Отговори
# 585
Фемии, не ме подвеждай така!
Наистина си помислих, че имаме нова снимка на Eşref.

Аз пък попаднах на това в Х.
Цитат
Çağatay Ulusoy също последва Аслъхан, любовта им е в разгара си 🔥💕🙏
 #ÇağatayUlusoy #AslıhanMalbora 

# 586

Нови снимки на ШЕФА няма засега , но за сметка на това новата колежка е активна и го отсрамва пък нека следва новото севгили и да се е покрил , като мечките .  Бившата я последва га се разделиха и то за подкрепа, щото имаше проблем с проекта й ся  действа наобратно Joy  тая малката ще излезе опаснЪ .. може да го е омаяла по женски.  Тя следвали го ако Йок направо драмааааа..

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 18:19 от femmi2

# 587
Цитат
Мустафа Мерт Коч също потвърди любовта на Çağatay Ulusoy и Aslıhan Мalbora
#ÇağatayUlusoy #AslıhanMalbora 😍  

Нови снимки на ШЕФА няма засега , но за сметка на това новата колежка е активна и го отсрамва пък нека следва новото севгили и да се е покрил , като мечките .  Бившата я последва га се разделиха и то за подкрепа, щото имаше проблем с проекта й ся  действа наобратно Joy  тая малката ще излезе опаснЪ .. може да го е омаяла по женски.  Тя следвали го ако Йок направо драмааааа..
Феми, нямам нерви да ровя в IG на Чачо и Аслихан, за да видя кой, кого и кога е последвал.
Аз се кефя на тази двойка и ще се радвам, ако наистина са заедно.
Този път Чачо си избра супер мацка.
В същото време ме напушва смях като се сетя за красавицата Дуда и новата ѝ любов с чичката.
И днес няма нищо ново за "Eşref Rüya", но феновете не стоят безучастно - творят със замах:

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 20:21 от Emiliya

# 588
Няма спор тука тоя път избра такава ,която не е лелка въпреки че си пада по големички на възраст. Направо не мога да повярвам че хареса нежна брюнетка. Дуда с учения чичка изби рибата Joy ама си подхождат и приличат намериха се.  Може да имат и общи интереси. Между другото така изкараха с Чачо тя му подкрепяше хобитата,  също и рисува. Спазваше правилата не споделяше и говори излишно. Казваше " щастливи сме , добре сме" ,както и той в интервюта.   Беше и от гилдията и знаеше как се работи не го ревнуваше поне не сме разбрали за скандали или изневери.  Чаатай това не прощава иска лоялност и той също я дава. Изглежда сериозен мъж, но винаги има изкушения..

Как точно Мустафа е потвърдил връзката и ашка?  Не ми казвайте, че е говорил за ЛЖ на близкия си аркадаш.  Ей сега ще го смъмриии Joy

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:52 от femmi2

# 589
Как точно Мустафа е потвърдил връзката и ашка?  Не ми казвайте, че е говорил за ЛЖ на близкия си аркадаш.  Ей сега ще го смъмриии Joy
Феми, на мене също не ми се вярва, че Мустафа ще говори за ЛЖ на приятеля си.
Намерих видеото в Х. В YouTube още не са качили последните новини от tv100 . Вероятно е в днешното предаване, което все още върви на живо.
Слагам линк към гифката.
Само Диди Hands Pray може да ни каже какво го питат и какъв е отговора.

# 590
Феми, на мене също не ми се вярва, че Мустафа ще говори за ЛЖ на приятеля си.
Намерих видеото в Х. В YouTube още не са качили последните новини от tv100 . Вероятно е в днешното предаване, което все още върви на живо.
Слагам линк към гифката.
Само Диди Hands Pray може да ни каже какво го питат и какъв е отговора.

Не иска да коментира ,но им пожелава щастие и се надява на това.

# 591
Мерси джанъм . Значи няма измама имат връзка тия двамцата.  Не че съм се съмнявала в Бирсен ( рядко пише клюки  и това се е случвало) след като го написа и фърли бомбата.. дори да не беше много професионално точно, когато обявиха дълго чаканата му партньорка то не бяха догадки и фантазии.    

Близкият аркадаш  не е говорил много ,но можеше нищо да не отговаря ,но поне няма никой да се чуди вече. Пожелал им е щастие, както е редно и това е.   Все си мислех и надявах  че е някоя забежка, забавление , страст щом не е отрекъл и говори, като за връзка има чувства. Защо не си полудува още какъв е тоя зор няма да се свършат жените и света я. Толкова спокойно и добре му  беше,  когато летеше свободно не страдаше за предишната връзка, нито нищо всеки по пътя си и това е. Повечето се радвахме на това сега всичко почва от начало.  Новата не е толкоз дразнеща с лоша енергия. Не може да си кривим душата готина и добра актриса е Малбората. Известна е в средите изглежда и скромна. Колко е интелигентна не знам щом е спечелила най желаният и ревностно пазен мъж.  

И кучетата на улицата шЪ почнат да разпитват, който трябва не могат да го докопат и снимат.
Ша почнЪ и аз да пея в хора🤣 сладури пу ,пу нека никога да не се разделят. Как и кога се е случило и кой кого е свалил и омаял е отделен въпрос и загадка.  И на двамата са им слаби ангелите човешко е. Ама пусто ... Трябваше ли отново клишета с колежки и колеги от партньорство. Никой не говореше и примираше затова нито е имало слухове по време на сериала и след това,  нито фенски желания. Тогава имаше и дългогодишна връзка и сложи край. Няма как да я виня тука , като жена я разбирам да имаш такъв мъж  до себе си толкова близо трябва да си от жИлязо или да си много сигурен и влюбена  в друг. Ще го повторя колкото пъти е нужно че Чаатай се разделя с Дуйгу преди да заснеме проекта и да му изберат партньорка. Тая глупост че си извоювал 8 часов работен ден да обръща повече внимание на новата си приятелка е смешно и няма такива заслуги.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 21:56 от femmi2

# 592
Диди, златна си!
Това ми е достатъчно, друг коментар не ми трябва.
Щом приятелят пожелава щастие, значи всичко е точно и връзка има.

Фемиии, ти май ревнуваш нашия сладкиш?!
Карай го по-спокойно, не е тръгнал да се жени, просто си е намерил подходяща половинка.
Нормално е до такъв красавец да стои готино маце, а не шаманката, която ни образуваше нерви.

# 593
Щастие за гълъбите и от мен.👌🏻

Нова/Стара

# 594
Здравейте, дами!

С кафе,  усмивка и настроение да се потопим и в днешния ден, за да ни е ведро и приятно.
Обичайното затишие в Х не бива да ни тревожи, пък и времето минава неусетно - другата седмица започват снимките и това ще отприщи потока на информация.
Попаднах на много интересни статии за "Eşref Rüya" от SonUyku Sahnesi. Анализи, базирани само на излезлите дотук материали, но доста елегантно пречупени през погледа на пишещия.
Приятно четене.

Esref Ruya Анализ на сценария -1

1. Вътрешните конфликти и меланхолията на Ешреф
Изглежда, че миналото на Ешреф, неговата самота и дълбоката меланхолия в него ще бъдат в центъра на историята. Това показва, че докато се опитва да запълни празнините в живота си, той търси Руя във всичко и това търсене го прави едновременно силен и крехък характер. Можем да видим сцени в поредицата, където този вътрешен конфликт ще бъде подчертаван често и публиката ще стане свидетел на хаоса в съзнанието на Ешреф.

2. Мечтаният персонаж сън ли е или реалност?
Можем да кажем, че Ешреф постоянно мисли за Рюя и я търси в детайлите около себе си. Това повдига въпроса дали Сънят физически съществува. Руя може да е фигура от миналото на Ешреф или персонаж, създаден като продукт на въображението на Ешреф. Ако Руя е физически персонаж, миналото на Ешреф с нея и връзката между тях може да създаде основния конфликт.

3. Емоционално и поетично изразяване
Можем да кажем, че романтичният и дълбоко емоционален разказ, както и чувствата и мислите на героите са силно обработени в сериала. По-специално, гледната точка на Ешреф за света и търсенето му на смисъл в детайлите могат да бъдат подчертани в цялата поредица както чрез визуализации, така и чрез диалози. Това може да означава, че сериалът ще продължи с един вид поетичен реализъм.

4. Изгубено време и следи от миналото
Изглежда, че Ешреф постоянно се свързва с миналото и не може да преодолее този период. Това предполага, че в сериала може да има чести ретроспекции. По-специално, въпросът коя е Руя и защо е толкова повлияна от Ешреф може постепенно да бъде разкрит чрез минали събития.

5. Паралели с природата
Дъжд, сняг и кикотене на момиче показват, че сериалът може да прави паралели между природата и емоциите. Например меланхолията и пречистването на дъжда; Може да се очаква снегът да носи метафорични значения като самота и чистота. Това показва, че историята също ще бъде силна по отношение на визуализация и атмосфера.

Esref Ruya Анализ на сценария - 2

6. Противоречието на Ешреф в престъпния свят
Фактът, че Ешреф е мощна фигура, която властва в престъпния свят, създава голям контраст с тази меланхолия и търсене на любов. Това показва, че Ешреф ще бъде заклещен между два различни свята, опитвайки се да запази властта си от една страна и претърпява духовна трансформация от друга. Това противоречие ще увеличи драматичното напрежение на сериала.

7. Връзката между съня и Нисан
Присъствието на Нисан може да създаде конфликт, когато Ешреф мисли за Руя, може да каже, че Нисан има потенциала да бъде съвсем нова надежда и начало в живота на Ешреф. Миналата привързаност на Ешреф към Рюя обаче може да хвърли сянка върху тази нова връзка. Тази ситуация може да доведе до любовен триъгълник в сериала или любовна история, заседнала между миналото и бъдещето.

8. Философски и дълбок израз
Може да разкаже не само любовна история, но и философски въпрос за живота. Начинът, по който Ешреф възприема света, неговата борба със самотата и подходът му към хората могат да позволят на героя да направи дълбоки философски проучвания в сериала. Това може да превърне сериала в много по-дълбока и провокираща размисъл продукция, а не в обикновена любовна история.

Предвидени теми за поредицата
Любов и страх от загуба
Сблъсъкът между престъпния свят и човешката природа
Тежестта на миналото и усилието да се държиш за бъдещето
Меланхолията и крехкостта на човешката душа
Търсене на смисъл в поетичните детайли на живота

Въз основа на този анализ изглежда, че сериалът Eşref Rüya ще отведе публиката на силно емоционално пътешествие. Ще бъде много вълнуващо да гледаме как меланхоличното настроение на Ешреф и срещата му с Нисан ще оформят историята!

"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те превърне в някой друг, е най-голямото постижение!"
Ралф Уолдо Емерсън

Сбъднат да е денят ви - усмихнат, шарен и забавен!

# 595
# 596
Ехаа, новините за връзката на Чачо с Аслихан ме намират сами и от раз.
Не се плашете от заглавието - няма ново развитие на взаимоотношенията между влюбените.
Ето я и статията от днес:

Изненадваща задна скорост от Çağatay Ulusoy, оставяйки Aslıhan Malbora по средата!

Чаатай Улусой, едно от най-обсъжданите имена в света на списанията напоследък, отново разтърси дневния ред с последния си ход. И така, какво е това развитие, за което всички говорят? Какво стои зад кулисите на инцидента, който предизвика голям отзвук в социалните мрежи? Ето подробностите...

benn.com.tr/magazin
29 януари 2025 г. - 16:04 ч
Чаатай Улусой, едно от най-обсъжданите имена в дневния ред на списанията през последните месеци, отново привлече вниманието с любовния си живот. Известният актьор излезе на преден план с обвиненията, че е влюбен в Аслъхан Малбора, колежката му от новия му сериал Kübra, след като се раздели с Дуйгу Сарин, с която бяха заедно дълги години. Тези новини, които първоначално бяха представени като обвинения, след известно време станаха истина. Възникването на тази връзка обаче се случи по много сензационен начин.

Шокиращо бягство на летището
Дуото, което беше видяно от пресата на летището след почивката си, влезе в историята на списанието с неочаквано събитие. Забелязвайки камерите, Чаатай Улусой внезапно изчезна, оставяйки приятелката си Аслъхан Малбора сама пред армията от пресата. Въпреки че този ход на известния актьор предизвика бурна реакция в социалните медии, той беше изтълкуван от много хора като "оставяне на Аслъхан по средата". Изненадата на Малбора след инцидента също е заснета от камера.

Çağatay прави стъпки назад една след друга
Говори се, че Чаатай Улусой, който получи много критики в социалните мрежи и в света на списанията след този инцидент, се е постарал този път да не остави приятелката си сама. Първо се твърдеше, че той коригира работното си време в новия си сериал заради Аслихан Малбора. Това развитие беше изтълкувано като първи сигнал за усилията на актьора да спечели благоволението.

Истинският забележителен ход обаче дойде в изминалите часове. Чаатай Улусой, който отдавна не следва приятелката си Аслъхан Малбора в профилите в социалните мрежи, най-накрая предприе тази стъпка. Този ход доведе до коментари в бекстейджа на списанието, че "най-накрая му пука за Аслъхан". Докато някои кръгове оцениха хода на Улусой като "принудителна крачка назад след леко мъмрене у дома", други го тълкуваха като "той започна да поема собствеността върху връзката си".

# 597
Привет ,момичета !

🔝🤩🆕️ Новият тандем тази пролет в Турция  Чаатай Улусой  и Демет Йоздемир заедно в нов сериал!

Прекрасни ...ей,Господ на едни е дал,дал,дал,чак се е самозабравил... Heart EyesStuck Out Tongue Winking EyeJoyJoyJoy

Незнам как ще ги гледам ,ака съвпаднат със сериала на Алпчи,ама...като се сетя... Thinking ... как ще съвпаднат ,като са на един канал....офффффф,хич него харесвам тоя Канал Д...дано да имат късмет.Hands Pray

Днес ми се мярна из фейса ,че ще има трейлър на "Пазар",но не съм много сигурна ,пишеше нещо на турски... Thinking

# 598
Светлеее Heart Eyes Привет джанъм. Така е Господ е дал на някой хора та се самозабравил..

Имаш горчив опит с канал D. 
Няма как да съвпаднат двата сериала щом са по един и същи канал. Снимките на Ешрефа трябваше да почнат в края на януари , но след това решиха друго. Яваш го карат и не бързат. Забавиха се и с каста на актьорите. Премиерата най вероятно ще е през март.  

Якънда би трябвало да излезе трей на " Пазара". Актуална тема ще засегнат даже доста. 

Емка:kissing_heart: , прекрасен анализ си споделила и донесла.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:50 от femmi2

# 599
Феми горчивия опит и аз го имам той Керем колко дизита направи за тях. Залим беше по Канал Д и Камъка. ;д
Канал Д е много по добре от Фокс /Нау за мен.

Общи условия

Активация на акаунт