Звездни Компромати- Декември'24

• 347 468
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 210
Той ли хапеше ушите на другите футболисти?

# 3 211
Той ли хапеше ушите на другите футболисти?
Суарез ги хапеше, да

# 3 212
  • София
Гала и 1/2 Геро
Скрит текст:

Ан Хетъуей
отваряте на ваша отговорност
Скрит текст:
Родителите са модни икони, но Ромео Бекъм е като клошар
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 15:30 от lite16

# 3 213
  • Варна
Ромео Бекъм беше толкова сладко момче и бях сигурна, че ще стане красавец като стане млад мъж, ама уви, не познах...

# 3 214
Звездното семейство на България! Моля, не завиждайте, имат си пари хората, угаждат си!
Скрит текст:

# 3 215
Влюбих сЪ. Само как държи чашата той...

# 3 216
ГоспАжа Кадиева ми е изключително селска и простовата. За сметка на това, цялото ѝ същество изглежда мега доволно от огромният житейски скок да е светска дама. Не че мамин Сашко е кой знае какво, ама на фона предишната му жена, Ивелинчету е като селската кака от местната месарница.

# 3 217
Едно интервю с Мими Иванова, която утре има рожден ден.

https://impressio.dir.bg/litsa/mimi-ivanova-byah-pagubno-vlyubena-v-emil-dimitrov

# 3 218
Звездното семейство на България! Моля, не завиждайте, имат си пари хората, угаждат си!
Скрит текст:

Тази изискана обстановка някъде в Монако ли е Simple Smile?

# 3 219
Ивелинчето и Сашко направо не ги виждам какво правят заедно.За какво си говорят.Тя не може да върже 2 думи в изречение.От предаването му видяхме,че грам не може да мисли.Само да го целува и лигави.И простотии да говорят.Той човека затова се е ориентирал към геймърския свят.

# 3 220
  • Брюксел / София
Кейти Холмс не се научи да се облича.
Лили Роуз Деп има впечетляващи глезени, ама не е виновна тя. Изобщо структурата й е крехка от кръста нагоре и едра надолу. Като роди едно - две деца трябва да е нон стоп на диета, ако иска да изглежда прилично и й е важно.
Гала бюст ли си е монтирала? Сякаш дъска беше преди. Геро е отслабнал ужасно, може би трябваше да спре с едни 5 кг отгоре, но той май по здравословни причини отслабна?!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 17:12 от bat

# 3 221
Кейти Холмс е супер. Много й се радвам, че не се е вкарала в калъп, а си остана себе си. Живее си живота, не се напъва да е перфектна и според мен така е най-добре.

# 3 222
Мъжкото пили ми е много смешен с този пухен елек, цяла зима не го сваля. Иначе са ми симпатични. Не са направили нищо лошо на никого.
Ромео прилича на момче от някой Латински картел.
Гала е страхотна. Много ѝ отива това изумрудено зелено.

# 3 223
Кадиев се е ориентирал доста отдавна към геймърския свят 😁

# 3 224
Оня ден гледам тия недоразумения пИлИтата, женското му подарява нещо, вика все така в лукс да сме, маха опаковката отдолу бяла кутия- тестер Диор Савидж-80 кинта😂😅😅🙃

Тая се въобразява на момиче на Джеймс Бонд… може, ако е от Столипиново…
Дайте да и съберем някои лев да си насади вЕжди бе! Така е като извънземно 🤐
Just Paskaleva … и едно друго Just и отива също…

Общи условия

Активация на акаунт