Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 38

• 27 849
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
В края на годината да се похваля най-накрая с изповядването на сделка за ваканционен имот! Беше инфарктно, всичко беше не в последния час, а в последните минути, но се случи. Лятно ми е 😊

# 271
  • Бургас
Краси, честито! Със здраве да го ползвате!
Новата среща на хазяйките да я планираме на морето? Innocent

# 272
Еее, честито и на теб!!! Страхотна новина!
Сега може спокойно да разглеждаш обзавеждане за веранди преди да вдигнат цените за летния сезон Grin .

# 273
Честито и от мен! Със здраве да е!

# 274
  • София
МилоКраси, 😜
честита сбъдната мечта!
Пожелавам ти безброй литри шампанско изпити по хубави поводи или просто така на тераската под галещия бриз! 🏝️
На следващата среща ще го полеем и този имот! ❤️🤩 И ще даваме акъл за обзавеждането. 😂

# 275
Благодаря от сърце!
Да, трябва да се полее на местна почва и пясък!
Вече почнах да оглеждам за градински мебели, а на коледните лампички гледам като на градински такива. Трябва да ми се избистри още малко идеята какво да изхвърля, така че да е минималистично обзаведен, защото и да искам, повече от 2 седмици лятото няма да можем да го ползваме лично и идеята е да придобие Airbnb-визия.

# 276
Честито!
Много се радвам!

# 277
Йеееей!!! Много гот! Много се радвам за теб!!!
И ММ днес купи една треволясала нива Simple Smile

# 278
Честито, krasimilo! Със здраве да си го ползвате и ако решиш да пуснеш снимки като го приключите, ще се радвам да видим резултата! Румка, и за нивата честито! Земята си е земя!
Като сме тръгнали да споделя и аз, че миналата седмица подписах пред.договор за двустаен пред акт 14+ паркомясто в София, в Дружба до езерото. Вече почнах мислено да го обзавеждам Simple Smile

# 279
Честито Красимило,

Да сте здрави и с удовлетворение да си ползвате придобивката ! Много радост в този апартамент да има  !

# 280
Честито семейно огнище и мечтан дом.

# 281
  • София
Румка, Kölsches, честито и на вас!

В края на годината е пълно със сделки, както винаги. Всички да са на късмет и да носят удовлетворение и финансов успех! 😊

# 282
  • Варна
Честити нови придобивки! Да си ги обзавеждате с кеф и вдъхновение 😌

# 283
От вашите сделки няма място при нотариусите.
Тамън 2 сделки май ще чакат другата година Simple Smile

# 284
тенкю. нашата ще си я ... косим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт