Детето не спира да кашля

• 1 448
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,детето ми е на 5 годинки и от две седмици вече има сополи и кашлица .два пъти го водя при личната ,но тя все казва че нищо му няма и изписва някакви лепенки за спокоен сън с етерични масла. Взех направление за педиатър и имам час за утре.
В четвъртък отидох в аптеката и обясних ,че детето всякаш не може да се изкашля и ми препиха флудитек и инхалации с вентилин взех ги!
Започна да кашля и нощем сухо дразнещо и има сополи,които сякаш не може да издуха . Много често кашля но е сухо и дразнещо
Моля някой да даде съвет,дали може да е от флудитека ,защото имам час чак за утре вечерта и ще се побъркам

# 1
Флудитек разкашля, да. И как така в аптеката ви изписват вентолин. Той е сериозно лекарство и се предписва от лекар, освен да направите някоя беля, друго няма какво да се случи. В някои случаи след боледуване е нормално детето да кашля, без да му има нещо, особено ако има хрема, вероятно кашля от секретите. Ако кашля сухо, няма нужда нито от флудитек, нито от вентолин. Флудитек е за влажна кашлица. Щом гърдите са били чисти, явно кашлицата е била от сополите и трябва тях да лекувате, ако 2 седмици не минават. С това лечение, изписано в аптеката, може и да е станало по-зле.

# 2
През май месец така беше две седмици ходи болен и личната казва нищо му няма ,докато една нощ получи пристъп и влязохме в болницата. И се оказа,че има бронхит ,който тя не е чула....
Ще спра всякакви лекарства до утре ,когато сме на лекар

# 3
Направи снимка, тогава. Още утре поискай направление, щом имаш опасения. И моят син направи пристъп от нищото, само че ларингит. Вечерта си легна без нищо да му има, абсолютно нищо, без хрема, кашлица или друго и през нощта не можеше да диша, та и ние влязохме в болница.

# 4
Ами в болницата казаха че е ларингит,лекуваха ни три дни за ларингит без снимка без нищо и ни изписаха. Той продължи да кашля и тогава поисках снимка и се видя

# 5
2 седмици кашля и има сополи и никакви изследвания не сте пуснали?
Отидете и му пуснете гърлен и носен секрет, ПКК и намерете читав лекар.

# 6
Защо ще го водите на педиатър, а не на пулмолог?!

# 7
От флудитек и моето дете получи страшна кашлица. Буквално нямаше и минута без да кашля. ЛЛ ме светна, че е от сиропа и каза веднага да го спра. Незнам алергинична реакция ли беше, какво, но много ме стресна, защото не бях виждала такова постоянно кашляне до сега. Долу горе 1 ден отне, след спирането на сироп да се успокои кашлицата. С малко Ериус 1 на ден преди лягане, съвсем изчезна  кашлицата. След близо 1г., пак бях купила незнам защо флудитек и пак същата реакция стана, но този път се усетих още в началото.

Общи условия

Активация на акаунт