Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 700
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 820
Коя е групата, където се качват печеливши?

# 2 821
# 2 822
Здравейте, имам ваучер за покупка от А1, съвсем забравих за него, защото не ми се е налагало да купувам нищо. Ако ще послужи на някой, да пише на лични Simple Smile

# 2 823
Все още търся за догодина мегабайти за А1, ако пуснат игра. Моля да пишете, ако ви попадне....

# 2 824
  • In The Middle Of Nowhere
Този ваучер на А1 май не можеше да се преотстъпва, нещо такова ми се върти.

# 2 825
Ако има желаещ да използва отстъпката, моля на ЛС

# 2 826
Здравейте, имам ваучер за покупка от А1, съвсем забравих за него, защото не ми се е налагало да купувам нищо. Ако ще послужи на някой, да пише на лични Simple Smile

Как получихте ваучера?В смисъл пише за лоялен клиент,но дали всички получават?

# 2 827
Не е честно. Не мога да играя нито една игра в Инстаграм. Тагнах в две игри по трима и БАН, до 01.01. Мрън. Не стига, че не ме теглят, а и не мога да играя.

# 2 828
На снимката се вижда, че е от кампанията "бонуси на max" в началото на годината.

Как получихте ваучера?В смисъл пише за лоялен клиент,но дали всички получават?

# 2 829
  • София
Интересно! И аз имах такъв бонус, както и неограничени интернет и минути. Интернетът и минутите ги използвах, но 50-те лева не съм. При мен не се виждат.

Да уточня, че не ми трябват. Погледнах от любопитство. Simple Smile

# 2 830
  • sofia
Здравейте, днес бях в КФС и видях на съседния терминал,че въведаха номер на карта, която даде отстъпка. Някой знае ли какви са тези карти и от къде можем да се сдобием с такива? Нужно е само въвеждането на номер, който до колкото видях е от 6 цифри.

# 2 831
  • Сливен
Виваком са изтеглили - в следващото им стори се виждат.

# 2 832
Здравейте, днес бях в КФС и видях на съседния терминал,че въведаха номер на карта, която даде отстъпка. Някой знае ли какви са тези карти и от къде можем да се сдобием с такива? Нужно е само въвеждането на номер, който до колкото видях е от 6 цифри.
https://kfc.bg/clubcard/about?utm_source=Google-PMAX&utm_medium= … i4UxoCqMoQAvD_BwE
Това намерих

# 2 833

Лоялна програма е това.
Важи само за ресторантите на Самекс.
В София са смесени. Има и на двете фирми.
Смисъл че не всички ресторанти участват.
Трябва да изхарчите 100 лв, за да получите 6% отстъпка. Като отстъпката се начислява след 3 месеца и важи в следващите 3 месеца.

# 2 834
  • София
Жаклин Т.си е късметлийка и много честен и почтен човек.Не ползва хакове и не мами по никакъв начин! Желая на всеки играч нейния късмет🍀
С парфюм съм от ФБ-любимия J'adore.А от играта на Eva с това за съпруга⤵️

Общи условия

Активация на акаунт