Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 334
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 1 905
Честито на всички за чашите! На мен днес не ми върви. Не спечелих чашите, за капак ме ограничиха в Инстаграм, абе да си помрънкам и аз, нали помага

# 1 906
  • Пловдив
И аз съм с чаши, но играх от друг телефон. От моя китаец не стана.

# 1 907
  • Бургас
Мен не ме допуска да игра за чашите 😂
Не че треперя да ги имам, но няма да са излишни.
Надявам се на Фереро.

# 1 908
Какво изпращат Ню момент (имам известие от Спиди).
Да не са чашите от Швепса?

# 1 909
  • София
Играта с маливчетата са я удължили. Трябваше да е до 15-ти, а сега е до края на месеца. В петък бяха раздали малко над 200 маливчета от предвидени 2000. Явно няма голям интерес.

И аз съм с чаши от Швепс. За мен е бъг. В други дни не пускат толкова чаши в един ден. Спиди ли ги разнасят?

След Швепс и Филаделфия, пожелавам утре и Фереро да пуснат мнооооого пирамидки ... JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:15 от Таня67

# 1 910
  • Б
И аз съм с чаши от Швепс.И ограничение в Инстаграм . Не мога да хвана логиката на този Инстаграм , ако има игри само за инфлуенсъри да обявяват ида си печелят колкото искат. От Малива , кога пращат потвърждение че си спечелил? В събота го уцелих , но още нямам емейл .

# 1 911
  • Телиш/Плевен
И аз съм с чаши от Швепс.И ограничение в Инстаграм . Не мога да хвана логиката на този Инстаграм , ако има игри само за инфлуенсъри да обявяват ида си печелят колкото искат. От Малива , кога пращат потвърждение че си спечелил? В събота го уцелих , но още нямам емейл .
До 4 работни дни отнема валидирането на касовата бележка.

# 1 912
  • София, Дружба 2
И аз с чаши от Швепс.

# 1 913
Миналата седмица имах имейл от Нестле за играта със зърнените Нескуик. Искаха снимка на КБ, но не пишеше какво печеля. Днес ми се обадиха с потвърждение- слушалки. Не се и надявах на единственото колело, но от пет слушалки едните да са за мен- пак е супер. Така и така детето писа на Дядо Коледа и едно от многото желания бяха слушалки. Дано да дойдат преди Коледа. Ако не- подготвена съм с тези от Милкбургерите. Там явно бях резерва, защото скоро пристигнаха и не съм ги показала. За VR очила, Ай пад с писалка и други такива желания- Дядо Коледа няма време тази година да изработи, а и в игрите няма такива награди ☺️ Разбрали сме се- златен медал на финалното от " Математика без граници" и цяла година ще съм Дядо Коледа 😂

# 1 914
Сега влязох да чета за тоя валеж след обяд и с последна надежда влязох, и ги уцелих чашите на Швепс. Доволна съм. Дано така да тръгне на валеж и на другите места.

# 1 915
  • Пазарджик
Току-що уцелих от бонбоните от фереро и чаши от швепс от профила на мъжът ми.Пробвах и от този на детето,но там -греда.

# 1 916
И аз получих съобщение за пратка от същия подател.

# 1 917
  • София
И аз получих съобщение за пратка от същия подател.
Кампанията „Schweppes Born Social Club“ се провежда чрез агенция NEW MOMENT NEW IDEAS SOFIA (наричана по-долу „Агенция 1“)

# 1 918
И аз съм с чаши, но нямам имейл все още. Може би утре.
От ИГ въпреки, че съм блокирана спечелих кучешки лакомства, ще зарадваме любимеца 🐶 от Розали и Радио Сити също съм с награди.

# 1 919
Такаааааа и аз днес съм с чаши.Нямах време да чета групата и сега разбирам,че почти всички печелим.И да се похваля с награда от Инстаграм и Боровец .Миналата година по това време спечелих бакпулвер от ИГ и това ми втората награда от там.Значи догодина да очаквам пак 🙄Дано си получим чашите🍀

Общи условия

Активация на акаунт