Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 257
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 070
Проверете си пощите! Изпращат имейли за прословутите ваучери на Fashion days от Швепс. Най-накрая и аз да се похваля с нещо!

# 2 071
  • София
Току що и на мен ми пратиха по имейл, че печеля от ваучер от фешън Деис Simple Smile, чашките от швепса ги получих, а днес ми се обадиха от Лореал, даже незнам къде съм се регистрирала ...обърках и игри и всичко 😆, намерих си бележката която се оказа че е потъмняла на две места...
   Мечтая си да имам късмет с бонбонките....

# 2 072
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз с ваучер за Fashion Days.

# 2 073
  • Samokov
Получихме най-сетне фотоапарата от престиж.

С мейла на ММ не спечелих чаши от швепс. Утре пак ще пробвам.
И да, бейлис дава основно рецепти и видео уроци. И аз искам бонбони или чаши, но не ми се получава. Здраве да е.
     Кой куриер носи наградите на престиж?

# 2 074
С колко участия бяхте за ваучера на Fashion Days?

# 2 075
Аз с 400 участия не печеля

# 2 076
400 билета за една награда?

Аз с моите по едно, две участия нямам никакъв шанс. (за наградите от приложението на КК)

# 2 077
  • In The Middle Of Nowhere
Soul free, имат се предвид ваучерите от сайта на швепс. Аз с моите 100 бр не съм учудена, че не печеля. Вчера или днес би трябвало да са теглили 8 ваучера. Остават още 8.

# 2 078
400 билета за една награда?

Аз с моите по едно, две участия нямам никакъв шанс. (за наградите от приложението на КК)
Нали знаеш приказката - което си е твое, ще те намери!
На мен още ми е смешно как преди няколко години на майтап регистрирах една касова бележка в игра на Шварцкопф дето искаше 5лв покупка и дето май даже беше в повече от една верига магазини. И спечелих куфар, още си го търкалям Grinning

# 2 079
Аз не бях с много билети, даже ги бях отписала тук някой като каза колко билета бил купил и изобщо спрях да играя. Да са били 15-20 билета макс!

# 2 080
  • Пловдив
Получихме най-сетне фотоапарата от престиж.

С мейла на ММ не спечелих чаши от швепс. Утре пак ще пробвам.
И да, бейлис дава основно рецепти и видео уроци. И аз искам бонбони или чаши, но не ми се получава. Здраве да е.
     Кой куриер носи наградите на престиж?
Интерлогистика. Звънят, когато са пред вратата.

# 2 081
Да се смеете малко. Аз винаги съм си била заплес, ама откак родих е нещо страшно. ММ вчера се ядоса на кантара ни, че нещо го теглел грешно 🤣 и заяви, че днес ще купи нов. И аз веднага изстрелвам, ако го купува от Технополис, да ми запази КБ (още не се е научил да ги пази🤯) Ама нали съм си заплес и за мен всяко наименование на магазин за техника започващо с “Техно” е един и същ магазин, пък и не очаквах да ме вземе насериозно, та не проверих изобщо условията на играта. И днес се прибира човека и ми казва “да знаеш, че специално ходих до Габровския Технополис (50км в посока) да купя този кантар, защото в нашия град го имаше само в Техномаркет”. Ей пот ми изби на челото докато успея да проверя в кой магазин беше тая играя 🤣 слава Богу, явно ми е останала една мозъчна клетка и на правилното място съм го пратила. Щеше да ми събере чантите и да ме натовари за майкини, ако беше обикалял напразно 🤣 Та стискайте палци да спечелим нещо!

# 2 082
Спечелих прахосумкачка-робот Philips 7000 aqua. Участвах само с един коментар и въобще не очаквах. 😊 Вече бях отписала деня и много ме зарадваха и то с такава голяма награда. Това е една от най-големите награди, които съм получавала.

За малко да остана без него. Тъкмо играех и в игрите за днес и ми свалиха акаунта, но ми го върнаха. Разбира се, с бан за 3 дни. 😅
Страхотна награда, да е честита и да ти служи вярно ☺️Което си е твое - идва при теб, ето доказателството, браво!
Толкова много награди в групата, че не миг да изчета написаното, радвам се много за всички. Пусти чаши не се падат нито с бъг, нито без бъг 😁

# 2 083
Бря бля бля пожелавам Ви най милата и на сърце награда .
С два комплекта чаши съм от Швепс Simple Smile ако някой няма ще го споделя с удоволствие .
Искам да целна и във Фереро чашки или пирамида , ама тц Sad мрън, мрън, мрън……..
Утре ще взема Каменица за последно и подаръчни сетове на Нивеа за не много близки познати, няколко сета на Жилет и подаръчни сетове за децата на Орал Би.ще бодна и по някоя ментова бонбона от  Нестле. За мен ще си взема Джим, Джак, Джони…. Нещо за игрите.
Но пожелавам на всички Ви, да се падне здраве и щастие, другото няма никакво значение .

# 2 084
  • Пловдив
На мен към 16ч ми се обадиха от Лореал, че печеля фотоепилатор Philips lumea, но не смея още да се зарадвам.
Имам от 5г и съм много доволна, защото на 95пр нямам косми никъде вече
Пс:Относно Швепс, немам имейл, относно календарите, един холям хОй.
Пробвах във всякакви часове на Бейлис и Ферерo, но Хоя е факт...😄😄😄

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 01:14 от Petq211

Общи условия

Активация на акаунт