Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 254
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Бургас
Големи, богати брандове, а се излагат с рецепти !

# 2 161
Има публикувани имена в Пепко. Този път мен са ме пропуснали 😁 Надявам се някой да се познае 🍀🫶

# 2 162
Да се разпиша и аз - вчера съм с чаши, ама не само аз, а и целия офис, та сутринта ни беше забързана и забавна.
Днес имам мейл от същото приложение и съм с ваучер за Фешън дейс и ще намаже голямото дете Simple Smile

# 2 163
  • у нас
Щом е изписано вече на сайта на Швепса, че са изкупени наградите, смятам, че не е бъг и ще си ги получим. Може да са искали по-бързо са ги раздадат. Не знам само куриерите как ще ги носят, че с тези стъклени чаши... е много трудна задача.

# 2 164
Снощи се пробвах за чаши от моя профил и... греда. Ако това е бъг, то аз съм номинирана за най-голям карък на годината (и за предходните две).

# 2 165
Аз виждам много билети за Fashion Days ваучера. Да не би да са сложили някаква квота.

# 2 166
  • София
Вчера ми звънна куриер на Европът, че няма да успее да мине през моя адрес. Каза, че носи някаква награда от Фантастико и ще му трябва бележка. Чака само ваучер от Шуменско, та да знаете, че те ги носят.
За кой град е?
Моля пишете, ако изпращат за София кв Надежда.

# 2 167
Не знам само куриерите как ще ги носят, че с тези стъклени чаши... е много трудна задача.
Как... Може да ги получим на сол. Аз днес си получих наградата от форумната игра на Алфатар. Хората са се постарали и са сложили много продукти, 10 кг. е пратката, обаче ми се помрачи настроението, когато моя мъж донесе от Еконт прогизнал кашон в найлонов плик. Какво ги правят тези пратки, подхвърлят ли ги... Ами като виждат тежък кашон да са по-внимателни. Писах на Жаклин, която е публикувала печелившите, с молба да ги предупреди при втората партида награди да имат предвид и да вземат допълнителни мерки. Confused
Сутринта получих и одеялото от Милка. Очаквах някакво тънко и грозно одеяло, обаче си ми харесва. Супер топличко и мекичко. И размерът ми се струва добре за 1 човек.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 18:09 от Bobby®

# 2 168
Марети са качили печелившите.При мен също изписа пакет Бейлис като при Захарчето,но аз нали не ми се получава с моментните го подминах и не съм попълвала данни.Ами като не върви.....

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 16:07 от White Angel

# 2 169
Редакция: нямам нужда от повече, благодаря на отзовалите се

Ако някой предлага купонът за кафето от Кауфланд ще се радвам да ми прати 🤗

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 16:23 от DARSANH

# 2 170
Ако някой предлага купонът за кафето от Кауфланд ще се радвам да ми прати 🤗

Пиша Ви на лично. Simple Smile

# 2 171
  • Бургас
Боби,много неприятно!
Но проблема дали не е в куриера? Като гледам как подмятат пратките....Лошо ми става!
Не се съобразяват изобщо!

# 2 172
  • Пловдив
Марети са качили печелившите.При мен също изписа пакет Бейлис като при Захарчето,но аз нали не ми се получава с моментните го подминах и не съм пипълвала данни.Ами като не върви.....
Нито един номер 088...
Скрит текст:

# 2 173
И на мен ми направи впечатление 76 и 96 масово..

# 2 174
Марети са качили печелившите.При мен също изписа пакет Бейлис като при Захарчето,но аз нали не ми се получава с моментните го подминах и не съм пипълвала данни.Ами като не върви.....
Нито един номер 088...
Скрит текст:
Странна работа, много странна. Ще трябва да си припомня теория на вероятностите.

Общи условия

Активация на акаунт