Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 218
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 205
Не мога да ви насмогна.🫣
Спечелих в първия ден от коледния календар на Хип. След два дни наградата беше при мен. Много са се постарали и от към продукти и от към визия.

Благодаря и за споделянето на играта на Розали и филма "Злосторница". Спечелих тениска, и тя пристигна вчера. С размер, но идеално ме устройва.

В лоялната програма заявих също ваучер за озон. Предвид сушата през последните месеци, наистина мноооооого доволно!
Имахте ли всичко описано в сайта в торбата? Аз също спечелих и понеже на имейла ме питаха какъв цвят да са лъжичките, си помислих, че само кутийка с лъжички печеля. После като получих торбата с нещата, бях супер приятно изненадана и се зачетох какво трябва да съдържа подаръка. В моята липсваха хидратиращ крем и чорапи. Писах им да знаят, но не реагираха особено.
Извинявам се ако сте коментирали, но пета още назад страниците.

# 2 206
И аз участвам в календар на Хип и в няколко други, но без късмет. От скука играх за чорапи от КК, май дава на всеки, или поне често. Коментирахте че не са кой знае какво като качество, но каквото такова. Мрънкам до края на годината, през новата започвам отначало.Sweat SmileStuck Out TongueBlush

# 2 207
Днес си купих кухненска хартия Малива от Кауфланд ( внимателно четох, че трябва да е оттам) и спечелих Маливче. За съжаление не направих скрийншот, защото цъкнах нейде, така се развълнувах. Уцелих и чашите на Швепс в понеделник и сега чакам имейли.

# 2 208
  • София
Днес си купих кухненска хартия Малива от Кауфланд ( внимателно четох, че трябва да е оттам) и спечелих Маливче. За съжаление не направих скрийншот, защото цъкнах нейде, така се развълнувах. Уцелих и чашите на Швепс в понеделник и сега чакам имейли.
Здравей, спокойно де нали при регистрация се въвеждат данни, т.е. преди да ти изпише, че печелиш. Предполагам, че ще получиш мейл, където да си предадеш данните. Ако не, видях, че имат и форма запитване - можеш да им драснеш и да им разкажеш за ситуацията.

Да се похваля и аз, направо не можах да повярвам като се появиха чашите, вместо някой видео урок. Нямам търпение да дойдат.

Честито на всички за страхотните награди и доброто настроение, което носите в темата!

# 2 209
Има печеливши на Марети за фотоапарати те - пИчеля един с 3 регистрации. Не искам апарат и ще го подаря най-вероятно, но като купих брускети се и регистрирах 😃🍀

# 2 210
Как се печели от играта ,след като пишеше,че е до 15.12? Или аз не съм разбрала.Аз затова се отказах да участвам и тази седмица си взехме друга ТХ вместо Малива.. Grinning

p.s. Сега гледам ,че на сайта си пише 31.12,а в сайта на кф 15.12...помня аз ,че четох някъде 15.. Grinning

# 2 211
Може и да е коментирано, но съм стотина страници назад и не мога да изчета.
Спечелих комплекта чаши на Швепс преди 3 дни, обаче все още не съм получила мейл. Да ги издирвам ли и на кой мейл да им пиша или са по-бавнички и да ги изчакам.

# 2 212
  • Под Слънцето
От РА удължиха играта за маливчета, че се бяха надценили и раздаваха на всеки 5ти регнат кб в началото награда , но не успяха  да  ги пробутат всичките 2000 бройки Wink

# 2 213
Да спечеля и аз нещо, купих тази вечер кухн. хартия Малива. Регистрирам и се появява този надпис- CSRF token has expired. Изгърмя ли ми бележката? Поне Маливче да бях спечелила.
 Голям карък днес. Нямам мейл за чашите от Швепс; Филаделфия, Фереро и Бейлис- нищо; в Марети и Маги ме няма. Купих бири за 4 бележки, не целнах прахосмукачката. Последно играх в 21 ч., в 22 ч. и нещо видях, че е спечелена от номер, който преди 11 дни пак я е спечелил. Ама май не противоречи на ОУ. Мрън!

Допълвам се. Пробвах с друг браузър и спечелих Маливче Laughing

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 23:05 от niik

# 2 214
  • Samokov
От Бейлис печеля код за отстъпка при покупка 15%. Ако на някой му е нужен , да пише.

# 2 215
Явно е един и същ код. Може да бъде използван за определени артикули Baileys до 31.12

# 2 216
И аз уцелих чашите.

# 2 217
И аз уцелих чашите.
Скрит текст:
Вероятно печелившият бонбон си сменя мястото, но все пак кой бонбон, на кой ред избрахте?

# 2 218
рИве ми се!
Искам нещо от Бейлис и Фереро.
За да ме чуе някой там някъде, няма да изнаглявам.
От Филаделфия не държа на награда вече... 😭

# 2 219
  • Пловдив

Най-накрая🤟

Общи условия

Активация на акаунт