Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 137
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Пловдив
При мен беше в спам-а 😊

# 2 926
Мислих  да не пиша повече тази година, но не мога след толкова изписано за чашите да не споделя интелигентния отговор от Швепс. Чак ми стана неудобно.

“Здравейте,

Свързваме се с Вас във връзка с участието Ви в кампанията „Schweppes Born Social Club“ и спечелването на празничен Schweppes сет. Бихме искали да Ви информираме, че поради техническа грешка, свързана с новата платформа, която използваме за организиране на кампанията, са раздадени повече награди от посоченото количество в Общите условия.

Проблемът вече е отстранен. С цел да се реваншираме за неудобството и в знак на благодарност за разбирането Ви, бихме искали да Ви предложим празничен Schweppes сет.

Моля, в рамките на четири календарни дни от получаването на този имейл, изпратете необходимите данни:

•     Две имена

•     Телефонен номер

•     Град и офис на Спиди за доставка

След изтичане на този срок Организаторът няма ангажимент да предостави награда (съгласно Част 7.4 от Общите условия).

Моля, имайте предвид, че наградите ще бъдат изпратени през месец януари поради натовареността през празничния сезон.

Благодарим Ви за разбирането и съдействието.

С уважение,

Екипът на Schweppes”

Да не звуча като някаква баба, но отново пожелавам здраве на всички, можем и без чаши.
И го казвам от опит, когато получих смс за ваучер 200 лв от Милка и Фантастико, толкова лошо ми беше, че не успях да се зарадвам. Още се лекувам. Бъдете живи и здрави, всичко останало е късмет и в нашите ръце 🤗

# 2 927
И аз съм получила мейл от Швепс, ще ги чакам с нетърпение Simple Smile

А някой с печалба на чаши от Фереро? На 22ри съм получила мейл, че наградата пътува.

# 2 928
От Фереро много исках пирамидата или чашите, но не спечелих.

На Швепс им написах, че се отказвам от чашите, ако други държат на наградата. всички разбрахме, че е имало бъг и играхме. Мога и без тях.

# 2 929
  • София
Спечелих кремовете от "Лореал".
Днес се свърза по телефона едно много мило момиче, което ми обясни как да си изпратя данните за проверка по имейл или вайбър. Избрах второто, сийн е.
Също така ми се извини, че ме занимава по празниците. Какво по-хубаво от това, когато печелим желана награда.
Получих й имейл за "Schweppes" и "Мaliva".
П.с. моя колежка чака имейл от "Schweppes" от 16.12
В трето теглене ли се виждате?

# 2 930
От три спечелени комплекта на Швепс, само един имейл 😀

# 2 931
И аз нямам имейл, мъжът ми има а той спечели след мен.Обаче искат офис на Спиди ,а ние нямаме в нашия град.

# 2 932
  • ЛОВЕЧ
Донесоха чашите на Фереро
Редактирам се, наградата от Джим бим е ,куриера като каза чупливо си помислих за Фереро. Ин Тайм го донесе

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 09:00 от tsitalia

# 2 933
Ще може ли снимка. Много ги исках но нe спечелих. Поне на реална снимка да ги видя. Grinning

# 2 934
  • София
Кой ги доставя?

# 2 935
Мафията на швепс чашите
Да се похваля и аз имам имейл от 17-ти спечелени

# 2 936
И аз ще получа чашите от Швепс! Пиша само да споделя, че при мен имейлът им беше отишъл в "рекламни" (с gmail съм), да знаете, че може и там да бъде. Относно чашите на фереро роше - спечелих моите още в първия ден на календара и все още не са дошли, ще пристигнат явно след празниците Simple Smile Весело посрещане! И успех Heart

# 2 937
Пожелавам на всички весело посрещане и нека през новата година всеки получи мечтаните награди ❤️

# 2 938
Открих тайната да спечелиш от коледния календар на кауфланд нещо-за първа година почти не участвах да съм се регистрирала 1-2 пъти и печеля 100 лв явно това е начина.
Публикували са и списъка с печеливши от активиране на талона за  50 лв. за Gift Come True:
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/igri.html#nashite-pechelivshi

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 09:39 от AniMM

# 2 939
И аз ще получа чашите от Швепс! Пиша само да споделя, че при мен имейлът им беше отишъл в "рекламни" (с gmail съм), да знаете, че може и там да бъде. Относно чашите на фереро роше - спечелих моите още в първия ден на календара и все още не са дошли, ще пристигнат явно след празниците Simple Smile Весело посрещане! И успех Heart
През телефон не мога да видя рекламни. Преди само през лаптопа, ама няма да имам достъп до него.

Общи условия

Активация на акаунт