Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 11 984
  • 335
  •   1
Отговори
# 285
Значи може и аз да се бъркам. Но по време на пандемията пратките идваха бавно и тогава мисля бяха с кораби. Сега са по самолети и идват много бързо нещата.

# 286
  • Пловдив
От много време не бях поръчала от Алито.
Но ,този модел бански само тук го има .
Имам два от този модел ,но искам нов.
Поръчах си и бях приятно изненадана ,че ми го даде за 3.70 лв.,а пишеше 17.00 лв.
Чак като видях картата ,колко ми е взело повярвах. Странно,не ми се е случило до сега и останах приятно изненадана.

# 287
От много време не бях поръчала от Алито.
Но ,този модел бански само тук го има .
Имам два от този модел ,но искам нов.
Поръчах си и бях приятно изненадана ,че ми го даде за 3.70 лв.,а пишеше 17.00 лв.
Чак като видях картата ,колко ми е взело повярвах. Странно,не ми се е случило до сега и останах приятно изненадана.
Когато не се пазарува доста дълго време(примерно около година), дава промоция, която е подобна като за първа поръчка(сваля около $7-8-9, зависи). При следваща поръчка няма да имаш такава отстъпка.

# 288
Аз също минавам да се оплача, за което съжалявам. 😅 Но наистина такова нещо не ми се е случвало, както е приказката.

За първи път поръчвам от AliExpress, хората/магазините, от които поръчах, бяха супер коректни, нещата бяха страшно добри за цените си Simple Smile. Главно, когато гледах нещата, пишеше Спиди или Български пощи, казах си - страхотни, в квартала и двете са ми наблизо. На края на поръчката не ми даде да си избера каква да е, дали защото ми беше първият път или не, не мога да ви кажа. И ми се паднаха накрая... ExpressOne.🫣
Поръчките ми дойдоха сравнително бързо в България, да го сложим поне две седмици. Напълно бях наясно, че не веднага ще ги разпратят, което е нормално. И в един момент пишеше, че пратката към PUP е доставена, но непотърсена, при положение, че нямах никакъв ъпдейт от тяхна страна, следях си и нещата на двете платформи. Пишеше, че са я върнали веднага в склада и не мърдаше. И оттам се обадих няколко пъти, просто да знам какво се случва, тъй като една от пратките беше за приятелка. Така си бяхме пресметнали нещата, че ни устройваше, че нещата идват в края на месец юли. И, мацита... Всеки път, в който звънях, ми отговориха жени, които звучаха все едно им се спи и все едно съм безинтересна. Разбирам, че не съм единствената, с която се занимават, но нямаше да звъня, ако нямах проблем ? 😭 Попаднах само на една по-разбрана, която много ми помогна за информация и една от пратките да се "размърда отново". С триста зора едната ми пратка дойде, куриерът беше страшен пич, дойде лично и съм му страшно благодарна, тъй като беше извън работното му време. Другата ми я забавиха 2 седмици, до днес, вече нямам нужда от нея, както се казва 🤦 Но пък предполагам - дойде! 😀
Ако поръчвам втори път, наистина се надявам да ми даде този път да избера как да ми дойде пратката Simple Smile

Въпреки негативният ми коментар, пожелавам лека вечер на всеки, който чете ! 😀✨

# 289
Значи с риск да се повторя, винаги има опция DHL

# 290
  • Бургас
добре де защо при мен експрес1 са перфектни, за толкова много години е имало само 3-4 пратки които са седели по седмица в склада в София

# 291
  • Пловдив
Получих си банските,които бях поръчала. Много са хубави и отново съм много доволна 🙂Дойдоха дори по-рано от обявения срок.

# 292
Значи с риск да се повторя, винаги има опция DHL

Разбирам Ви, прочетох и предния Ви коментар, преди да напиша моя. Но в този случай, в края на поръчката не ми даде да избера метод за доставка. Може би, защото не всичко ми беше Choice ? Мисля, че отново Вие го бяхте написали. Автоматично ми потвърди, след като въведох данните на картата, и съответно след 2-3 дни ExpressOne ми пратиха съобщение за потвърждаване на адреса.

До musicdoubl3 - нямам идея. Не знам как е било при другите, които чакат. При мен просто ме разстрои държанието на жените, които ми отговаряха от колцентъра. Звучаха толкова незаинтересовани, въпреки че ги разбирам, че цял ден се занимават с хора. Просто никога не ни се е случвало нещо такова с куриерска фирма. 😭 Единствено последния път, в който звънях, ми се падна една по-мила, която ми обясни спокойно и в подробности какво се случва с пратката ми. Надявам се, че е от сезона и да не са винаги така - в последните дни, в които проверявах товарителницата, имаха съобщение, че поръчките могат да се бавят.

# 293
  • Пловдив
Здравейте,
Харесах си една каравана за бързо хранене...
Знае ли някой, как става с това обемно нещо?
И колко мито ще трябва да платя?

# 294
Здравейте ,
 Разгледах в сайта на Алиекспрес и харесах няколко уреда
прахусмокачка за сухо и мокро почистване ,уред за измиване на прозорци и осветителни тела .

Въпроса ми е дали са читави стоките или са реплики на популярни марки.

Дали да пусна една поръчка първо и да проследя дали ще ги получа и след това останалите.

За техника чета ,че ако има проблеми с връщане и  сервиз е трудно . Може би от наши сайтове ,поне мога да съм сигурна ,че сервиза ще е тук.

Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 08:38 от Referimente

# 295
Каква е разликата в цената, че държиш да са от Алиекспрес?
Купувал съм механизми с мотор за портални врати. Работят перфектно

# 296
  • у нас
Отдавна не бях поръчвала от Алито. Сега си пуснах един комплект, но се подведох от коментарите и пуснах по-голям размер. Е, сгреших, наистина ми е голям. Сега се чудя какво да го правя? Иначе много ми харесва.

# 297
Каква е разликата в цената, че държиш да са от Алиекспрес?
Купувал съм механизми с мотор за портални врати. Работят перфектно

Цената в Алиекспрес е 570 лв
в официалния сайт е 799 лв

Има разлика , но имаш сервиз при нужда от официалния сайт

# 298
Има рекордни купони за отстъпка към днешна дата в Алиекспрес. Ако някой е планирал нещо по-спъко 400$+ за поръчка, днес е добър момент.

# 299
  • Бургас
За първипът ми се случва,кой трябва да предостави доказателство за транзакцията?

Общи условия

Активация на акаунт