Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 615
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 940
Мисля, че можеш. Има три черти горе вляво, на мен от там ми излизат рекламните.

# 2 941
Да, виждам се в 3-то 
Спечелих кремовете от "Лореал".
Днес се свърза по телефона едно много мило момиче, което ми обясни как да си изпратя данните за проверка по имейл или вайбър. Избрах второто, сийн е.
Също така ми се извини, че ме занимава по празниците. Какво по-хубаво от това, когато печелим желана награда.
Получих й имейл за "Schweppes" и "Мaliva".
П.с. моя колежка чака имейл от "Schweppes" от 16.12
В трето теглене ли се виждате?

# 2 942
Аз също получиха мейл от 17.12 в gmail, в рамките на 4 дена трябва да се отговори.
Но в mail.bg от 16.12 нямам мейл.

# 2 943
  • София
Скрит текст:
Карта за КФС - 153477
Няколко човека ми писаха, така че явно има интерес. За в момента е сребърна, 6% отстъпка, края на февруари ще се увеличи 🥰
Длъжна съм да кажа, че лично при нас на 2 от машинките не стават картите, докато на другите 2 няма проблем 😆 В самите е проблемът, не е картата, така че първо пробвайте картата дали става и тогава добавяйте в кошницата❤️
https://dostavka.happy.bg/
161674  минус 5 % (пет %)
Промокодът може да бъде използван в часовете от 11:00 до 18:00.
от понеделник до петък (Събота и неделя и след 18:01 часа не важи)
за  онлайн поръчка от сайта

Декември изпращам със 17 награди
чакам 15 да донесат, явно ще са догодина.
В Малива ни има имената-добавени са.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 13:02 от lite16

# 2 944
Подарени!
Подарявам,до днес са

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 12:26 от Lady_G*

# 2 945
  • София
В последният ден на годината Швепс ме зарадваха. Браво на тях,че все пак ще пратят наградите.
Весело посрещане на новата година, аз смятат да преям с руска салата Simple Smile

# 2 946
И аз смятах да преям както на Коледа,но ме тръшна грип и едвам седя на краката си ,с 38.8 съм ,но и аз получих писмо от швепс се зарадвах

# 2 947
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
И аз съм с мейл от Швепс от преди няколко минути, пощата е abv.

# 2 948
И аз имам мейл.
Преди седмица ми писаха и от Нутела, втори мейл, да питат кой размер пуловер искам. Ако има, да пратят него. Аз не знам отговарят ли, писах М или Л, че за вкъщи предпочитам по-широчко.
Чакам и Бейлис, Фереро и май това е.
Пожелавам ви весело посрещане на НГ, успехи през 2025 и много желани награди за всички! ❤🍀🎄

# 2 949
Здравейте, който чака имейл от Швепс в mail.bg, проверете си пощите, аз имам писмо от преди малко Heart
Така ме зарадваха, напук на факта че от вчера сутринта нямаме вода и не се знае дали тази година ще имаме. Поне новата година ще започне в очакване дългожелан подарък. Май ще скок на да взема един джин....Blush

# 2 950
Ако има някой, който не си иска пуловера от Нутела бих разменила нещо за него, че големия е фен 😁 първата снимка не ми я одобриха, а с втората беше минал срока 😁
Весели празници, много късмет през идващата година 🎄🍀

# 2 951
Здравейте, който чака имейл от Швепс в mail.bg, проверете си пощите, аз имам писмо от преди малко Heart
Така ме зарадваха, напук на факта че от вчера сутринта нямаме вода и не се знае дали тази година ще имаме. Поне новата година ще започне в очакване дългожелан подарък. Май ще скок на да взема един джин....Blush
Чакай ,чашките и швепса още не са дошли Wink

# 2 952
  • Бургас
И аз имам писмо от Швепс в спама, но един час след като им изпратих запитване. Пишете им който не е получил още.

# 2 953
Не мисля, че е нужно да им се пише. Явно изпращат поетапно. Кой знае колко хиляди имейла трябва да изпратят. Аз получих днес, а една приятелка вчера. Simple Smile Моите чаши са спечелени на 16.12., а нейните на 17.12. И да, моят имейл беше в спама.
Пожелавам на всички весело посрещане на новата година, много здраве и късмет не само в игрите, но и във всичко, с което се захванете. Flowers Four Leaf Clover

# 2 954
Изпращам годината с яке от Тюламор и сет от Швепс 🎉

Общи условия

Активация на акаунт