Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 193
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 220
И аз уцелих чашите.
Скрит текст:

Вероятно печелившият бонбон си сменя мястото, но все пак кой бонбон, на кой ред избрахте?

Последният ред, първият отляво надясно.

# 2 221
  • Пловдив
И аз уцелих чашите.
Скрит текст:

Вероятно печелившият бонбон си сменя мястото, но все пак кой бонбон, на кой ред избрахте?

Последният ред, първият отляво надясно.
При мен беше 3тия на 1 ред в дясно, но мисля че всеки път е на различен бонбон..

# 2 222
  • София
Здравейте, има ли игра на бонбони after eight или аз нещо съм си въобразила?

# 2 223
# 2 224
Здравейте, има ли някой който все още чака гифт карта от Милка и Лидл?

# 2 225
Момичета някой има ли проблем с приложението на КК, постоянно ме изхвърля.

# 2 226
  • София
Здравейте, има ли някой който все още чака гифт карта от Милка и Лидл?
За 2 дни дойде. Пишете, звънете.

# 2 227
  • Сф
Момичета някой има ли проблем с приложението на КК, постоянно ме изхвърля.
Не, нямам

# 2 228
Здравейте,на някой да не са му нужни чашите от Швепс и да желае да се раздели с тях?Има и група за размяна на награди,но не е активна!

# 2 229
Охх много са красиви тези на Ферерооо 😍😍😍 дано успея да ги нацеля, от 4 имейла играя! 😃
Пп.Чашите на швепс идват добре опаковани,в голяма картонена кутия с бабъл фолио, вътре самите чаши са като в джобчета, така,че няма страшно от счупване. Моите дойдоха и са от розовите.
Включих се в престиж, бих се зарадвала на куфар. 😄😄

Пп. Спечелих книга от Филанделфияяя 🥳🥳
В 08.07ч ако има значение.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 08:08 от Koshnica

# 2 230
Активна е, дори вчера видях, че там вече ги продават по 30 лв.

Здравейте,на някой да не са му нужни чашите от Швепс и да желае да се раздели с тях?Има и група за размяна на награди,но не е активна!

# 2 231
  • ЛОВЕЧ
Охх много са красиви тези на Ферерооо 😍😍😍 дано успея да ги нацеля, от 4 имейла играя! 😃
Пп.Чашите на швепс идват добре опаковани,в голяма картонена кутия с бабъл фолио, вътре самите чаши са като в джобчета, така,че няма страшно от счупване. Моите дойдоха и са от розовите.

Кой куриер носи чашите на швепс?

# 2 232
  • Елхово

Кой куриер носи чашите на швепс?
Спиди!

# 2 233
Днес си купих кухненска хартия Малива от Кауфланд ( внимателно четох, че трябва да е оттам) и спечелих Маливче. За съжаление не направих скрийншот, защото цъкнах нейде, така се развълнувах. Уцелих и чашите на Швепс в понеделник и сега чакам имейли.
Как се печели от играта ,след като пишеше,че е до 15.12? Или аз не съм разбрала.Аз затова се отказах да участвам и тази седмица си взехме друга ТХ вместо Малива.. Grinning

p.s. Сега гледам ,че на сайта си пише 31.12,а в сайта на кф 15.12...помня аз ,че четох някъде 15.. Grinning
Да разкажа накратко сагата ми...Пазаруваме в Кауфланд и на касата се сещам за Малива, мъжът ми плаща, аз се връщам, отивам до мястото с домакинската хартия и виждам една Малива със залепен на нея флаер. Чета - играта е активна до 15-ти. Викам си, явно съм се бъгнала...Но си спомням, че тук се коментираше удължаване на играта...Цъкам на телефона, виждам, че наистина е до 31-ви и взимам ролките. Та благодарение на навременната и достоверна информация, получена от Вас, се надявам да зарадвам едно дете с плюшена маймунка.

# 2 234
Вчера съм попаднала на някакъв бъг във Фереро, гледам снощи някакъв прозорец за попълване на данни отворен и попълвам. Вижте, какво "пътува" към мен😀

Сега се сетих, че ми заби календара и отворих нов прозорец на браузъра.

Общи условия

Активация на акаунт