Звездни Компромати- Декември'24

• 347 481
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 195
Блейк Лайвли твърди, че нейната линия продукти за коса, е отбелязала спад на продажбите с 78% поради клеветническата кампания срещу нея.
Не знам кои са нейните ПР-и, но е добре да я посъветват да се придържа само към обвиненията си за тормоз.

# 3 196
Тя го съди за нанесени щети явно или?

# 3 197
  • Sofia
Краси Радков,жена и син/много чаровно дете 😍/
Скрит текст:

# 3 198
https://www.instagram.com/p/DEAUKprIA-T/

Бившата на Филип Плейн споделя снимки от коледната фотосесия у дома с майка си.

Много тъжна изглежда, много лошо стекли се обстоятелства…
Изглежда си нормална на снимките, къде е тъжна?
За бивша на Плейн не би ми било жал никога, освен ако не е физически пострадала жената

# 3 199
  • Sofia
Парис Хилтън,семейно
Скрит текст:

# 3 200
https://www.instagram.com/p/DEAUKprIA-T/

Бившата на Филип Плейн споделя снимки от коледната фотосесия у дома с майка си.

Много тъжна изглежда, много лошо стекли се обстоятелства…
Изглежда си нормална на снимките, къде е тъжна?
За бивша на Плейн не би ми било жал никога, освен ако не е физически пострадала жената
В сравнение с останалите снимки преди време си личи разликата в настроенията.
И как всичко е хепи за пред камерата.

Начина по който се е отнесъл с нея, докато е била бременна, а после докато е в болницата с болно дете е достатъчно гадно.
Или психическия тормоз не е повод за съжаление….

# 3 201
Тя го съди за нанесени щети явно или?
Него за тормоз по време на заснемането на филма. 
За щетите обвинява пиарите му, макар че думите й и грубото й поведение по време на интервюта, не са тайна за никой.

# 3 202
Не харесвам Блейк, но много от нещата, които излязоха срещу нея са кратки клипчета от социалните мрежи, извадени от контекст. Ако се гледа цялото интервю, може картинката да е друга. На мен лично не ми се занимава, предполагам че и за много други хора е същото.
Някой наистина е търсил компромати срещу нея. За всяка известна личност могат да се намерят такива, ако някой си го постави за цел

# 3 203
Аз знам, че колкото ровиш повече мирише. И е  разумно да си уреждаш сметките очи в очи, особено публична личност.

# 3 204
Е, клипчето с журналистката, която я поздрави за бремеността й, не беше извадено от контекста.  Мисля че тя има оснивание за обвиненията си към Балдони и по скоро й вярвам. Но ако хората не я харесват, първо трябва да потърси вината в себе си. И ако козметиката й за коса не се купува, може би е защото не струва.

# 3 205
  • Berlin
В Египет има и православни християни, макар и малка част от цялото население, но не са само мюсюлмани.

Блейк хубаво съди Балдони, четох малко от обвиненията, публикувани по-назад. Явно това за килограмите, което беше изтекло още в началото, е вярно (?). Предполагам, че има много свидетели на тези случки, които биха потвърдили. Обаче това не променя цялото им поведение по време на премиерата на филма. Много странно. Ако тя е преживяла тормоз по време на снимките, би било нормално може би да говориш точно за жертвите на насилие и за същината на филма. Не е ли така? Само че аз не съм гледала филма и може да не съм права.
Това, че продажбите на линията й за коса спаднали, дори няма да го коментирам… ама явно рекламата по време на премиерата не е била достатъчна.

# 3 206
Тя май дори не беше чела книгата, по която е писан филма.

# 3 207
Още футболни семейства на Коледа.
Скрит текст:

# 3 208
На Суарез историята е също много мила - влюбен в жена си от дете, тя се мести от Уругвай в Испания. Тя от заможно, той от бедно семейство, и с футболната си кариера успява да стигне до Европа и да са заедно.

# 3 209
Нищо лошо не виждам в коледната снимка на Салах. Това е уважение към традициите на страната, в която живее. Има български турци, мюсюлмани, които също празнуват Коледа. Като бях дете, семейството ми живя известно време в мюсюлманска страна. Силно казано да сме спазвали някакви тамошни традиции, но отбелязвахме Рамадана с по една тематична трапеза. Именно от уважение към местните традиции и хората около нас, съседи и приятели.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 14:48 от Clotilde

Общи условия

Активация на акаунт