🤰Февруарчета 2025 г. -Темa 4

• 32 244
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Ако пазарувате от български сайтове - Jukki, Kikkaboo, Detetovteb, вкл.и в Raya Toys повечето стоки, сте пазарувала от китайски сайтове Simple Smile
Това пък сега по какъв повод? И това като виц ли да го разбирам? Защото за “детето в теб” не съм съгласна- цеха им е във Варна и сме си купували от там няколко неща, шият се на място и по поръчка. За Рая тойс също малко ми е хикс твърдението ти.

# 376
И аз си поръчах от Shein доста бебешки неща - 3 пелени за повиване, одеалце, второ одеалце за количка, едно тънко пролетно космонавтче и няколко спални чувалчета. Специално спалните чувалчета са на супер цени и изглеждат много, много добре. Cozy Pixies се казва магазинът и имат много готини бебешки неща.
И за мен дънки, клинове и няколко пуловери си взех от Shein. Не мога да се оплача, даже са доста по-добре от дънките от Манго, които изобщо не ползвам, защото са ми супер неудобни.
Дрешките главно от Лидл и Пепко. Дрехите от Пепко също са китайски, не съм сигурна, че качеството е по-добро от Шейн.

# 377
От пепко и аз взех малко. Аз прекалих, честно казано, с купуването на неща. Не знам как стана, но се отплеснах. А тепърва ще ни дават дрешки приятели, чийто бебета са по-големи вече. Според мен, номерът да нацелиш нещо хубаво то temu и shein е да не се целиш съвсем в най-евтините неща - и там си има среден и висок ценови диапазон. Имат доста детайлни снимки и ревюта.

# 378
Аз не съм съгласна и за Вис Виталис всичко, което взех от там- олекотена завивка, спални комплекти, протектор за матрак, ръкавички, шапка, няколко бодинца е произведено в България.

# 379
Аз не съм съгласна и за Вис Виталис всичко, което взех от там- олекотена завивка, спални комплекти, протектор за матрак, ръкавички, шапка, няколко бодинца е произведено в България.

Така е. Но явно някой предпочита да си вярва, че не е така Simple Smile

# 380
Да, сигурно е така, мисълта ми е, че качеството на нещата, които поръчах от temu не беше никак лошо и сходно. Simple Smile

А, няма нужда от заяждане и вкарване на мухи за кисело грозде, моля. Grinning Аз също напазарувах бая от Вис Виталис та явно не е там проблема. На мен ми е много удобен като локация и с големия списък минах от там. Това не ме е спряло да си поръчам и от temu. Grinning

# 381
Здравейте. Минавам да се отчета и аз, по-скоро да се оплача. В 33+2 съм, бебчето тежи 1800. Все така си върви 10 дни назад. Плацентата все така продължава да е зле, като добавка околоплодните са намалели и пъпната връв се е увила около врата на бебето. Седалищно е разположено и доктора каза, че с тази пъпна връв и толкова малко води надали ще се завърти главично.
За 3 седмици е наддал около 500 грама, няма и толкова, и доктора започва да се съмнява, че с тази плацента ще добутам до 37 седмица. Протеините ги продължавам, въпреки че не смята, че ще стане повече от 2,300; 2,400 кг.
От други ден започвам инжекции Дексаметазон, за да могат да се отворят дробчетата на бебето, тъй като ще го извадим около 37 седмица, което е супер скоро.
Тъй като не съм от София ме предупреди след нова година да се местя в София, за да започнем да го следим през ден на тонове, да не вземат да падат.
Та така де, оплаках се, извинявам се за дългия пост.
Стискайте палци да добутаме до 2,400 кг., и всичко да е наред. 🤞🏻

# 382
Аз от Temu също пазарувам, но предимно домакински истории, декорации и за котана някакви играчки и глезотии. Веднъж поръчах тениски и една рокля, но може би не съм и нацелила, не останах очарована от материята, затова решихме за бебето да не взимаме, за да сме сигурни на 100%, че е памук материята.  Гнездо взех за 23лв от магазин в Хасково, съвсем случайно го намерих във ФБ, турско производство. Масово по сайтовете са на двойна и тройна цена.
Да, сигурно е така, мисълта ми е, че качеството на нещата, които поръчах от temu не беше никак лошо и сходно. Simple Smile

А, няма нужда от заяждане и вкарване на мухи за кисело грозде, моля. Grinning Аз също напазарувах бая от Вис Виталис та явно не е там проблема. На мен ми е много удобен като локация и с големия списък минах от там. Това не ме е спряло да си поръчам и от temu.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 23:13 от Mariq878

# 383
Здравейте. Минавам да се отчета и аз, по-скоро да се оплача. В 33+2 съм, бебчето тежи 1800. Все така си върви 10 дни назад. Плацентата все така продължава да е зле, като добавка околоплодните са намалели и пъпната връв се е увила около врата на бебето. Седалищно е разположено и доктора каза, че с тази пъпна връв и толкова малко води надали ще се завърти главично.
За 3 седмици е наддал около 500 грама, няма и толкова, и доктора започва да се съмнява, че с тази плацента ще добутам до 37 седмица. Протеините ги продължавам, въпреки че не смята, че ще стане повече от 2,300; 2,400 кг.
От други ден започвам инжекции Дексаметазон, за да могат да се отворят дробчетата на бебето, тъй като ще го извадим около 37 седмица, което е супер скоро.
Тъй като не съм от София ме предупреди след нова година да се местя в София, за да започнем да го следим през ден на тонове, да не вземат да падат.
Само не се плаши и карай колкото можеш спокойно. Всичко ще е наред. В днешно време медицината се справя с много недоносени бебенца, а при теб изглежда има всички изгледи да е бебче над 2,2-2,4 кг. Скоро моя приятелка роди близнаци в 33-34 гс като се наложи да ги извадят преждевременно заради комбо от застаряла плацента и прееклампсия. Едното близне беше точно 1.8 и въпреки че поседя в кувиоз, сега си е вкъщи наддава. Ще се справите!

Mariq878, аз гнездото го взех от една дама, която открих в олх - тя ги прави ръчно, избираш си платове и ти го прави. Слагам я в скрит текст:
Аз взех жълтото със сърничките. И играчки си поръчах да направи. Много е сладко.

# 384
С теб сме, @Анонимна!
Всичко ще е наред, ще видиш! Малкото килограми не са гаранция за нищо, особено ако успеете да го удържите до 35-36-та седмица.  Да не говорим, че медицината много е напреднала , точно вчера гледах интервю с проф. Боряна Слънчева как оцеляват и са си съвсем добре и супер недоносени дечица.

# 385
@Анонимна, кураж и позитивни мисли! Щом ще си наблюдавана, съм сигурна, че всичко ще е наред! Стискам палци! Вярвай и се дръж🩷

# 386
Стискаме палци много! Не знам дали ще ти послужи за някакъв вид успокоение, но преди повече от 30 години аз съм се родила точно 1800 грама и с далеч по-малко знания на лекарите и развитие на науката и техниката (особено в Бургас), съм си се развила напълно нормално. Най-важно е да опиташ да си максимално спокойна и да изпращаш много положителни емоции на бебето Heart

# 387
  • Варна
@Анонимна не се панирай. Ще добуташ, само спокойно и всичко ще е наред.

# 388
Благодаря ви за положителните емоции и куража! ❤ Пращам ви много прегръдки!
Гледам да се държа по принцип, но днес след тези новини ми дойде малко в повече, ще си поплача за успокоение.
Стискам палци при вас всичко да бъде наред и да не стигате до такива проблеми.
Отново ви благодаря за положителните емоции, ще ви държа в течение какво се случва с нас. ❤

# 389
@Анонимна, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще бъде наред. Бъди силна и най-вече се опитай да се успокоиш за доброто на теб и на бебето. Важното е, че ще те наблюдават стабилно, така че, ако засекат нещо, ще могат да реагират веднага. Стискам палци да изкараш безпроблемно поне до 37 гс. Между другото, много деца се раждат тогава и си се водят доносени.

Общи условия

Активация на акаунт