Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 215
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Пловдив
Привет,
На някой познат ли му е този телефон +353894975580
Първо вдигнах, но след това видях, че е ирландски и им казах, че не искам да говоря с тях. Представиха се от компания Тех нещо си.
Да не са от Бейлис случайно и да ги отсвирих 😊

# 2 011
Благодаря!
Аз спечелих книга в неделя,но още не са се свързали с мен!

# 2 012
Филаделфията са си променили правилата. Вече наградите са 250 книги, 100 кутии и 100 престилки.  Бях спечелила 2 престилки ,но вчера видях ,че едната поща и име ги няма
И смятам да им пиша
Спрямо правилата на Филаделфия пишат, че 1 човек може да спечели само една награда. Ако е било със същия email.

MH: Победителите от Филаделфия :

https://christmas-philadelphia.bg/winners

ами не от различни бяха

# 2 013
Предполагам, че направо ще ги изпратят (аз престилка спечелих), нали попълваме телефон и адрес при спечелване, няма какво допълнително да се свързват с нас.

Благодаря!
Аз спечелих книга в неделя,но още не са се свързали с мен!

# 2 014
Игра на Кикоман само с отг. на ? и регистрация:
https://kikkomania.bg/umamiseason/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA34 … SukxoCokoQAvD_BwE

# 2 015
  • София
И аз предполагам, че Филаделфия направо ще изпращат.

# 2 016
По мои наблюдения, закономерност в часовете за награди може да има, може и да няма Laughing. Бих казала, че има закономерност с изненада. Следя от няколко дни Каменица. Днес и утре щях да играя за прахосмукачка. Още не съм купила бирите, защото според анализа ми днес трябваше да падне в следобедните часове. Редуваха се в дните - следобед и късно вечер. И хоп изненада- днес някой ми я взе между 10 и 10.45ч.
И при Филаделфия, Бейлиз и Фереро- следя кой кога е писал, че е спечелил. Играя по същото време и ... ме заливат с рецепти, сентенции и как да си подредя масата. Та е до късмет.

Точно щях да публикувам и видях последния коментар. Leni94, ти ли ми взе прахосмукачката Stuck Out Tongue
Честито! Да си я ползваш със здраве Laughing
Хора,искам да ви споделя,че цял месец мрънкам на мъжа ми че искам прахосмукачка за Коледа. Моята е пред разпадане. И ето ха. С една единствена бележка съм играла в играта. Първо участие. ❤️
Значи си е отишла при правилния човек Simple Smile Не се преуморявай с нея Simple Smile Може за Коледа вместо прахосмукачка от мъжа ти, да получиш робот Wink
Аз от игрите най-много искам Айфон. Където видя игра за него, участвам. Всички останали игри са за забавление и донякъде от тръпка и зависимост вече Open Mouth

# 2 017
Ако дядо Коледа чете тук, искам еър фрайер и кафе машина. И дежурното мръъън. Иначе нищо за хвалба, то и не остана на какво да се надявам до края на годината, освен от многобройните календари и социалните мрежи/евентуално/. Но пък Нова Година - нов късмет, нали?

# 2 018
  • Бургас
Не мога да повярвам, току що ми се падна ваучер от JYSK на стойност 25 лева.

# 2 019
Тъпия инстаграм не стига че блокира за по три коментара на игра ами и печелят едни и същи.Писна ми всеки ден да гледам няколко имена как обират всичко бетер Димитрови са станали.Тази Моника Мошева,има една Росица и още малко други ако не ги изтеглят ежедневно за нещо се чудя какво става и се притеснявам направо.

# 2 020
Има ли някъде печеливши от коледен календар на Кауфланд играта до седмица свършва?

# 2 021
Спечелих барбарона на Fuzetea! Чинно си бях събрала 3те точки и отидох в т.нареченият им зимен кът, който е на паркинга на един от трите мола, попълних въпросника на един таблет и ми излезе най-желаната от мен награда! Добре, че бяхме с кола, едвам го набутахме с мъжа ми на задните седалки - в багажника не влезе Simple Smile Много съм щастлива!

# 2 022
  • Велико Търново
Тъпия инстаграм не стига че блокира за по три коментара на игра ами и печелят едни и същи.Писна ми всеки ден да гледам няколко имена как обират всичко бетер Димитрови са станали.Тази Моника Мошева,има една Росица и още малко други ако не ги изтеглят ежедневно за нещо се чудя какво става и се притеснявам направо.
И мен ме блокира вчера, а участвам с един коментар в игра. Почти съм сигурна, че някой докладва.

# 2 023
Спечелих барбарона на Fuzetea! Чинно си бях събрала 3те точки и отидох в т.нареченият им зимен кът, който е на паркинга на един от трите мола, попълних въпросника на един таблет и ми излезе най-желаната от мен награда! Добре, че бяхме с кола, едвам го набутахме с мъжа ми на задните седалки - в багажника не влезе Simple Smile Много съм щастлива!
Честито ние с детето играхме на търсене на съкровище няколко дни и накрая беше опитай пак. Радвам се някой като се похвали с награда.
Иначе мога да се похваля с една награда от Facebook от Pirin Hill. Големи фенове сме вкъщи.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 14:07 от Angelche8911

# 2 024
Здравейте, някой има ли код за отстъпка от emag, който няма да използва?

Общи условия

Активация на акаунт