Звездни Компромати- Декември'24

• 349 727
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 120
  • в пералнята
Е уж го засекли с радар малко преди това с доста висока скорост,но го пуснали.
В интерес на истината, ако е така, те също трябва да носят отговорност...

# 121
Със сигурност са пропуснали дрегера. Всъщност едно хубаво нещо има в цялата работа, и то е че като общество сме станали по-сериозни по темата, сега не карат повече пили, но вече виждаме, че по-рядко се разминават, независимо дали са "известни".

# 122
Със сигурност са пропуснали дрегера. Всъщност едно хубаво нещо има в цялата работа, и то е че като общество сме станали по-сериозни по темата, сега не карат повече пили, но вече виждаме, че по-рядко се разминават, независимо дали са "известни".
Какво сме променили като общество, освен че изписваме темата в БГ мама? Да не сте забравили пияни, който помля семейство чужденци докато "приятелска" патрулка го съпровождаше към дома му?
Ами Семерджиев, на когото добрите ченгета донесоха стълба за да се прибере в къщи. А други добри ченгета го чакаха пред дома му цял ден, че да изтрезнее и тогава да го арестуват. Вместо да разбият вратата и да го замъкнат в лаборатория за тестове. Нищо не сме направили, а и не е наша работа да правим. Работа на държавата е да образова за последиците, да "развърже" ръцете на служителите на реда и да изисква от тях изпълнение на служебния дълг. За което получават с калпаците пари, за разлика от обикновените граждани.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 22:27 от dariVale

# 123
  • Пловдив
Как да не карат пияни? Има толкова статистики, че хващат шофьори не само на градус, а и с наркотици в кръвта.

# 124
  • София
Аз също мисля, че с малки, макар и бебешки стъпчици, обществото се променя. След Бубето и челният сблъсък на подкрепящите я с народната любов, сега Димо не посмяха да го "бубосват". Мъничко е, но е нещо.

# 125
  • Варна
Зъб за зъб, око за око, тоест причинил си умишлено убийство, ми чао, иначе тази мъка никога няма да спре.
Убиваш човек умишлено и присъдата ти е три години, това нормално ли е? В нормален свят ли живеем?

# 126
Нищо не сме направили, а и не е наша работа да правим. Работа на държавата е да образова за последиците, да "развърже" ръцете на служителите на реда и да изисква от тях изпълнение на служебния дълг.
Абсолютно наша работа е да протестираме, да канселираме, да проявим нетърпимост, да гласуваме и да имаме категорично мнение. Държавата сме си ние.

Има ново интервю с Токев при Бенатова и Шекерова по темата.

# 127
  • При семейството си
Не разбирам как все се намира някой да каже "ама то... нали... ама те...ама то 'щото той...".
Ако вашето дете е жив труп, ще ви топлят ли 1 млн лева??? Само така си го представете и тогава търсете оправдания на долни, гнусни, тъпи, пияни свине!
Ако мръсната пияна свиня, не беше предизвикал катастрофата, нямаше да коментираме източени пари, заложници на съдбата, разбити семейства...
Хората сега сигурно щяха да са направили сватби и внуци да гледат...
Кой го оправдава?! Кой нормален родител би искал обезщетение за сметка на будната кома или смъртта на детето си?!
За колко други жертви, преобърнати безвъзвратно животи не сме и’ чували.
И, да, ако Мануела беше блъсната от пияната, но безработна свиня Гошо, бащата, най-вероятно, отдавна да си е хванал шапката, и далеч от трагедията.

# 128
Димо е имал много нарушения впрочем, което накланя везните към това, че полицаи вероятно са си затваряли очите за проби с дрегер. Някакво такова усещане имам.

# 129
Хиляди жертви на катастрофи не получават и стотинка.
Сега ще ме изтрият естествено, но този случай ме потресе.
https://crimes.bg/vodeshha-tema/shokirashto-progovori-dashteryat … nimki-18-3/142654

# 130
Зъб за зъб, око за око, тоест причинил си умишлено убийство, ми чао, иначе тази мъка никога няма да спре.
Убиваш човек умишлено и присъдата ти е три години, това нормално ли е? В нормален свят ли живеем?
За съжаление не живеем в нормален свят... Живеем в свят на бездушие и безумие. Свят, в който справедливост няма. Алчността и идиотията  на хората убиват всичко. И винаги жертви са невинни хора, а гадовете си живеят живота. Мануела е една от невинните жертви...

# 131
Много интересено начало на темата. Благодаря 💝

Според мен бащата на Мануела е загубил дъщеря си, после и ума си. За тези родители има нещо по-лошо от смъртта на детето им - и то е да бъде закотвено между живота и смъртта. Не могат да се зарадват че е жива, не могат да я оплачат при мъртвите. Сигурно в неговата глава тя е мъртва. Остават едни пари.

Джоли и нейните деца

Скрит текст:

# 132
Аз също мисля, че с малки, макар и бебешки стъпчици, обществото се променя. След Бубето и челният сблъсък на подкрепящите я с народната любов, сега Димо не посмяха да го "бубосват". Мъничко е, но е нещо.

Димо не е богат като Бубето, каква полза да го подкрепят? На море не може да ги заведе или да им осигури други облаги...

# 133
  • Deutschland
Финалистките на Мис Германия...

# 134
  • Glasgow
Дейлимейл: Риана steals the show на фешън награди 2024.🙄 Мъжът ѝ с костюм, тя като за Мулен Руж
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт