Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 233
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 055

Чак да не повярва човек:joy:
ma6kata7, ти си царица на моментните награди. Честито! Един път в твоята серия да са ти сложили бонбон с награда, и втори път да целнеш точно него. Браво!

# 2 056

Печеливши от ДМ за сешоар.

# 2 057
  • Елхово

Чак да не повярва човек:joy:
ma6kata7, ти си царица на моментните награди. Честито! Един път в твоята серия да са ти сложили бонбон с награда, и втори път да целнеш точно него. Браво!
Благодаря Sparkling Heart Дано! Късмет на всички!

# 2 058
печелившите в Бони.

# 2 059
  • Washington,USA
Нямам имейл от Марети. Явно не печеля :/

# 2 060
Някой получи ли email от Кока кола

# 2 061
Днес писах на имейла, който видях в правилата, но нямам отговор.
Какво става с Tullamore? Някой има ли обаждане? Стоят си двама печеливши от доста време!

# 2 062
Страхотен валеж от награди се е получил тези дни. Честито на всички. Както Ви приключва годината с подаръци така и да Ви върви през следващата.

Днес имах e-mail да си напиша коректно данните за кутията на Филаделфия. Дано тези дни да ги пуснат и да са при нас за коледните празници.

# 2 063
Някой печелил ли е тия дни от Baileys? Имам чувството, че са си раздали наградите и календарът не пуска нищо.

# 2 064
То всички печелим....рецепти...хахахха

# 2 065
  • ЛОВЕЧ
Спечелих чашите на Фереро, а исках бонбони, но каквото такова . Успех на всички и мрън,мрън за Филаделфия, като знам с покупка играта с колко бележки играх и нищо,та сега едва ли . Но не може навсякъде да се печели, колкото и да ни се иска .

# 2 066
  • Пловдив
Получихме най-сетне фотоапарата от престиж.

С мейла на ММ не спечелих чаши от швепс. Утре пак ще пробвам.
И да, бейлис дава основно рецепти и видео уроци. И аз искам бонбони или чаши, но не ми се получава. Здраве да е.

# 2 067
Какво стана и с пуловерите на Нутела? Тази седмица няма обявени печеливши.
Мен ми писаха мейл за данни - спечелих от първо теглене. Още не са ги пратили.
Второ теглене е утре.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 20:55 от Angelche8911

# 2 068
17.12.2024 – Второ теглене; Трябваше да е днес, миналата седмица си спазиха датата 10ти и уведомиха печелившите по имейл. А миналата година помня, че получих пуловера след Нова година.

# 2 069
Борислав е по всички игри.... Има и един Мартинчо и наистина едни и същи само печелят по всички игри навсякъде...

Общи условия

Активация на акаунт