на Богатина гроздово масло серум с озон.
Големи хвалби от продавача. За лице е. Много дълбоко в кожата действало за проблемна кожа, зачервявания, пише и за пъпки, а и жените казвали, че им подмладявали много лицата.
Имат и други масла, може да видиш на сайта им, но този бил много добър и затова ме посъветва него да опитам.
Може да опиташ да мажеш и тялото с него, колко му е.
То е идейно сега  като го пиша да понамажа коремчето с това чат пат.

# 23
Фастове също, това за кожата дето има да се свива. И те не действат от 2 пъти де, но пък не са и само за това а само ползи си има и там.

# 24
То това май беше пост за реклама на книгите му.

# 25
  • Sofia
Ами бързо свалих, 12 за 2 месеца,  за следващите 3 м само още 4 кг. Да се опъне с времето, ама и то не работи в моя полза, че и егн-то предполага отпускане. Joy
Фаствам през цялото време. Напоследък и повече заради разни тревоги, ям рядко и насила.
Ще включа мазила и повече движение.

# 26
Mark eta72 ако става въпрос за моя пост с въпрос за книгите, не е реклама. Joy Просто, исках да попитам дали някой е пробвал рецептите, за да знам дали изобщо са хубави и лесно изпълними. Поръчала съм си книгите, не съм от вчера в темата.

Ако не е към мен, извинявай, че съм го възприел към теб.

# 27
Mark eta72 ако става въпрос за моя пост с въпрос за книгите, не е реклама. Joy Просто, исках да попитам дали някой е пробвал рецептите, за да знам дали изобщо са хубави и лесно изпълними. Поръчала съм си книгите, не съм от вчера в темата.

Ако не е към мен, извинявай, че съм го възприел към теб.

Няма проблем , аз също се извинявам, ако съм засегнала. Савова е класи над книгите на Узунов.Обичам книги.       И аз Преди време поръчах за подарък на моя близка книги за жени в менопауза от фейсбук с името Диетата на Галвенстън. Оказаха се преписани и измислени, има тема в Бг мамма. Голяма Измама, ако реагираш те блокирват. И след месеци видях Признанието на младежа -Димитър Янев , използвайки фирмата на баща си,
и написвайки книгата Диетата на Галвенстън за 10 Десет минути./На 06минута и7 секунда е книгата, за който не му се гледа/.

https://www.youtube.com/watch?v=8ZgU8hQcF5M

Димитър Янев е на 17 години. За 8 месеца изкара 300 000+ лева. Продава в 4 държави.

Хвали се здраво за сметка на наивните хора. Оттогава гледам много какво поръчвам.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 15:30 от mari eta72

# 28
Да дам отчет за днес
Закуска 2 кафета
Обяд яйца на омлет - със шунка на слайсове, маслини,  краставица
Вечеря - вратни пържоли , салата
Не съм се теглила бързах да хапна и да тръгна на козметик.
За кожата на тялото ходя,  на масаж 2 пъти седмично, много харесвам олиото и крема за тяло на Кларанс. Хубаво е да се маже тялото, тк кожата с годините губи своята еластичност.

# 29
  • В центъра на моретата
Karen, повечко вода пий, около 2 л. е добре, за да се хидратира кожата и да не изглежда като вестник. И колаген по 10 гр сутрин на гладно. Но вземаш ли колаген - водата не трябва да забравяш да я пиеш. И гледай лицето, ако тръгне да се смъква кожата, трябва да увеличиш храненето, че колагена в лицето не се възстановява.

Да похваля новата придобивка - машинка за газиране на вода. Много съм доволна. Много добра лимонада става, като се добави лимонче и мента. А и това ме накара да не занемаря саксията си с мента. Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт