Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 223
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 1 995
Някой успява ли да се регистрира в играта на радио Веселина? На мен ми изписва "Тази страница не работи".

И аз чакам Cluedo от Pringles. Преди 3 дена получих мейл, че съм я спечелила и много се зарадвах. Предполагам ще дойде чак след Коледа, понеже срокът е 21 дни, но пак съм доволна.
Ако е за календарите, по радиото снощи казаха, че не работи още

# 1 996
Не, Рали, "Коледната елха" имам предвид. Вчера ти се похвали от нея и днес рекох и аз да си пробвам късмета. 😅

# 1 997
Nestle Baby са изтеглили. Късмет 🍀

# 1 998
Спечелих слушалки Apple AirPods 3 от Велинград, но за съжаление не съм с айфон и не мога да ги ползвам . Да попитам има ли група тук за размяна/продажба  на награди ? Благодаря предварително Simple Smile късмет на всички Wink
Аз мога да ги приютя,пиша на ЛС
И да се похваля че и аз съм с чаши от днес,но не ми се вярва.При обявени 120 комплекта,не съм броила ,но мисля че само писалките тук вчера и днес са повече.

# 1 999
  • При децата ми
От преди малко и майка ми е с чаши. Smile

# 2 000
Аз от тази сутрин съм с чаши,но в профила ми пише 0 награди

# 2 001
Филаделфията са си променили правилата. Вече наградите са 250 книги, 100 кутии и 100 престилки.

# 2 002
Аз от тази сутрин съм с чаши,но в профила ми пише 0 награди
Ако пише това то не се отнася за наградите, а за едни точки, с които се участва за ваучери.

# 2 003
  • Лясковец
Някой да има отстъпка за Технополис и да не му трябва.

# 2 004
  • София
От играта им с покупка.

# 2 005
  • София
Филаделфията са си променили правилата. Вече наградите са 250 книги, 100 кутии и 100 престилки.
 Бях спечелила 2 престилки ,но вчера видях ,че едната поща и име ги няма
И смятам да им пиша
Според правилата един човек има право само на една награда, дори не по една от вид. И дъщеря ми беше спечелила книга след престилката. Махнали са книгата от списъка. Sad

# 2 006
По мои наблюдения, закономерност в часовете за награди може да има, може и да няма Laughing. Бих казала, че има закономерност с изненада. Следя от няколко дни Каменица. Днес и утре щях да играя за прахосмукачка. Още не съм купила бирите, защото според анализа ми днес трябваше да падне в следобедните часове. Редуваха се в дните - следобед и късно вечер. И хоп изненада- днес някой ми я взе между 10 и 10.45ч.
И при Филаделфия, Бейлиз и Фереро- следя кой кога е писал, че е спечелил. Играя по същото време и ... ме заливат с рецепти, сентенции и как да си подредя масата. Та е до късмет.

Точно щях да публикувам и видях последния коментар. Leni94, ти ли ми взе прахосмукачката Stuck Out Tongue
Честито! Да си я ползваш със здраве Laughing
Хора,искам да ви споделя,че цял месец мрънкам на мъжа ми че искам прахосмукачка за Коледа. Моята е пред разпадане. И ето ха. С една единствена бележка съм играла в играта. Първо участие. ❤️

# 2 007
Къде гледате спечелилите от календара на Филаделфия?

# 2 008
Филаделфията са си променили правилата. Вече наградите са 250 книги, 100 кутии и 100 престилки.  Бях спечелила 2 престилки ,но вчера видях ,че едната поща и име ги няма
И смятам да им пиша
Спрямо правилата на Филаделфия пишат, че 1 човек може да спечели само една награда. Ако е било със същия email.

MH: Победителите от Филаделфия :

https://christmas-philadelphia.bg/winners

# 2 009
  • София
Къде гледате спечелилите от календара на Филаделфия?
https://christmas-philadelphia.bg/winners

Общи условия

Активация на акаунт