Звездни Компромати- Декември'24

• 347 647
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 805
  • на село
Горката Блейк! С мощен ПР стана известна, сега с ПР ще я сринат. Преди години беше звездата на темата - през страница се въздишаше по роклите ѝ. Чудех се какво ѝ харесват, при условие, че няма ни една готина черта. Ама на - и аз я харесах.

Между другото, въпросната журналистка, която я наплю с изрязани клипчета (които няма как да дават реална представа изрязани по този начин), говори същото и за Ан Хатауей, чак последната ѝ се извинява. От друга страна, за Анджелина Джоли се изказва много ласкаво - не помня вече точно, но беше нещо от рода - най-човечна, мила и земна. Та не знам…

Блейк (както и много други) си направи майтап със снимката на Кейт, преди да стане ясно, че принцесата е болна от рак. Да се твърди, че се подиграва на болен от рак, не е коректно. Вярвам, че това е първото нещо, с което са започнали черния ПР.

# 2 806
Е тя Цветелина Янева може и затова да живее в Дубай, заради достъпа до сметките, а може и да е по-добре от гледна точка на сигурността... те нямат ли детенце с Шиши? Ако нещо се обърка, не могат да ги пипнат в Дюбай

# 2 807
Гледам сега реклама със Симона Пейчева и се чудя защо Бачорите така я канселираха. Преди години простееха всеки уикенд  някъде  с тайфата и мъжът ѝ на Симона . Обаче от поне 1 година не е в компанията им. Да не се е разделила с оная канара , за която се беше омъжила май?

# 2 808
Разделена е. Гадже е на мой познат. Пак финансово красив.

# 2 809
  • на пистата
Весели празници,момичета.
Денси,специално за теб!

# 2 810
Разделена е. Гадже е на мой познат. Пак финансово красив.
Абе много оправна тази мома,не остава без спонсор

# 2 811
  • София
Абе не бяха изрязани клипчета от интервюто, в което се държеше ужасно Блейк, цялото интервю си излезе. Там единствено се дразних, че всички коментираха Блейк, а колежката й от интервюто се държеше също толкова ужасно (известна е и тя, но ми избяга името).
Иначе явно и двамата не са китка, но на Блейк кусурите всички й ги видяхме публично, та няма как да обвини пиар кампания за тях. А пък обвиненията й срещу Балдони малко тъповати ми се виждат - питал колко тежи, преди да я вдигне, влязъл в стаята, докато кърми, казал, че говори с мъртвите... Ми тъпанар си е сигурно, ама чак пък дело.

# 2 812
Оправни са гимнастичките. Grinning

# 2 813
Добро утро в този хубав ден!
Освен Нели Сано скоро на екран се връщат Силвена Роу и Ева Веселинова. Не се съобщава за какви предавания става въпрос.

# 2 814
Нашите "златни"момичета верно много златни. Къде има злато, там ходят! Брей!

# 2 815
Много знаменитости наемат ПР агенции. Между другото, Брад Пит също е клиент на въпросната агенция. Което не значи че Джоли е ангел неземен, превърнат от тях в психарка. Нали?

# 2 816
Делото е за сексуален тормоз, а аз не видях да има нещо сексуално в обвиненията, насочено конкретно към нея?

# 2 817
  • Glasgow
Много знаменитости наемат ПР агенции. Между другото, Брад Пит също е клиент на въпросната агенция. Което не значи че Джоли е ангел неземен, превърнат от тях в психарка. Нали?
сега ми се изяснява защо мъж, обвинен в насилие над семейството си, все още печели толкова симпатии.

# 2 818
  • Sofia
А може да е защото не сме видели нито едно доказателство за това. Не е ли по-правилно човек да е невинен, докато не се появи, макар и минимално, доказателство за противното?
Все пак този мъж (Брад Пит) имаше други жени преди това, никоя от тях не е намеквала дори малко за насилие. И, разбира се, не е невъзможно човекът да се пропие и да стане насилник, ама поне нещо конкретно да се даде по темата. За момента само слухове за нещо в някакъв самолет, за което беше оправдан от властите.

# 2 819
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
сега ми се изяснява защо мъж, обвинен в насилие над семейството си, все още печели толкова симпатии.
Амии, в крайна сметка нямаше дело и осъдителна присъда?
 Според мен нещата не са "черно бели", вероятно е имало физически сблъсък между Брад и осиновените момчета, и вероятно при едно дело щяха да излязат "интересни" неща и за двете страни...
 Но пък защо той не се бори да се вижда с децата си, и позволи да се разделят за толкова години?

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 11:09 от Sunshine-rainbow-lollipop

Общи условия

Активация на акаунт