Ще го погледнем табики и филма по НФ. Каква тематика ще е психо щом е на Онурката и заглавието е тъжно. Сериала ще стартира през март. Новата седмица ще е наситена и всички се надяваме да има актуални снимки и повече реклама.

чок е шикарен дори и неглиже и тъжен. Ето това е всеки се обръща и те гледа . Постъпката му показа зрялост дори да е особняк и темерут държи на жената с която е живял 6 години . Видя, че е разстроена и отиде да я прегърне. Независимо от това продължава да ми е неприятна и да не я харесвам и не само аз . Важното е да не се връща назад Чаатай , а да гледа напред към бъдещето . Да си гледа кефа , живота и кариерата , която е с приоритет. Ако не е Малбората ще е някоя друга.. Мъжете не издържат дълго на сухо особено харизматичните красавци, които знаят как въздействат и могат да имат всяка. Може и да има още чувства, но едва ли ... абе не се знае ако му каже ''искаш ли да се съберем отново липсваш ми не мога с друг'' и Казанова да се върне при нея . Мисля, че тя беше по влюбената и разбираща . Удобна връзка беше и за двамата , а Дуда изкара дивиденти , защото сега всеки я знае и гони за интервюта преди Йок! Опитват се да измъкнат нещо ,но без успех. Както има лаф за бившите, като за умрелите или добро или нищо
пазиш спомени красиви или не дотам .