Звездни Компромати- Декември'24

• 346 260
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 480
Тази?
Скрит текст:

# 3 481
  • Glasgow
А първообразът има ли още шоу по неговата си телевизия, какво се случва с този мъж. Вярно, че много криндж бяха интервютата понякога, само той говори, особено си личеше като има чуждестранни гости, толкова объркани изглеждаха Simple Smile Чудила съм се какво ли им е на преводачките му, да му превеждат щуротиите дето понякога на чужд език нямат никакъв смисъл

# 3 482
Тази?
Скрит текст:

Ее, супер си - ами със сигурност е от същата серия, но на тази снимка, която се сещам, беше подскочила нагоре и във въздуха с обувките се беше получил много смешен ефект.

# 3 483
Там поне беше за кратко, хората си знаят, че за 20 минути ще е приключила мъката. И то донякъде си беше с формат на шоу, не на подкаст, който предполага по-дълго изслушване и гостът все пак да каже нещо. Ама нали тото също си е "звезда", трябва и него да чуем за съжаление.

# 3 484
На мен от снимките на Кейт Бекинсейл ми лъха на отчаяние и самота. Стана ми тегаво, докато ги гледах.

# 3 485
В Инстаграм какви суперлативи валят за дизайнерката Нели....И на мен ми направи впечатление портрета на Сано, все едно е починал. Нищо впечатляващо, даже не ми е кичозно, а ретро с изкуствените цветя на килограм и ресните, както и огромните китки по стените. Навяват усещане не само за ретро кич, а и за нещо евтино. Мраморните колони в коридора, носят усещането, че си в обществена сграда. Имала е някакви идеи, но като цяло резултата е сбирщайн от несъвместими неща. Но има късмет, че това сега минава за модерно. Както вече отбелязахте, с малко бюджет и идеи от Пинтерест, както и време за скучаещи домакини, ще се надмине този връх в интериорния дизайн.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 08:46 от #Frozen#

# 3 486
Какво стана с една друга дизайнерка – внучката на Тодор Живков?

# 3 487
Брад Пит на снимките на Троя. “По принцип имам да се бия с Хектор, ама кажи набързо” 😂
Скрит текст:

# 3 488
Само за Радина и аз да напиша
Радина използва профила си в Инстаграм за да изкарва пари. Снимките, които качва, нямат за цел да дразнят Донков, а да й създадат определен образ, който после да продава...
Хронологично, историята с Деян се развива по този начин - разделят се пролетта, и още тогава става ясно, че тя е в нова връзка. Деян напуска постановките в Народния театър, и се държи като обиден мъж, с разбито сърце. Въпреки, че й е изневерявал многократно (най-вероятно) през тези 16 години, решението за раздялата е взето от нея (най-вероятно). От септември, Деян започва да играе в друг театър, май не в София, където се среща с Кошко. Та изоставената не е Радина

# 3 489
# 3 490

Оливия Хъси (1951-2024)

# 3 491
Не знам как някои успяват да правят дизайни от Пинтерест като апартаментите и разположенията на всеки от нас са толкова различни, че не ми е ясно как могат да се адаптират идеи от Пинтерест. Иначе апартаментът на Нели е пълен кич - като се започне от тапетите та се стигне до изкуствените цветя. Жената няма никакъв естетически вкус.

# 3 492
На мен жилището ми навява усещането за хотел.

# 3 493
Много претрупано бе, китки връз китки, камъчета, реснички. Сашка Васева вайб….

# 3 494
  • софия
Жилището е правено с пари, има хубави елементи - харесаха ми шкафовете в кухнята, но и много кич. Облечените в камък колони в хола (като в банска кръчма), евтини картини от Айко по стените, изкуствени цветя, задължителния диван в тъмен тюркоаз (не, че е кич, но всеки втори дом е с този цвят диван и пердета), реснички и финтифлюшки. Постарала се е, личи си, но дизайнер? Ми да, всъщност, защо не? Повечето ни интериорни дизайнери не я превъзхождат много.
Дано имат и гараж/паркомясто и на Саното, като се прибира капнал вечер след представление, да не се "налага" да паркира на тротоара пред вкъщи и  после да обяснява, че съседите му са "доносници", защото не разбират тежестта на твореца.

Добри идеи - еднакъв под навсякъде, обособени кътове, баня и тоалетна към спалнята, но твърде много кич (изкуствени цветя, пердета ресни?!, поставки Икеа за снимки на стената на входното пространство. Къде им е коридорът?) и нефункционални елементи като за списание (прозрачни кухненски вратички, табли, които трябва да местиш, на табуретката-маса).

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 09:20 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт