Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 228
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 175
Все повече са оплакванията от пратки на Еконт, които пристигат в безобразно състояние. Какво им коства да товарят и разтоварват пратките по-внимателно? Понякога се чудя дали нарочно саботират компанията  хората, които работят с това грубо отношение към пратките. Страшна антиреклама е това.

# 2 176
  • Пазарджик
Имам пропуснато обаждане от 02/4664000 на някой познат ли му е? Опитах да звънна, но абоната не отговаря.

# 2 177
Извън темата, но може да е от полза за някого.
Последния път Еконт една седмица не можеха да ми доставят пратката до адрес и лъжеха, че са се обаждали и получателя не си вдигал телефона 🤣 отписах ги и повече с тях  съм решила доброволно да не контактувам.
Днес пък sameday, които от два дена ми подмятат пратката напред назад, понеже нямали място в автомата, решили да я остаят в другия край на града, че да съм си я получела бързо. Аз съм с малко дете което отказва да се вози в количка, познайте дали мога да ида до другия край на града… писах им във ФБ, само ме сийнаха 🤣 та и тях вече няма да ги ползвам.
За сега BowNow ми води класацията за бързи, смели, сръчни!
За да не е спам и аз да се отчета с пуловер от Нутела. От календарите продължавам да съм само с рецепти 🥲

# 2 178
  • Велико Търново
и аз съм късметлийка само с рецепти, но пък си ги чета, че дори и едните гъби с мус крем сирене си правих. Така че дори и рецептите имат ефект върху потребители като мен.

# 2 179
  • Пловдив
Нямам аз известие от Еконт за пратката на Алфатар Sad
Трябва да си проверя данните, да не съм объркала нещо Rolling Eyes

# 2 180
Аз съм една от късметлийките с фотоапарат от Марети, беше една много желана награда, участвах с 2 бележки 😊

# 2 181
Подарявам

# 2 182
Комбото от Кока Кола.

# 2 183

Плащай като победител с Visa и Fibank и спечелете
Направете плащания с кредитна или дебитна карта VISA от Fibank на стойност минимум 200 лв. и може да спечелите:
Голямата награда: 1 бр. ваучер за пътешествие на стойност 5000 лв.
една от 9 бр. ски каски, подписана лично от Радослав Янков!
един от 3 бр. iPhone 16 Pro!
4. СРОК НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА
4.1. Промоционалната кампания се провежда, както следва:
4.1.1. Период 1: от 00:00 часа на 16.12.2024 г. до 23:59 часа на 16.01.2025 г.;
4.1.2. Период 2: от 00:00 часа на 17.01.2025 г. до 23:59 часа на 16.02.2025 г.;
4.1.3. Период 3: от 00:00 часа на 17.02.2025 г. до 23:59 часа на 16.03.2025 г.;

Пълните правила на кампанията https://www.fibank.bg/web/files/richeditor/promotions/documents/ … owboard_final.pdf

# 2 184
В Марети и аз забелязах липсата на 088, защото моя номер започва така и търсих, търсих, ама няма. Grinning Пак ми се размина този така желан фотоапарат.
Sweet_maniche, дано си получиш наградата в добро състояние.

От Бг-мама и Алфатар ми се извиниха за състоянието на пратката и ще вземат мерки за следващите пратки с продукти в играта. Това беше и целта ми като им писах, за да може следващите победители да си получат пратките цели. Благодаря им за коректността.
Самата награда е страхотна и са се постарали да изпратят голямо разнообразие от продукти. Heart

Куриерите наистина са безобразни напоследък. Ясно е, че са много натоварени, но не може да връчват така пратките сякаш нямат вина. Не са само Еконт така. Спиди 2 пъти ми връчват полуразпаднали се пакети и ми казват да си ги проверя да не е изпаднало нещо по трасето. Grinning

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 17:57 от Bobby®

# 2 185
Една бърза снимчица на наградата от радио Веселина и бягам, че утре трети изпит тази седмица и едвам ви следя😆

# 2 186
  • София
Успех с изпита, свекърва ми е страшен фен на радио Веселина(за мой ужас), даже като пийне ракийка и се обажда за поздравите. Това вече 10-15 години.
Днес си гледах спомените от фейсбук, от 2013- 2016, каква сплотена  групичка си бяхме, какви хубави награди даваха и съм печелила. После нещо ежедневието и работата ми спряха игрите и наградите.
Включите ли в рецептата на Майдей, нещо трудна работа ми се вижда?

# 2 187
На някой познат ли е номер 0888880973? Само ми клипна, телефонът ми беше в ръката и не успях да вдигна. След това ми дава само свободно. Цял ден вися и чакам Европът и подозирам, че така си отчита дейност куриерът, който втори ден ме подминава.

# 2 188
  • Washington,USA
 Е да ти бяха пратили нов комплект. 🙄 Направиха си сами анти реклама.

# 2 189
Е да ти бяха пратили нов комплект. 🙄 Направиха си сами анти реклама.
Това към мен ли е? Веднага са предложили и искат да ми изпратят, просто не го написах. Хората са много коректни. Реакцията беше мигновена.Но моята цел не е такава. Ще има още победители и затова алармирах. Blush

Общи условия

Активация на акаунт