Звездни Компромати- Декември'24

• 347 466
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Варна
Ивелинчето и Сашко направо не ги виждам какво правят заедно.За какво си говорят.Тя не може да върже 2 думи в изречение.От предаването му видяхме,че грам не може да мисли.Само да го целува и лигави.И простотии да говорят.Той човека затова се е ориентирал към геймърския свят.
Не подозирах, че младото булче било такава флееегма.
Докато каже 2 думи, ми поникна мустака.

# 3 226
  • София
Тея Пилита и аз ги гледам в Инстаграм - от месец са в България с Майбах, ходят по разни хотели за по вечер, при Иво Сиромахов бяха за интервю. Женското пИли само писка колко са уау, колко са топ гъзари и все на лукса. Мъжкото стои като препило до нея и мига милионерски. От тея хотели пари ли им дават за реклама?

# 3 227
  • Враца
Тея Пилита и аз ги гледам в Инстаграм - от месец са в България с Майбах, ходят по разни хотели за по вечер, при Иво Сиромахов бяха за интервю. Женското пИли само писка колко са уау, колко са топ гъзари и все на лукса. Мъжкото стои като препило до нея и мига милионерски. От тея хотели пари ли им дават за реклама?
Нищо конкретно не зная за тия образи, освен че са доста комични такива.
Но може да са расли в среда, в която техните настоящи постижения да са "топа на топа" и затова да се изтъкват така.
Ако някой хотел им плаща за реклама, таргетираните потенциални клиенти ще са като тях- смотани, евтинки, смешнички, подскачащи и неадекватни.

# 3 228
На Ромео Бекъм как му личи, че е богаташче с мръсни дизайнерски джинси. Белнал се с този потник…

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 20:22 от Barbarella*

# 3 229
Теодора Духовникова посреща Коледа в Африка
Скрит текст:

# 3 230
Теодора какво тяло извади. Браво!

# 3 231
Ивелинчето и Сашко направо не ги виждам какво правят заедно.За какво си говорят.Тя не може да върже 2 думи в изречение.От предаването му видяхме,че грам не може да мисли.Само да го целува и лигави.И простотии да говорят.Той човека затова се е ориентирал към геймърския свят.
Той си беше в геймърския свят още с предната жена..
Той едва ли стои много убтях, защото участва в много представления , тя има ангажименти и сигурно се срещат за няколко дни

# 3 232
И Ивелинчету и Хатанаска за мен имат едно и също излъчване на дълбокопровинциални амбиции. Нещо като Палуна преди да стане и тя “дама”. Едната откровено грозновата, другата с един нелеп телешко-сластен поглед. И двете с маниер на крайпътни сервитьорки, чакащи някой с бмв да мине. Върховна валидация на житейския им успех - “звездните” им сватби. Ивелинчету по-естествено като за натурела си: със сатенена нощница с дълбока цепка във винарна край Карлово. Хатанаска наскочила себе си извънземно, пренасяйки селенията, кича и първенющината чак на Комо.

# 3 233
  • До морето
Доста семпличка е Ивелинчето наистина. Чак сама се чудя на себе си защо съм имала по-високи очаквания за нея.

# 3 234
И аз се учудих, като я гледах в кой да знае ...после се учудих защо се учудвам и така...

# 3 235
Човекът спи с нея  ,да не казвам точната дума, няма да ходи на състезание по риторика.

# 3 236
  • на село
Ивелина Чоева работи от 13-годишна и много лесно може да се провери с какво се занимава, ама щом ви харесва да я хейтите, коя съм аз, че да ви преча.

Калина Паскалева да не е закъсала, че ходи с  бански от младостта си, когато е била по-слабичка.

# 3 237
Ивелина беше направила приложение за жени в нужда.Там ме беше спечелила.

На Атанаска родителите живеят в кооперацията, която Бачорски купи и са на етажа на офисите.Язък й за претенциите й.

# 3 238
На Атанаска родителите живеят в кооперацията, която Бачорски купи и са на етажа на офисите.Язък й за претенциите й.
Голям хамбар се оказа този апартамент. Поне са си взели безплатна охрана на сградата Wink
Бабата получи и кошарка за нероден Петко.

# 3 239

Голям хамбар се оказа този апартамент. Поне са си взели безплатна охрана на сградата Wink
Бабата получи и кошарка за нероден Петко.

Ми то в къщата с тия мишки....

Общи условия

Активация на акаунт