Отговори
# 30
И аз търсих да видя взела ли е награда и каква, но не намерих. Може би просто е била поканена и е отишла. И на мен ми хареса много визията й.

Бенсу

# 31
Време е за красивите руски колажи:

# 32
Партньор на Сюмейе Айдоган в "Sustalı Ceylan" е Бурак Йорук.
 Въпрос на любопитство беше кой ще бъде главният актьор в новия сериал "Sustalı Ceylan", който ще бъде заснет от Çözüm Film за ATV.

Подготовката за сериала „Sustalı Ceylan” продължава. Първият потвърден актьор от сериала, продуциран от Surec Film, беше Celil Nalçakan с ролята на "Çevik Atmaca". Сериалът, режисиран от Волкан Коджатюрк, е по сценарий на Севги Йълмаз. Sümeyye Aydoğan е главната женска роля в сериала, който ще разкаже историята на дете булка на име "Ceylan Bilge", което се издига от пепелта и щурмува доминирания от мъже престъпен свят.

Партньорът на Джейлян, Ферхат, ще бъде изигран от Бурак Йорук, който за последно се появи пред зрителите в сериала „Камък, ножица, хартия“. „Колко далеч бихте стигнали за детето си? Колко можете да си позволите? Привлечени ли сте към престъпление, когато обстоятелствата го налагат и нямате друг избор? Продължават преговорите за актьорския състав на сериала, който търси отговори на въпросите.

Лека вечер от мен🍀

# 33
Страшно много харесвам Бурак дано имат успех. Страхотен анти герой направи в Камък ножица и хартия.

# 34
Здравейте, дами!

Стана ми навик да поднасям поредното кафе по обедно време. Извинете ме!  
Но чашка ароматно кафе по всяко време на деня, споделено с приятели, винаги действа ободряващо.
Вчера се вълнувахме с наградите GQ Türkiye "Men Of The Year", затова днес в рубриката ни "Чаатай Улусой - екскурзия в миналото" отново ще подхвана тази тема.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Наградите "Мъже на годината 2016" намериха своите победители

16.02.2017 - 11:55 ч.
GQ Türkiye, под спонсорството на Clear, избра мъжете и жените на годината, които се откроиха със своя успех и стил през 2016 г.
Церемонията по награждаването „GQ Turkey Men of the Year“, която се провежда в световен мащаб от 21 години от GQ и се организира за пети път тази година под основното спонсорство на CLEAR в Турция, се проведе в сряда вечерта, 15 февруари, във Volkswagen Арена.
Наградата „Международна звезда на годината“ печели  MERT ALAŞ, уважаван турски фотограф, който се обърна към присъстващите с видеоклип, който засне, защото не можа да присъства на вечерта.
Чаатай Улусой приема наградата на„GQ Turkey Men of the Year“ от името на своя приятел MERT ALAŞ.

Скрит текст:

"Между това, което е правилно и това, което е грешно, изберете това, което Ви прави щастливи."

Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции ви пожелавам!
.

# 35
Здравейте и благодаря за интересните споделени неща.  🌺

Честито на наградените.
Не проумявам по какви критерии избират да наградят някой хора в сектора ,но нейсе!
Изненадана съм за Екин Коч чак най добър актьор и мъж на годината. Не съм го следила и интересувала какво прави и нерде играе и как. За лансираното гадже на Йозгето да не говоря..  За Бурак Дениз се радвам и за Гьохче Бахадър.  Някой бяха облечени потресаващо нарочно ли да предизвикат шум около себе си или наистина им харесва така ?
Ебру и Афра бяха най добре в червено прическа ,грим всичко. Турските журналисти кога ще се научат да задават адекватни въпроси как им издържат нервите..

Сюмейе и Бурак Йорук ще си паснат.. За сефте чувам младежа ,но визуално ми харесва и Диди е споделила че може да играе. Екшън жанра и отива на Сю вярвам, че ще се справи и тя като Чачо се подготвя и тренира. 

Излизат новини за сериали ,а за нашия Йок още е мъгла. Как да не се изнерви човек колкото и да е търпелив.  Кога мислят да обявят нещата след като започне ли или малко преди това ?
При Ай Япъм нямаше такива неща ,а тия от ТИМС действат яваш. Крият ли или наистина още избират?

# 36
Една Афра от снощи

Привет и мерси за споделеното!

# 37

Слънчеви и красиви усмивки Smile
https://x.com/adiba_hanim1/status/1863666241736675670

Хазал за Собер - Бекстейдж Hands Nail Care
https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1863661384061300913

# 38
Шенай също е била на наградите снощи. Боже искам така да изглеждам на нейните години

Салих Heart

# 39
Шенай също е била на наградите снощи. Боже искам така да изглеждам на нейните години

Салих Heart

Страхотна е Шенай има невероятен млад ген и се поддържа в тялото. Салих също е чок елегантен. Може би е присъствал за подкрепа на Гьохче, като близък  приятел. Доста от гилдията са там без да са наградени. Без покани може ли ей така да се иде?
Чачо е ясен не се навира пред камери и микрофони излишно , но понякога е необходимо да има шум и реклама и напомни за себе си.

# 40
И една Лидия

# 41
Здравейте, дами!

Стана ми навик да поднасям поредното кафе по обедно време. Извинете ме!  
Но чашка ароматно кафе по всяко време на деня, споделено с приятели, винаги действа ободряващо.
Вчера се вълнувахме с наградите GQ Türkiye "Men Of The Year", затова днес в рубриката ни "Чаатай Улусой - екскурзия в миналото" отново ще подхвана тази тема.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Наградите "Мъже на годината 2016" намериха своите победители

16.02.2017 - 11:55 ч.
GQ Türkiye, под спонсорството на Clear, избра мъжете и жените на годината, които се откроиха със своя успех и стил през 2016 г.
Церемонията по награждаването „GQ Turkey Men of the Year“, която се провежда в световен мащаб от 21 години от GQ и се организира за пети път тази година под основното спонсорство на CLEAR в Турция, се проведе в сряда вечерта, 15 февруари, във Volkswagen Арена.
Наградата „Международна звезда на годината“ печели  MERT ALAŞ, уважаван турски фотограф, който се обърна към присъстващите с видеоклип, който засне, защото не можа да присъства на вечерта.
Чаатай Улусой приема наградата на„GQ Turkey Men of the Year“ от името на своя приятел MERT ALAŞ.

Скрит текст:

"Между това, което е правилно и това, което е грешно, изберете това, което Ви прави щастливи."

Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции ви пожелавам!
.

Ох тука е да  ти се  пръснеееее сърцетооооо.. Трепач и в черно любимият му цвят .  Много хора бъркат, че Чаатай е награден тогава , но не е така просто е присъствал на церемонията от името на фотографа Мерт Алас да получи наградата и после му я занесе в Лос Анджелис . Водещата така се заплесна, че забрай да я връчи и той си я поиска с усмивка .

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:40 от femmi2

# 42
Цитат
✨ На въпрос дали Ayça Ayşin Turan е получила предложение да участва в сериала “Eşref” заедно с Çağatay Ulusoy, Birsen Altuntas отговори отрицателно, както се оказа, Ayça преговаря за друг проект 

# 43
# 44
Оффф , значи да забравим за Айча в Ешрефа ... Накрая ша ни цопнат некоя лелка Joy нема страшнУ темерута и Звяра знае как да действаааа и оправА Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да повторя таз нежна красотаааа:cherry_blossom:

Цитат

Цитат

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 17:04 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт