Звездни Компромати- Декември'24

• 347 356
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Glasgow
На първата снимка не е тя

# 3 391
На първата снимка не е тя

Тамара е.

# 3 392
Гущеров не беше ли само със застрахователен бизнес, но не силов? Орел-Г беше неговата, после Витоша... продаде я добре и се оттегли. Не знаех, че и в други бизнеси е бил замесен.
Орел беше негова и я продаде на Дженерали!
Беше страхотен шеф,организацията на работа беше толкова добре оптимизирана ,че Дженерали почти не промениха нищо,правеше невероятни банкети по хотелите си.На много от тях е присъствала и съпругата му-докторката.Това са думи на мой познат,работел за Гущеров
Отлично вложени откраднати пари от комунягите.
Понякога се чудя дали някои разбират какво пишат.
Нямам идея от къде са му парите!Човека е добър бизнесмен
Reunion,само партитата ли видя в поста ми.Факта ,че е създал оптимално добър продукт,който продаде на Дженерали леко ти убягва.
Ако бяхте толкова бойни и по площадите,а нв само в бг мама да громите комунягите,сега щяхме да сме на друг хал!

# 3 393
Радина. Твърдо не от мен.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 21:37 от PoshSpice

# 3 394
  • Наблизо
Прилича на наблъскана с лекарства и в усмирителна риза.
Нищо секси не виждам.

# 3 395
На снимката Радина е по-скоро сериозна и притеснена. В труден период е. Не знам защо изобщо отнася понякога кофти коментари.

Бащата на децата й се носи на крилете на безотговорността с разни млади девойки. Кой знае колко неща нея чакат. Съчувствам й.

# 3 396
  • София
И аз й съчувствам и ми е неприятно да чета такива коментари към паднала жена точно тук. Жените сме си най-злите критикари най-често, това ми е страшно омразно.

# 3 397
  • Наблизо
На снимката Радина е по-скоро сериозна и притеснена. В труден период е. Не знам защо изобщо отнася понякога кофти коментари.

Бащата на децата й се носи на крилете на безотговорността с разни млади девойки. Кой знае колко неща нея чакат. Съчувствам й.
Защото се мъчи да е “секси” и да натрива носа на Деян с подобни фотосесии.
Може би ако види истината,да се усети че постига обратния ефект.

# 3 398
E, супер си изглежда Радина на тази снимка. Има нещо драматично, даже малко френско. Нещо в прическата, в облеклото… Харесва ми.

# 3 399
  • София
Аз не виждам в тази снимка секси опит да натрива носа на Донков. Пък и така да е, има право да си изживее кризата както може, не всички са с еднакво силна психика.

# 3 400
Ами и тя е актриса. И се снима както реши. Може изобщо да не е за да натрива носа на бившия, а за себе си да го прави.

Какъв обратен ефект? Деян да джитка с млади гаджета, а тя да се снима как прави лютеница ли? Simple Smile

# 3 401
Все едно Радина не знаеше с кого се хваща. Айде да не се прави на драматична, че тя беше след Ингилизова. И ако някой си е мислил, че Деян ще спре до Радина, то това в била явно само тя самата. Човекът има нужда да четка самочувствие.

# 3 402
Никоя жена, която се хваща с мъж с дете, не очаква той да се раздели и с нея, както с майката на първото дете. Всяка смята, че първата е била неподходяща, а с нея е истинската любов. Та не е виновна Радина, че се е подлъгала. Млада, влюбена, завъртял й е главата.

# 3 403
  • Down south
предишно, сегашно семейство винаги са ми били нещо средно между безинтересни и карикатури.
Карикатури е много точно казано. На нашето време, както и олицетворение на много неща, които не мога да събера в една дума.
А "мис грозил" беше изключително попадение!
Браво на съфорумката, която го сътвори.

# 3 404
Е, добре, де, нали уж Радина заряза Донков заради по-младото гадже или аз обърках нещо? Нали тя слага край на връзката им и се хваща с онзи слаботелесния, защо я ожалвате толкова и изкарвате жертва?

Общи условия

Активация на акаунт