Отговори
# 645
Ако Метрука излезне преди дизито ще го гледаме там какво толкоз нищо не губим на Исмаил Демирджи не знам дали е излизал проекта му ще се разровя после.

Ще го погледнем табики и филма по НФ. Каква тематика ще е психо щом е на Онурката и заглавието е тъжно.  Сериала ще стартира през март.  Новата седмица ще е наситена и всички се надяваме да има актуални снимки и повече реклама.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 00:27 от femmi2

# 646
Ако Метрука излезне преди дизито ще го гледаме там какво толкоз нищо не губим на Исмаил Демирджи не знам дали е излизал проекта му ще се разровя после.

Ще го погледнем табики и филма по НФ. Каква тематика ще е психо щом е на Онурката и заглавието е тъжно.  Сериала ще стартира през март.  Новата седмица ще е наситена и всички се надяваме да има актуални снимки и повече реклама.
Не мисля ,че го пуснат преди да свършат с Рибарчето ама ще се види по темата.

# 647
Да сложа и аз инфото, поднесено ни от друг източник - dizimedya.com:

Ново име за звездния отбор на Eşref Rüya! Кой ще играе сирака Йомер?

Обявено е името, което ще даде живот на героя Yetim Ömer в поредицата Eşref Rüya! Seyhan Kuzey Kıskacıoğlu ще участва в сериала заедно с Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir и Büşra Develi. Ето всички подробности!

ÖA DiziMedya
📢 Подготовката за дългоочаквания сериал на Kanal D "Eşref Rüya" продължава с пълна сила! Обявен е актьорът, който ще изиграе образа на Yetim Ömer в сериала с участието на Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir и Büşra Develi.

📌 И така, кой ще играе Yetim Ömer? За какво е сериалът и кой е в актьорския състав? Ето подробностите!

Сюжетът и актьорският състав на телевизионния сериал Eşref Rüya
🎬 Продуциран от Tims&B и режисиран от Улуч Байрактар, „Eşref Rüya” ще пренесе на екрана историята на Eşref и неговите приятели, станали легендарни в престъпния свят.

📌 В ролите:
✔ Çağatay Ulusoy – (Eşref)
✔ Demet Özdemir – (Nisan)
✔ Büşra Develi – (Çiğdem)
✔ Necip Memili – (Gürdal)
✔ Görkem Sevindik – (Devran)
✔ Ahmet Rıfat Şungar – (Faruk)
✔ Каан Тургут – (Сунгур)
✔ Ебрар Карабакан – (Афра)

📌 Репетицията за четене на сериала ще се проведе във вторник, а снимките започват в четвъртък!

Актьорът, който ще изиграе Yetim Ömer, е обявен!
📢 Младият и талантлив актьор Сейхан Кузей Къскаджъоглу ще изиграе Йетим Йомер в сериала "Eşref Rüya"!

🔹 15-годишният актьор преди това играеше детството на Мерт Рамазан Демир във филма "Метрук Адам".
🔹 И накрая, той се появява в детските сцени на Исмаил Демирджи в телевизионния сериал "Стари пари".
🔹 Очаква се с този проект той да направи по-голям фурор в телевизионния свят!

📌 И така, каква роля ще играе героят Yetim Ömer в сериала? Каква история очаква публиката?

Кога ще бъде освободен Eşref Rüya?
📺 Снимките на сериала започват следващата седмица, а първите епизоди се очаква да бъдат излъчени през първото тримесечие на 2025 г.!

📢 Смятате ли, че сериалът Eşref Rüya може да бъде един от най-амбициозните проекти на новия сезон?

# 648
# 649
Благодаря за статията. 
Добре е написана и поднесена. 
Прилика визуално  с Чачо и младият актьор не откривам засега. Въртят се разни имена и спекулации.. Не ми се вярва Ийт Йозшанер да приеме ролята на напусналия актьор.Rolling Eyes
Той нямаше ли в момента друг проект. Диди 🌻 ти знаеш ли нещо ?

# 650
Благодаря за статията. 
Добре е написана и поднесена. 
Прилика визуално  с Чачо и младият актьор не откривам засега. Въртят се разни имена и спекулации.. Не ми се вярва Ийт Йозшанер да приеме ролята на напусналия актьор.Rolling Eyes
Той нямаше ли в момента друг проект. Диди 🌻 ти знаеш ли нещо ?

Ще ме заковат ако е истинаааа.... Обожавам си го него!
Последно игра с Берен и Фуркан в филм на ОГМ тя Бирсо ще пише има време до четвъртък.

# 651
Феми, аз никъде не прочетох, че новият актьор ще бъде брат или юношата Ешреф.
Пише само, че Seyhan Kuzey Kıskacıoğlu ще пресъздаде образа на героят Yetim Ömer.
Не зная защо търсиш прилика с Чачо?!
Цитирам и думите на Бирсен: "Най-после стана ясно името на човека, който ще изиграе сирака Йомер в сериала. Сейхан Кузей Къскаджъоглу стана „Ömer” на „Eşref Rüya”.

# 652
Има време до четвъртък като почне и
движение по снимките ще има и повече яснота.

# 653
Феми, аз никъде не прочетох, че новият актьор ще бъде брат или юношата Ешреф.
Пише само, че Seyhan Kuzey Kıskacıoğlu ще пресъздаде образа на героят Yetim Ömer.
Не зная защо търсиш прилика с Чачо?!
Цитирам и думите на Бирсен: "Най-после стана ясно името на човека, който ще изиграе сирака Йомер в сериала. Сейхан Кузей Къскаджъоглу стана „Ömer” на „Eşref Rüya”.

Права си не е написано че ще е малкият Ешреф така си помислих първоначално. Изглежда Йомер ще е и той сираче и ще попадне при Биг бос.
Възможно е да взима такива деца и да се грижи за тях. Сега като се замислих в резюмето има и сиропиталище " Сираците"

Ами айде да действат по бързо вече. Имаха достатъчно време да търсят актьори и кандидатстват.

# 654
Феми , малко търпение ако имаш ще станат нещата в този живот търпението е много важно - личен опит.

https://x.com/serapj_m/status/1886128165413609960

Делибааааал

# 655
Добро утро ! 🍀❄️❄️☕☕🥯🥯🥯🥮🥮🌭🌭🌭

Имам търпение по принцип ,а патрона ни е научил на още повече ,ама че имаха достатъчно време за подготовка е така. 

Дочакахме сериала да излезе на снимачната площадка ,а преди това репетиция с колегите. 
Дано ни покажат нещичко от това. Замислих се дали това хлапе няма да е наистина Ешреф и вече като минат години и е мъж навлиза в подземният свят и си променя името.

# 656
Здравейте, дами!

Новата седмица е пред нас, а снимките на „Eşref Rüya” ни чакат зад ъгъла. Свършват напрегнатите дни на безкрайното очакване.
Утре започва четенето, а от 6-ти снимачният екип ще бъде на терен.
Започвам със статистиката, която Феми с удоволствие следи.
Чачо се е изкачил до 11-та позиция, а Демет е на 7-ма.

IMDb Starmeter
Текуща дата: 02.03.2025 г.

"Сложете на първо място своето щастие, защото никой няма да го направи вместо Вас."

Усмихнете се и направете деня си прекрасен!
Ползотворна нова седмица ви пожелавам!

# 657
Браво, изкачили сме се в Социопола. Деметка е активна нормално е да е по напред.  Ханде , Туба , Керем и Джан са непробиваеми в десятката. Феновете на Борко да се активират повече да го дръпнат напред.

# 658
Ново инфо около разследването на Айше:

Цитат
✨ По време на разследването на протестите в Gezi Park, което включваше ареста на Айше Баръм, която управляваше кариерата на редица артисти и актьори, беше открита нова кореспонденция, която предизвика широк резонанс.

Според доклада мениджърите са си разменили съобщения, в които са обсъждали бойкота на определена филмова компания, която е отказала да приеме минимум 20% комисионна. Кореспонденцията съдържа фрази като: „Повече няма да предоставяме актьори на тази компания. Актьорите отказаха да отидат на снимачната площадка, за да постигнат установяване на система за плащане. Ще подпишем каквото се изисква“. Антимонополната агенция определи тези съобщения като явно нарушение на принципите на конкуренцията. 
Няма новини за „Eşref Rüya”, но феновете продължават да творят:

# 659

в стил Свети Валентин Heart

https://x.com/cagatayyfanclub/status/1885320274217718012
Може ли да го изобрзите  на гифче Hands Pray чок е шикарен  дори и неглиже и тъжен.  Ето това е всеки се обръща и те гледа . Постъпката му показа зрялост  дори да е особняк и темерут държи на жената с която е живял 6 години . Видя, че е разстроена и отиде да я прегърне. Независимо от това продължава да  ми е неприятна и да не я харесвам и не само аз . Важното е да не се връща назад Чаатай , а да гледа напред към бъдещето . Да си гледа кефа , живота и  кариерата , която е с приоритет.  Ако не е Малбората ще е някоя друга.. Мъжете не издържат дълго на сухо особено харизматичните красавци, които знаят как въздействат и могат да имат всяка. Може и да има още чувства, но едва ли ... абе не се знае ако му каже ''искаш ли да се съберем отново липсваш ми не мога с друг'' и Казанова да се върне при нея .  Мисля, че тя беше по влюбената и разбираща . Удобна връзка беше и за двамата , а Дуда изкара дивиденти , защото сега всеки я знае  и гони за интервюта преди Йок! Опитват се да измъкнат нещо ,но без успех.   Както има лаф за бившите, като за умрелите или добро или нищо Joy пазиш спомени красиви или не дотам .

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 22:21 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт