Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 12 054
  • 335
  •   1
Отговори
# 240
Утре тръгва следващата вълна купони. Нямаше как да е 18.06, не правят такива големи скокове във времето. В приложението се виждат, рядко има активни непосветени купони.
Нямаш опит, затова така говориш. Има купони, които ги няма в сайта, ама щом казваш, че са "рядко", OK! Close Laughing Нищо че и в момента има. Казах ти, че ще има ГОЛЯМО намаление на 19.06 сутринта, а 4 дни по-рано ще има "подгряване", а не че няма да има купони по-рано.

Преди години имаше един руснак(покри се вече) в руски форум споделяше предварително инфо за намаленията, игрите и купоните, както и всякакви бъгове и трикове. Тогава AliExpress пускаше големи купони важащи за всичко или конкретни магазини и бяха от сорта на $50/$50.01, $100/$100.01 и т.н., които са примерно ограничени на 50 броя на всеки час. Имаше бъг, с който се променяше брояча като се смени часа на устройството и се превърти напред, Колко купона съм взел така... и го разбрах от руснаците. Не би ми хрумнало, че толкова лесно ще може да се заобиколи, но ето. Правил съм няколко опита да споделям тук по-обикновени трикове, но спрях изобщо да следя темите за AliExpress като цяло, защото беше голяма плява и основно се пишеше "къде ми е пратката". Твоят отговор е още една причина, да не пиша в темата.

Добре господин просветен, дръжте си тайните до гроб. А аз не питах за следващо голямо намаление, питах си точно за следващата вълна от купони, само.
В предния ми коментар имам правописна грешка. Неоповестени трябваше да е думата. И да, тези които продължават да питат за тях, нямам тайно място което да ми ги дава. Ако ви се занимава търсите из интернет по форуми(първо редит) и после където се сетите гледате, ако намерите намерите.  Аз малко пъти само съм търсил честно казано особено като се има в предвид, че имам хиляди поръчки от сайта.

# 241
Здравейте! Не можах да намеря тема за Cnfans, а имам проблем с една поръчка от там. Бихте ли ме насочили към подходяща тема.

# 242
Не съм доволен от цените на Алито, дори сега с голямата промоция и всичките им купони натрупани, пак са по-скъпи стоките от Тему с обичайните им оферти.

# 243
Не съм доволен от цените на Алито, дори сега с голямата промоция и всичките им купони натрупани, пак са по-скъпи стоките от Тему с обичайните им оферти.
Лесно е. Купувате от където е най-изгодно за вас. Не ходите да се жалвате по "кварталните магазинчета", където е още по-скъпо нали?
Али ще си преценят по оборота какво ще предложат. Choice нали въведоха преди време. Ние клиентите можем да се радваме, че има избор, а не картелли.

# 244
Лесно е. Купувате от където е най-изгодно за вас. Не ходите да се жалвате по "кварталните магазинчета", където е още по-скъпо нали?
Али ще си преценят по оборота какво ще предложат. Choice нали въведоха преди време. Ние клиентите можем да се радваме, че има избор, а не картелли.

Ходя да се жалвам и по кварталните магазинчета където е още по-скъпо да.

# 245
  • София
Някой да е срещал Лабубу на по-добра цена? Имаше в Тему по 7лв, но изчезнаха.

# 246
Здравейте, извинявам се, ако вече е питан подобен въпрос, но не е една тема за Али-то. 😅
Искам да направя първата си поръчка за фирма и ще е над 150 долара. Имам около 6 долара доставка. Въпросите ми са:
1. Плащам ли автоматично ДДС, защото отдавна в сайта е включено, за всеки артикул?
2. Какво точно трябва да направя, ако пратката е задържана на митницата (доколкото аз разбирам, трябва да си имам представител)?
3. Мога ли да надхитря системата и да направя две поръчки по, да кажем, 90 долара, пуснати в един и същи ден?
4. Тези 6 долара за доставка си ги плащам предварително (наравно със всичко друго) и не се занимавам с тях на митница?
Благодаря много!

# 247
  • Бургас
Здравейте, извинявам се, ако вече е питан подобен въпрос, но не е една тема за Али-то. 😅
Искам да направя първата си поръчка за фирма и ще е над 150 долара. Имам около 6 долара доставка. Въпросите ми са:
1. Плащам ли автоматично ДДС, защото отдавна в сайта е включено, за всеки артикул?
2. Какво точно трябва да направя, ако пратката е задържана на митницата (доколкото аз разбирам, трябва да си имам представител)?
3. Мога ли да надхитря системата и да направя две поръчки по, да кажем, 90 долара, пуснати в един и същи ден?
4. Тези 6 долара за доставка си ги плащам предварително (наравно със всичко друго) и не се занимавам с тях на митница?
Благодаря много!

системата автоматични приспада ДДС ако надхвърли минимума и после е спират на митница
и да може да прецакаш системата ако продукта може да се дели на части - сменяш адреа, пример - ul. Primerna 5 може втората част да е ul _Primerna 5 част друга ul. PRIMERNA 5 и така нататък има доста варианти

# 248
Искам да направя първата си поръчка за фирма и ще е над 150 долара.
Защо?
Скрит текст:
Когато вносът се прави от фирма, сайта не начислява ДДС и задължително влиза на митница. Митническата декларация ти е разходният документ за счетоводството. И за $150 е загуба на време, което ще ти излезе по-скъпо ако си купиш тези неща от България.

# 249
  • у нас
Здравейте, отдавна не съм поръчвала от Алито. Пак ли пристигат в пощата поръчките?

# 250
Благодаря много!

Сама трябва да прецениш как ще ти е по-изгодно, би трябвало да имаш счетоводител, той също трябва да може да прецени. Но грешно е, че трябва да имаш представител за освобождаване на стока, по желание е. Ако нямаш представител ти трябва КЕП на флашка, ЕОРИ номер, регистрация в сайта на митниците и малко знания да си оформиш сама декларацията. Напълно постижими са тези неща. Моя опит с митниците е, че са много бавни като всичко в България, последната ми стока стоя близо месец на варненската митница само заради тяхно забавяне.

# 251
Благодаря много!

Сама трябва да прецениш как ще ти е по-изгодно, би трябвало да имаш счетоводител, той също трябва да може да прецени. Но грешно е, че трябва да имаш представител за освобождаване на стока, по желание е. Ако нямаш представител ти трябва КЕП на флашка, ЕОРИ номер, регистрация в сайта на митниците и малко знания да си оформиш сама декларацията. Напълно постижими са тези неща. Моя опит с митниците е, че са много бавни като всичко в България, последната ми стока стоя близо месец на варненската митница само заради тяхно забавяне.
Точно тези знания ми липсват. 😄 Благодаря все пак за отговора!

# 252
Трябва да си наясно детайлно със ситуацията и практиките на човека за да прецениш как е най-изгодно да внася стока. Може да има множество фактори които да променят отговора, затова няма смисъл аз да казвам каквото и да е по въпроса.

# 253
Искам да направя първата си поръчка за фирма и ще е над 150 долара.
Защо?
Скрит текст:
Когато вносът се прави от фирма, сайта не начислява ДДС и задължително влиза на митница. Митническата декларация ти е разходният документ за счетоводството. И за $150 е загуба на време, което ще ти излезе по-скъпо ако си купиш тези неща от България.
За счетоводството ми трябва фактура.
Ако имаше откъде да купя същите неща на изгодни цени в България, нямаше да задавам тези въпроси. Балгодаря все пак!

# 254
Митническата декларация е фактурата.
$150 + мито + транспорт $6 или по-лесно 4% + ставката + 10% ти е оскъпяването. ДДС не те вълнува щом ще ползваш данъчен кредит.
Отговори си сама дали си заслужава

Общи условия

Активация на акаунт