Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 215
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 040
Не съм подозирала, че може да ме избие на лудост от коледни календари-колко досадни дни вече нощем,късно вечер,през всички часове на деня и нищооооо само тъпи рецепти..еми да ги кръстят коледни влудяващи нищонепускащи кошмари по-добре Simple Smile

# 2 041
Календар на Милка, малко скръндзав Simple Smile:

https://www.edna.bg/milkaadventcalendar

# 2 042
Билетите за фешън дейс вчера бяха свършили, а днес нави 30 хил.

# 2 043
Някой знае ли на какво е този подател 🙂 "СИМБАЛИ ГРУП" ООД, ДАНИЕЛКА КАДИНОВА

# 2 044
Аз досега не съм печелила нещо значимо от коледните календари, но продължавам да си ги цъкам - надеждата умира последна.
Снощи бях ядосана че компа ми прави проблеми и "за успокоение" чъкнах на чашите на Швепс, зарадвах се, но още не бях прочела за бъга. Дано ги получим, обичам чаши Simple Smile
Вчера пристигна много хубав дървен пъзел от Инстаграм - ще допълни коледните подаръци ... а и за пореден път ме ограничиха.
Надявам се да спечеля още нещо интересно, защото по традиция, така си набавям коледните подаръци за близките, които все казвам "няма нужда нищо да си купуваме" Simple Smile
Някой беше споменал за добър крем за пъпки на Woodenspoon, може ли да ми кажете как се казва?

# 2 045
Активна игра с Кафе има ли?

# 2 046
Странно и аз имам съобщение за утре да чакам пратка от този подател,пише че е документ.Нищо не чакам освен ядките от Елит.

# 2 047
И аз чакам ядките, но ми се стори странно за документ, явно са те 😁
Странно и аз имам съобщение за утре да чакам пратка от този подател,пише че е документ.Нищо не чакам освен ядките от Елит.

# 2 048
Тази Даниелка излиза в интернет като някаква в Кауфланд, чакате ли нещо от там😆

# 2 049
  • София
От Филаделфия нямам имейл, но пък си бях попълнила и адрес и телефон под наградата.

# 2 050
# 2 051
Радио Веселина за мен и няколко съфорумки не работеше днес, но: Имаме ли Соня от Враца? Тъкмо я казаха като печеливша 😆

# 2 052
Какво става с Tullamore? Някой има ли обаждане? Стоят си двама печеливши от доста време!

# 2 053
Какво стана и с пуловерите на Нутела? Тази седмица няма обявени печеливши.

# 2 054
  • Елхово

Чак да не повярва човек:joy:

Общи условия

Активация на акаунт