На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 741
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Диди, аз съм в Слатина, малко е далечко за пеша. Бета беше снимала Яна на едни килимчета в Бриколаж и ми харесаха, та сега се чудя дали да не взема такова.

# 241
Здравейте мили момичета!
Честито на днешните месецинки. Да са много послушни и здравички.

Честит рожден ден и на Диди! Много щастие, любов и най-вече здраве и желая.

Имам едно специално поръчение. С най-голямо удоволствие ви черпя от името на Диди,81 понеже днес нямала нет и не знае кога ще има възможност да влезе.

Надявам се, че и за тези които са на диета има по нещичко.  Wink

# 242
Помагайте как да си копирам картичката на 1 страница,от мозилата като дам копирай изображението и не ще да се постави където искам къде отива това копиране не знам,а от експлорера не се отваря цялата картичка! newsm78

# 243
  • София
Eli, кликваш с десен бутон върху картичката, избираш Save Image As, то ти предлага да го запише като Julskimartenichki.jpg, ти му указваш къде

можеш да си сложиш надпис под аватара Пит-Бул-онка  hahaha

# 244
Бета аватара и надписа ги направих ама не излиза сейв ас а излиза надпис на кирилица копирай и къде д акопирам не ще да ме пита!Това е с мозилата! Crazy

Стана прощавайте по на долу е имало копирай изображението като и с него стана!
Айде прощавайте пак,ама и аз немам време да разуча мозила с мозила

# 245
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛАТА ДИДКА!  bouquetМного здраве на нея и на цялото й семейство! Hug

Тъкмо мислех публично да я смъмря, че не идва да почерпи, но след голямата почерпка, която е пратила по Ети, ще си замълча Mr. Green

Нанче,Бюбхена отдавна го дадох Peace,иначе без проблем Heart Eyes
#Cussing out
А ти да нацелуваш червените бузки на Митака! Heart Eyes Hug

# 246
  • София
и аз съм с мозила, ама сигурно друга версия, на латиница съм.
Добре тогава дай му Копирай, иди в Пейнт и пействай и после си го запиши както искаш

# 247
  • София
ааа, после видях, че си писала, че си се справила  Simple Smile

# 248
Честити месечинки на Максималния и Тодор, да са ви живи, здрави и шавливи!  bigdance2
Ох, тия риби.. не знам, като дойде пък за бебчовците време да им даваме риби, що ще ручаме. Имам чувсвото, че повече копърка ще продпочета. Помните ли, че като бяхме бременни не ни разрешаваха риба тон- заради живака, който се натрупва в по-едрите рибоци? А за бебчовците? Най-добра е черноморската риба, май. Леле какви заргани заплуваха из въображението ми...
Ивичка, и аз съм му страшна фенка, "Циганско лято" не съм гледала, кажи как е оригиналното заглавие и... кажете изобщо откъде да го взема. Нещо с торентите напоследък хич, ама хич не ми върви.
Jorjito, на теб ли да се сърдя, бе човек Laughing Hug
Попова, скиори ли сте? А кучо на ски пускате ли? Нашата Бенджамина все с нас идваше на ски, и тичаше под лифта, с ентусиазъм- на Банско, едно време, га лифта беше един. После се нареждаше на опашка за кебабчета и пържолки, а ония, лудите- да вървят да се лизгат сами hahaha Ама вече,  милата, остаря; само едното разгонване и остана.

Бета, доволна ли си от килимчето на Яна.И аз мисля да купя детско килимче, че по нашия много прах и буклуци се събират. По принцип съм против всякакви килими, но целия апартамент е с теракот и няма как.
И при нас е същия случай; ако може и сами тез килими да се чистят, че с това кученце в къщи... Тези килимчета в Бриколаж видях, че са 100% пилиестер, или там нещо си; и нашия тати вика- абе черги ша слагаш, берем са 100% естествен матрял. Sad
Имаше и още нещо... newsm78

# 249
  • София
mgizdova, ние купихме големи килими за хола и спалнята, на онзи само я снимахме, че беше готин жирафа. А не сме ги сложили още, ама сигурно ще се цапат - като си гледам мебелите какъв прах събират. Ние сме на ъгъла на Сливница и Д. Петков - смогът е  ooooh!

# 250
Здравейте мацки и малки мацки и котараци.
При нас пък имаше някаква повреда по трасето, та от събота без нет. Досгеа четох и ми беше забавно с аватарите ви и домшните любимци. Аз не смея. Много обичам животните, но тепърва да поема такава отговорност ни щъ.

Гледам лошо времето, не сте се виждали на Заимов. Ели, много щеше да ми е кеф да се видим. Ма като не щеш аз ще се дотреса до Пловдив, обещала съм ти! Ако ме посрещнеш с торта, де Laughing Laughing

Относно обувките на Лора стават, те са от тези с ципчета отдолу, но доста ги "поугази " напследък, че само иска да стъпва, пък те са по-слабички. Вчера от Хиполенд и купих едни платненки много сладки за 10 лв, но с гумена подметка. Ей ся съм и ги обула и да видиш кво става, няма хлъзгане, няма нищо, стои права. Хване се за нещо и се друса в такт с музиката. Е, после я е страх да се пусне, де, ама карай. А, купихме и един уокър, само малко по-различен от този на Фокита. Обаче трябва да го държа, че много се хлъзга напред, а наш'та не се сеща да пристъпи.

Диди, кураж, имаш подкрепата ми. Внимателно изчетох какво си писала дотук. Мисля че тепърва ти предстои трудното. Щом се е сетил на третия ден обаче не говори добре. Той толкова ли държи на решенията си? Помисли добре, обаче не бързай да прощаваш и да го прибираш, защото агонията ще се повтори.Поне си я изживяла вече. А той мисля няма да се откаже лесно.

Бета дай акъл къде още има килими. Обиколихме Практикер, магазина на околовръстното, Бриколажа, Комо, Илиенци и ньъц. Да уточня че искам 3 на 2, от тези с конците персийски новите и цвят точно определен.
Айде чао после пак

Леле колко грешки бях направила та редактирах, но съмс нова клавиатура и нещо ми бягат буквите

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 17:38 от синео4ка

# 251

Попова, скиори ли сте? А кучо на ски пускате ли? Нашата Бенджамина все с нас идваше на ски, и тичаше под лифта, с ентусиазъм- на Банско, едно време, га лифта беше един. После се нареждаше на опашка за кебабчета и пържолки, а ония, лудите- да вървят да се лизгат сами hahaha Ама вече,  милата, остаря; само едното разгонване и остана.

Ние сме шейнисти  Joy  Joy   Joy  hahaha не сме скиори!А кучката дърпа шейна в нанагорнището с детето на едни приятели в нея!А аз съм от този тип хора,да се разходя малко и после в някоя кръчма....много добре ми се отразява  Whistling

Ели уби ме с аватара си,по-точно с надписа...  Joy  Joy  Joy  Joy ей смях се от сърце!
И що не дойде с мъжо си,то времето лошо,но винаги има къде да се видим  Hug

Ема следобеда спа 2 часа  Shocked чак не е за вярване,та и аз дремнах покрай нея.

# 252
  • София
синеочка, освен тези, които си изброила се сещам и за Домкото в Люлин и за новия магазин на Раковска и Сливница, но дали ще намериш, каквото търсиш - не знам...

# 253
[Ивичка, и аз съм му страшна фенка, "Циганско лято" не съм гледала, кажи как е оригиналното заглавие и... кажете изобщо откъде да го взема. Нещо с торентите напоследък хич, ама хич не ми върви. ...

ехей, още един фен клуб заформям, след този на НГ Sunglasses Hug

ами, няма да го намериш Циганско лято щот незнам кой е решил, че е лято Naughty
оригиналното му заглавие е Dom za vesanje , на английски популяризирано като Time of the Gypsies (Циганско Време, мен ако питаш Rolling Eyes)
за торентите, незнам... замундата нещо се дънят напоследък... ако си кажеш адреса, обаче, току виж съм ти го изпратила Wink Heart Eyes
имам също Аризонска мечта и Животът е чудо - последният му излязъл филм

# 254
  • Габрово
Чак не смея да кажа, че Теди днес изяде пюрето на обед, но му бях сложила АМ вътре, дали е от това незнам.
А това са буйките му http://images14.snimka.bg/002388733-big.jpg, който обуваме според тоалета и времето навън, но не стават за прохождане.
Ох, днес доста ви подосаждах спирам вече. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт