Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 927
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 505
Сега гледам в играта на Филипс в инстаграма една блогърка Вили Русева с 20 коментара /това на пръв поглед/ - е как става така, че на някой профили се позволява по толкова участия?

# 2 506
Тя май същата и във ФБ по много коментари поред беше нахвърляла, поне някакво подобно име мернах че бяха поне 5-6 поредни и ми се хвърлиха в очите.

# 2 507
Имам нужда от помощ. Търся контакт с куинс. Забравих да сметна всички сокове от касовата бележка и искам да се свържа с тях за съдействие.

# 2 508
  • Washington,USA
Имам нужда от помощ. Търся контакт с куинс. Забравих да сметна всички сокове от касовата бележка и искам да се свържа с тях за съдействие.

Пиши им в инстаграм страницата.

# 2 509
  • Телиш/Плевен
https://promo.queens.bg/kontakti

# 2 510
Благодаря ви. Толкова се ядосах, че изобщо не зацепих за контактната форма на начална страница… ами се опитвах да рефрешна и не излиза, и не излиза… Отново блягодаря

# 2 511
  • Лясковец
Тия дни няколко пъти ми излизат страници които теглят печелившите с програма,ами то найстина при всяко теглене програмата почва отначало и се въртят първите или последните 20.В инстаграм много исках в една игра да ми се паднат гъби,еми спечели ги кулинарна блогърка с няколко профила които си беше тагнала.Замириса ми,че страницата я е изтеглила с цел реклама.

# 2 512
Някой да има нещо от Кауфланд? Календара свърши пък те още от първата седмица не са публикували май

# 2 513
  • София
Някой да има нещо от Кауфланд? Календара свърши пък те още от първата седмица не са публикували май
Кауфланд първо звънят и после публикуват.

# 2 514
  • Бургас
Днес Филипс раздават в инстаграм и фб планетарен миксер и кафеавтомат. Помня, че имаше няколко жвлаещи от темата точно за тези награди, да не ги изпуснете.
Аз искам планетарния миксер и се включих.
Сега е ред да нацъкам календарите!
Пожелавам си късмет за бАнбони и Бейлис!

# 2 515
4 дни бонбона забива и не ми отваря наградата, но днес спечелих пирамидата на фереро ,пожелавам светли празници и желани награди на ясички!

# 2 516
До кога ще продължи играта с Маливчетата?

# 2 517
  • Телиш/Плевен
До кога ще продължи играта с Маливчетата?
Според правилата - до 31 декември. Ако не раздадат всички дотогава, може и пак да удължат срока.

# 2 518
Фереро днес свършва Sad останах без чаши. Дано ги пуснат на разумна цена по групите.

# 2 519
И за мен ни чаши, ни бонбони, дано поне здраве да има! А в групите за размяна едва ли ще са разумни цените, че като знам какви хора продават...

Общи условия

Активация на акаунт