Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 902
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Попаднах на тази снимка и веднага се сетих за нашата тема.. пожелавам на всички ни да имаме дарбата освен да превръщаме парите в бележки, а и в желани спечелени награди. Най-вече пожелавам здраве и Светли празници! Нека бъдем по-задружни, по-истински, по-мили и по-отзивчиви едни с други, вярвам, че можем.

# 2 551
В календара на Бейлис дава грешка и не може да се влезе. Някой друг има ли такъв проблем?

# 2 552
  • при късмета
Стига сте се карали, имало е бъгове, при които организатора се е опитвал да мине метър и да се оправдае с бъга, имало е и такива, при които са раздали наградите, дори да са били по-голяма бройка от обявеното. Основания за опасения има, все пак.
И аз още нямам имейл, от 16 са чашите. И от Престиж ваучера за Фантастико още го няма, срока е 45 работни дни, та явно ще го спазят. От КК и ФФ бяха значително по-бързи. А за чашите от Фереро дори срока не запомних, но когато дойдат, тогава, важното е, че ги уцелих.
Да разведря малко темата, днес имах много ползотворна и коректна размяна с Петя. Момичето измина половин София за целта, при това с детето.
Май само ваучера чакам, време е да измрънкам за Бейлис.

# 2 553
С някой свързаха ли се от печелившите в Туламор Дю? Уж пише, че до 4 дена ще се обадят, а нищо… Да не споменавам и аз прословутите чаши от Швепс, че и там нямам мейл…

# 2 554
Не знам дали бях споменала, но ми се е случвало и за се отмятат за игра с награди. Миналата година си купих три чанти за разделно събиране за участие в игра с награди (трябваше да се снимат чантите и да се пуснат като коментар). Мина време, ни вест, ни кост. Писах им, били отменили играта, щото нямало интерес, ти а видиш..... Ми, като няма интерес, да дадат наградите на тези, които имат. Как така отменят игра...? Иначе обещаха да ми върнат парите за покупката, ама не ми се занимаваше да се разправям....

# 2 555
Да се включа и аз за чашите... Споко, в съвсем друга посока е. Вчера имам мейл от КК. Викам ЧАШИТЕ са. Но не, мейлът беше за история на иновациите на Кока Кола. Много интересно. Защо са измислили релефните бутилки- тъй като бутилката най-често се продавала от варели със студена вода, етикетите се отлепвали и КК по този начин се защитава от имитации. А позната форма на стъклената бутилка е за да е разпознаваема и в тъмното, че държиш Кока Кола. Ето как са изглеждали бутилките през годините:

Извинете, че не е по темата Laughing

# 2 556
  • София
В Престиж май има нови печеливши:
https://prestigepromo.bg/Christmas2024/index.php#winnersView

# 2 557

Тук има печеливши,ако някой се познае - Честито!
Чакаме Куинс днес,късмет на всички!

# 2 558
  • При децата ми
Тези дни нямах много време. По -късно се надявам да ви изчета. Показвам чашите, които майка ми спечели от "Кока-Кола".

# 2 559
Много са готини чашките Simple Smile

# 2 560
имам имейл от Спиди, сигурно е от Швепс, не чакам друго

На 27.12.2024 очаквайте пратка от НЮ МОМЕНТ НЮ АЙДИАС КОМПАНИ ООД

# 2 561
  • Елхово
имам имейл от Спиди, сигурно е от Швепс, не чакам друго

На 27.12.2024 очаквайте пратка от НЮ МОМЕНТ НЮ АЙДИАС КОМПАНИ ООД
Това са чашите на Швепс!

# 2 562
В календара на Бейлис дава грешка и не може да се влезе. Някой друг има ли такъв проблем?

Да, You don't have permission to access this resource.

# 2 563
Подарявам

# 2 564
  • София, Дружба 2
Queens качват. Късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт