Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 12 062
  • 335
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
да пробва да смени валутата в която плаща на евро - при мен се получи с някой стоки които ми изписа че неможе да се доставят

# 121
да пробва да смени валутата в която плаща на евро - при мен се получи с някой стоки които ми изписа че неможе да се доставят
Скрит текст:
Може ли за такъв пример? Винаги ми е в USD. Не виждам логика да има разлика.

# 122
Сега видях, че изрично пише да се прати през пощата.
Скрит текст:

Please refer to the below guidelines for help with returning items:

1. Return the item via the post office. A tracking number and any other indicated details must be provided within the timeframe shown by the countdown on our Refunds/Returns platform.

2. If the seller is paying for the return shipping fee, please do as follows:
- Kindly confirm the return fee before you return the item via message chat.
- Head to the local post office and ship the item.
- Provide tracking number and details to confirm the return. Once the item is delivered, inform seller to proceed refund. If the seller violates, reach AliExpress with the return delivery receipt. AliExpress will issue coupon to cover it.
(Please do not use commercial express. The seller or AliExpress only covers shipping fee of postal channel.)

Иначе дефектът е бели/черни хоризонтални трептящи линии по екрана.

# 123
Сега видях, че изрично пише да се прати през пощата.
Скрит текст:

Please refer to the below guidelines for help with returning items:

1. Return the item via the post office. A tracking number and any other indicated details must be provided within the timeframe shown by the countdown on our Refunds/Returns platform.

2. If the seller is paying for the return shipping fee, please do as follows:
- Kindly confirm the return fee before you return the item via message chat.
- Head to the local post office and ship the item.
- Provide tracking number and details to confirm the return. Once the item is delivered, inform seller to proceed refund. If the seller violates, reach AliExpress with the return delivery receipt. AliExpress will issue coupon to cover it.
(Please do not use commercial express. The seller or AliExpress only covers shipping fee of postal channel.)

Иначе дефектът е бели/черни хоризонтални трептящи линии по екрана.
Пиши в чата и обясни, че Bulgarian Post не изпращат пратки с батерии.

# 124
  • Бургас
Скрит текст:
снимки немога да дам ако това имаш предвид - плащам в БГН, но единпът ми изписа като поръчвах че 3 продукта от кошницата ми неможе да се изпратят до адреса ми и ми предложи да ги махна
прочетох в един форум да сменя валутата и е смених на евро и мина плащането

# 125
Скрит текст:
снимки немога да дам ако това имаш предвид - плащам в БГН, но единпът ми изписа като поръчвах че 3 продукта от кошницата ми неможе да се изпратят до адреса ми и ми предложи да ги махна
прочетох в един форум да сменя валутата и е смених на евро и мина плащането
Пробвай отново с някой от тези продукти, ако помниш кои са били. Може да е било временен бъг.

# 126
  • Бургас
Може да е било временен бъг.
може, просто казвам да пробва, може това да улучи и друг
и аз предположих че сайта има проблем с конвертирането на бългърския лев

# 127
Здравейте,опитвам се да направя поръчка на батерия за прахосмукачка,единствения филтър,който въвеждам е безплатна доставка.Проблема е,че като финализираме поръчката,се появява съобщение,че поръчката не може да бъде приета,да се опитам да премахна код за купон(такъв не ползвам) или да сменя артикула.Пробвах три пъти с различен доставчик и все така.Почвам.да се чувствам като пълен абориген,къде греша?

# 128
Здравейте,опитвам се да направя поръчка на батерия за прахосмукачка,единствения филтър,който въвеждам е безплатна доставка.Проблема е,че като финализираме поръчката,се появява съобщение,че поръчката не може да бъде приета,да се опитам да премахна код за купон(такъв не ползвам) или да сменя артикула.Пробвах три пъти с различен доставчик и все така.Почвам.да се чувствам като пълен абориген,къде греша?
Като начало не филтрирай с безплатна доставка, защото понякога слагат символична доставка и така премахваш много обяви. По принцип батерии малко куриери пренасят. Два пъти миналата година получих и винаги бяха с Meest(в България и двата пъти ми ги доставиха до BOXNOW, но може да е с друго). В момента виждам, че има за различни марки и ги доставят до България от Германия и Испания.

За каква прахосмукачка ти трябва?

# 129
  • Бургас
и на мен преди като ми трябваше батерия, установих че ми излизаа по евено да е взема от амазон де, до офис на габиели в германия

# 130
Поръчки пътуващи с Унгария UCxxxHU, пристигат с малко забавяне, но такива през Белгия ULxxxxxBE от края на декември от са след митница. И преди през Белгия се бавеха, но чак толкова никога не е било. Има ли и други със същите наблюдения?

# 131
Аз имам и загубена в митницата в Белгия. Поръчката беше от 30.11 миналата година, на 10.01.2025 влезе там за митническа проверка и повече не мръдна от там.
Миналата седмица алиекспрес ми уважи диспута.

# 132
Здравейте. Имам последвани любими магазини, но не мога да намеря къде е списъкът ми с последвани магазини. Преди време можех да видя кои магазини съм последвал. Но сега не го намирам този списък. Някой знае ли къде да го търся.

# 133
Обсъждана ли е темата за предимства и недостатъци на Али Експрес пред Тему?
Мен али още преди години ми блокира кредитната карта. Иначе сайта ми беше фаворит.
След години на въздържание от китайски шопинг, възобнових пазаруването с Тему.
Но Али експрес ми липсва.
Имаше доста по-широко разнообразие

# 134
Darvo22 Списъкът с последвани магазини се достига като се отвори приложението отиваш на Account> Followed Stores
Скрит текст:
Almirra И на мен ми е любопитно с какво Temu и Shein биха били по-широко предпочитани към днешна дата. Да, доставката им е/беше по-бърза, но и АлиЕкспрес вече доставя със Спиди и до седмица-две пристигат нещата ако се ползва Choice. Ще ми бъде интересно някой да сподели дали след като ги е пробвал не би се върнал към АлиЕкспрес и защо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт