Отговори
# 15
Здравейте, дами!

Нов ден, нова седмица, нова тема и чаша ароматно кафе в приятна компания.
Хубаво е когато открадваме мигове за себе си, отдавайки се на любими занимания.
Едно от тях е красивият ни Патрон.
Днес ще продължим нашата екскурзия в миналото на Чаатай, отбелязвайки поредната му партньорка.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Heart Çağatay Ulusoy  Flowers Cherry Blossom Ebru Şahin
"Tam Bir Centilmen" (2024г.)

Скрит текст:

"Лошата новина е, че времето лети. Добрата новина е, че вие сте пилотът." 
Михаил Алтшулер

С пожелание за фантастично начало на седмицата!
Нека денят ви е изпълнен с енергия и позитивизъм!

# 16

Добро утро! Heart

# 17
IMDb Starmeter
Текуща дата: 02/12/2024

# 18
Красивата Лейля Лидия🔥

В очакване сме на наградите довечера- GQ Türkiye. Да видим какви ще са крайните резултати.

Хубав ден от мен🍀

# 19
Привет , дружки:hugs:

Ех ,че красива и елегантна колежка сте донесли в черно🖤🖤🖤😍😍😍🔥
Много и отива на Лидия върху стройната фигура.  
Айде, да я зимат в Ешрефа и да се свършва... и ще сме доволни.

Благодаря и за класацията на социопола Турция. Изпаднали сме надолу с позициите ,но с тая тишина .... и все пак не е лошо 14 - то място. Хазал и Арас са в десятката още. Хандето е изместила Туба от първото място. За Ханде не се учудвам ,но Тубата с какво толкова е интересна ,какви събития има около нея?
Не съм се интересувала  колко е социална в профилите и какво споделя.     

Довечера са наградите на списанието. Ще е суета и блясък. Съмнявам се темерутчето ни е да е там може и да ни изненада ако са го поканили. Още ли е в тоя комплекс край морето или се е прибрал в Истанбул. Аркадашите не са там вече.

От рубриката в миналото не мога да сложа красивият ни умопомрачителен Джентълмен ,щото съм от телефона. Хубава двойка са с Ебру и филма ми хареса има върху какво да се замислиш. Чаатай е ЦАР на драмите това го влече това играе. Онурката си пада по психо драмите и въпреки това си мислехме ,че ще е по лежерно филмче и ще потанцува. Но предвид и тематиката НФ не изневериха не себе си с горещите сцени.  Имаше намек и към 50 нюанса сиво , аз ще перифразирам нюанси в червеноооо🍷🍷🍷🍷🔥🔥🔥💋💋💋💋

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 14:16 от femmi2

# 20

И аз си харесвам Лейля като партньорка на Чачо. Ще бъде чудесно отново да ги съберат в "Eşref".

Красивата Лейля Лидия🔥

# 21
Бирсен е пуснала една статия за един сериал, който се отлага за май месец. Цитирам статията, защото и там се споменава името на Йозге като кандидатка за главната роля. И този сериал е дело на Тимс. Дали пък наистина няма да я вкарат от Тимс в Ешреф след като няма да снимат този сега?🤔
Телевизионният сериал "Yasak Aşk" с участието на Erkan Petekkaya и Kerem Alışık е отложен за май.
Имаше светкавично развитие по отношение на сериала "Yasak Aşk", който Tims&B ще снима за ATV в Адана.

От известно време се водят преговори за главната женска роля в сериала "Забранена любов". Еркан Петеккая, Керем Алишък, Гьоркем Севиндик, Ебру Нил Айдън и Асена Гирискен бяха стиснати ръце за сериала, режисиран от Умур Турагай. Търсеше се характерът на Ханде, който ще изправи двамата братя и сестри от семейството един срещу друг в поредицата за впечатляващата история на Bazmanoğulları, едно от добре установените семейства на Адана.
Много актриси като Gülsim Ali, Özge Yağız, Buse Meral, Yağmur Öztürk бяха интервюирани за ролята. По последна информация проектът е отложен за следващия май, за да се работи повече по сценария на сериала. Играчите също бяха уведомени, че са свободни.

# 22
# 23
Чачо се забавлява в Х, четейки всички желания и предпочитания на феновете за новата партньорка в "Eşref".
А той самият знае ли с кого ще си партнира...

# 24
Ако той знае значи е решено коя ще е. Ама ако е така не може да не изтече от някъде информация. Все пак си мисля, че Чачко ще има глас в избора на партьорка. Поне така се надявам. На мен честно вече ми е все тая коя ще е, ако няма да е Деврим. Па нека изберат Йозге, че и да се гаджосат реално, голям сеир ще е. Joy

# 25
Пипи, недей така. Ще стане война в социалките😆 Мацката е обвързана😜

Момичета, гледам снимките от наградите тая вечер. Чачо за сега го няма. Но сега се прибирам и влизам в телефона,и не съм видяла всичко, което е излезнало. Ако има нещо, ще допълваме.

Пускам една Сю.

И Алпер.

Ето я и Йозге на GQ:

# 26
Момичета,очаквам от вас да пуснете ако има нещо интересно на наградите.
Не вярвам Чачо да се появи, но знае ли човек. Може пък да ни изненада.
От мен още от Лейла Лидия Туутлу за списание MAG.

Цитат
✨ Лейла Лидия Туутлу призна в интервю за списание MAG:
— Да станеш родител е като да започнеш живота от нулата. Променя начина, по който гледате на себе си, взаимоотношенията и живота като цяло.
„Станах по-спокойна, примирих се със себе си, приоритетите ми се промениха. Майчинството ме прави по-зряла.  

# 27
Ебру.

Салих с Гьокче Бахадир, която спечели наградата за "Актриса на годината".

Колежката Афра спечели "Изключително постижение на годината".

Актьор на годината отиде при Екин Коч. "Звезда на екрана" отиде при Бурак Дениз.

# 28
# 29
Честито на наградените!
Не разбрах Ебру каква награда е взела. Или просто е отишла на партито.
Много е стилна - правата коса и този тоалет ми допаднаха.
От мен - утешителна награда

Братята Йълмаз за разкош:

Общи условия

Активация на акаунт