Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 254
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 1 980
Аз пък съм с чорапи от колата. Като писахте, че и там имало валеж реших да пробвам и хоп, от първия път. Обаче после пробвах от на моя мъж профила 3 пъти и не даде, така че май не е валеж. Blush
Сутринта отварям очи и виждам имейл от абв-то със заглавие Edenred... Сънена си викам: да нямам имейл за ваучер?! Ама се оказа реклама. Joy
Днес теглят Марети. Късмет на всички участвали. Отдавна играя за този фотоапарат, ама не идва. Та се примолвам на късмета си. Hands Pray Blush

# 1 981
  • Washington,USA
Аз пък съм с чорапи от колата. Като писахте, че и там имало валеж реших да пробвам и хоп, от първия път. Обаче после пробвах от на моя мъж профила 3 пъти и не даде, така че май не е валеж. Blush
Сутринта отварям очи и виждам имейл от абв-то със заглавие Edenred... Сънена си викам: да нямам имейл за ваучер?! Ама се оказа реклама. Joy
Днес теглят Марети. Късмет на всички участвали. Отдавна играя за този фотоапарат, ама не идва. Та се примолвам на късмета си. Hands Pray Blush

И аз чакам. 🙂

# 1 982
Нещо приложението на колата заби при мен - направо ме изхвърля, без да зареди. А при колежка си е наред.

# 1 983
Божеее,не мога да повярвам!
И чаши спечелих от швепс❤️

# 1 984
По мои наблюдения, закономерност в часовете за награди може да има, може и да няма Laughing. Бих казала, че има закономерност с изненада. Следя от няколко дни Каменица. Днес и утре щях да играя за прахосмукачка. Още не съм купила бирите, защото според анализа ми днес трябваше да падне в следобедните часове. Редуваха се в дните - следобед и късно вечер. И хоп изненада- днес някой ми я взе между 10 и 10.45ч.
И при Филаделфия, Бейлиз и Фереро- следя кой кога е писал, че е спечелил. Играя по същото време и ... ме заливат с рецепти, сентенции и как да си подредя масата. Та е до късмет.

Точно щях да публикувам и видях последния коментар. Leni94, ти ли ми взе прахосмукачката Stuck Out Tongue
Честито! Да си я ползваш със здраве Laughing

# 1 985
От последното теглене на Лакми получихте ли си нещата?
Не стига, че не бяха пратили мейла, та трябваше аз да ги издирвам и вече седмица нищо не идва!

# 1 986
  • у нас
Лени 94, честито! Със кеф да я разхождаш вкъщи Kissing Heart

# 1 987
В календара на Филаделфия има ли смисъл да се пробва още,до 24 е... Гледам има някои номера без име,само с поща? Доста са си минали лимита на награди. . ;д

# 1 988
И аз с чашки, сега се надявам и на Фереро и авенди да уцеля (мрън мрън)

А P&G дали изтеглиха за тези двете, май никой не се похвали :

# 1 989
и аз съм с чаши от Швепс от сутринта. Някой може да се познае, най-сетне бг име в календара

# 1 990
И аз с чашки, сега се надявам и на Фереро и авенди да уцеля (мрън мрън)

А P&G дали изтеглиха за тези двете, май никой не се похвали :

Да,Орал Б изтеглиха.Аз съм със смарт часовник и други потребителки се похвалиха също с часовници.

# 1 991
# 1 992
Някой успява ли да се регистрира в играта на радио Веселина? На мен ми изписва "Тази страница не работи".

И аз чакам Cluedo от Pringles. Преди 3 дена получих мейл, че съм я спечелила и много се зарадвах. Предполагам ще дойде чак след Коледа, понеже срокът е 21 дни, но пак съм доволна.

# 1 993
Спечелих слушалки Apple AirPods 3 от Велинград, но за съжаление не съм с айфон и не мога да ги ползвам . Да попитам има ли група тук за размяна/продажба  на награди ? Благодаря предварително Simple Smile късмет на всички Wink

# 1 994
  • Сливен
Една добра кауза, а пък и награда има. 🫶

Общи условия

Активация на акаунт