На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 742
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Подметката на буйките за прохождане не трябва да е нито много твърда нито много  мека,а отзад трябва да стягат глезена.И аз съм купила от тези с ципчето ,но те не стават за прохождане.

# 256
Синеочка,на Раковска има един чудесен магазин за килими- намира се м/у Евлоги Георгиев и В.Левски.

# 257
  • Варна
Мацки пак аз,при това с въпрос Blush Mr. Green
Спешно ни се налага да теглим кредит Confused,обаче тъй като татито ни е постоянно на работа,а аз с дребното не мога да обикалям банки Naughty
Че мисълта ми е ,ако някоя от вас е запозната,да ме орентира за Банка и т.н..Искаме да теглим 2,3000лв,а нямам желание да връщам 5000лв
защото Свекито,преди 2години тегли 3хил.лв и върна после 4.500лв Sick
Извинете че така ви занимавам,ама е спешно и сме притеснени защото никога не ни се е налагало и..........
  bouquet  bouquet  bouquet

# 258
  • Варна
Жоржи виж тук.От там в ляво на граждани после кредити и на отворен кредит.Има и телефон на цената на един градски разговор.Не знам къде работи съпруга ти, но има преференциални лихви за служители на фирми, с които банката е подписала договор.Лихвата е солена ,но пък се начислява само за сумата ,която липсва от сметката.Така ,че ако имате възможност може да внасяте и повече.Скоро предстои да открият офис и във вашия квартал.И ако е за вас те съветвам да го тегли съпруга ти.

# 259
Здравейте и от мен!  smile3503
jorjito :Съпруга ми препоръчва ОББ изискванията са минимални и може за по-голям кредит.Аз лично незнам,но наскоро сестра ми тегли кредит .Ще разбера от къде и ще ти пиша.
Честито на всички празнуващи!  ura
До колкото знам обувчиците за прохождане трябва да са ортопедични т.е. на петичката да са твирди и да има стабилност на глезенчето.

# 260
Хайде и аз да се вкюча преди да сте изписали темичката Wink

Дидкаnewsm59 Много любов и сбъднати мечти ти пожелавам.

Тук от няколко дена е 20 градуса и използвам да хайманосваме по цял следобяд навън. В неделя бяхме до Франкфурт и Ясмин стана любимка на всички по пейките, в ресторанта...говори, хили се, закача се Heart Eyes А днес си направихме първия пикник - на полянката тук в градината на нашия замък откарахме 3 часа  Party
Тя се кефи на цветята и искаше даже да скубе тревата. След малко ще кача снимки Sunglasses

Малее ама какво сте направили вие с тия аватари - всички са кучета и котки вече ooooh! Ще взема да си сложа моята мишка от периода, когато бях Джери покрай карнавала Crazy

Честити зъбчета на всички бебчета.

Диди, кураж Hug Малко е трудно със съвети като не познаваме таткото, ноако има нещо, с което да помогнем - тук сме Hug

За мазнината - аз вече не слагам.  Ясмин яде месни пюрета и там няма нужда от допълнително. Те си имат вътре или рапично или царевично олио Peace Но принципно се слага преди употреба.

Буйки на КК с ципа отдолу имаме и ние...поглеждам ги всяка седмица, ама са още големи. Май бяха 16 номер или нещо такова? Някой предвидливо ми ги е подарил с 2 етикета с цени (15лв) да видя колко се е охарчил, ама аз не помня от кого са Embarassed Май от "свекито"  newsm78

# 261
  • През девет земи в десета
Синео4ка,този магазин на "Сливница"и "Раковска" е с доста богат асортимент.Ние си имаме детско килимче,купихме го още когато бях бременна,но си стои навито и опаковано на третия етаж,изобщо не ми се чистят килими Mr. Green

# 262
Бета, Фиона, Пиги мерси за отговорите. Ще ги обиколим утре. А кой беше писал за магазини на бяла техника с транспортни дефекти? Аз знам един на ул. Козлодуй към Орландовци, ма май имаше и други newsm78 Така и така ще се обикаля утре..

Джорджи, за банка...хм. То банките предлагат различни условия, но за един е изгодно едно, за друг- друго. Ако ти кажа че почти ни обеля косата с мъжа ми докато го изтеглим този кредит. В крайна сметка заради него си сменихме банката, защото трябваше да минават оттам заплатите. Е, да ама сега е пълан отврат. За пощенска говоря. Бавят парите винаги с по някоко дни. Иначе от Първа инвестиционна имам добри впечатления. Но там пък имат по-високи изисквания към разглеждане на документи и вичко проверяват по 100 пъти. Така че... нямате друг избор освен да се впрегнете и да обиколите като разговаряте с кредитните инспектори. Иначе няма да стане. То не е шоколад да ти кажа - ммммм тоя е страшен. Па и шоколада може да не харесаш. Май те забърках отклкото да помогна, ама Wink

Майра чакам снимки Sunglasses

Аааа, Стеф, знам те аз с овчарките. Ние сме се засичали в Хаджи-то, но аз вече не живея там. И ти да не кажеш че си форумка, а Wink

# 263
  • София
jorji, не знам дали имаш време, но можеш да разгледаш тук http://banki.start.bg/

и ние имаме буйки с ципче, обуваме с два чифта чорапи да не ни изпадат

# 264
Привет отново от мен!  Hug
Ние вчера купихме буйки на Колев и Колев - тези с пружинката, от новите модели с вързанките се въздържах, понеже в момента на слагането Венци ги фиксира и ги развърза, затова веднага се ориентирах към другия модел. Доктора ми се скара вчера, защо мъника ходи с терлички.  Sad За това днес цял ден сме с новите буйки. Той каза, че трябвало да са ортопедични, с извивка на стъпалото, стегнати в глезенчето. Като излизах вчера из центъра имаше много и различни модели, но като за начало К и К ми се сториха добър вариант.
maira - ехеееееееее 20 градуса са си направо лято   Nature Sunny
jorjito - аз съм доволна от ДСК, но ние сме държавни служители и ползваме преференции. Зависи в каква фирма работи съпруга ти.  
fiona- не съм се изразила правилно. Аз винаги топля само водата и после слагам млякото. Благодаря за загрижеността.   bouquet
radostina33 - голяма модна колекция от обувки си направила Simple Smile
Попова- изкефи ме с това, че сте "шейнисти" Joy Joy Joy
синео4ка - ехе, каква музикална снахичка си имам  smile3539 newsm19
Венци днес се научи да си ръфа сам ябълка и много се кефи от постижението си. Сега вече ще яде сам витаминки Wink
Сега ще ви пожелая готина вечер и спокойна нощ. Всички бебчета, които са болнички да оздравеят, всички без изключение  да са послушни  smile3524, а аз сега отивам да довърша жилетката на мъника, че от 1 седмица се мъча  knit, крайно време е да я свърша....

# 265
  • Варна
Момичета,Благодаря за светкавичните отговори Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Сега ще се поровим с мъжо да разгледаме.кофтито е,че моя не се води на договор Confused,......абе много е оплетена нашата ooooh!дано се оправим,че сезона идва и трябва да се стягаме Peace

Лека и наспивна на мами и бебоци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 266
вижте моята нова страст

# 267
  • Варна
Жоржи при всички случаи заема трябва да тегли съпругът ти - на бременни и жени в майчински заеми не дават. Crossing Arms Банка не мога да ти препоръчам - само знам, че не трябва да е Експресбанк /с много лоши впечатления съм от нея/
Прасчо спомням си, че като захранвах големия с риба купувах филе от хек - варях и слагах в пюрето.
Иси големи красоти правиш - аз съм компютърно неграмотна - общо взето го ползвам за печатна машина. Embarassed
Лека и наспивна на всички!  bouquet

# 268
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехоооо, здравейте  wavey!

Честито на всички празнували и празнуващи тези дни! Много здраве, щастие и късмет!

Тези дни имах много малко свободно време, а вие почти сте изписали темичката...Ще се опитам да се включа по коментираните въпроси.

Stef1245, ние сме с Дайперс 7-18 кг и не пропускат от никъде.
Elip, Вяра вече е по-стабилна на гърнето, въпреки това стоя при нея да я придържам.
Isi kam, Вяра ака между 1 и 3 пъти дневно.
Didi fiesta, не се давай ! hug!
Mariaeli, ще стискаме палци  fingerscrossed.
Plamebg, ти не каза какво стана с държавния изпит /или аз съм пропуснала/.
Попова, Синео4ка, Ема и Лора са страшни сладурани на снимките  Wink!

Мазнината в пюретата я слагам след като всичко е готово.
И аз се чудя за обувките. Но май няма да са с връзки, понеже те са ни любими за пъхане в устата...

Morskasirena, не знам какви са съставките на корнфлейкса, но само като си представя как се раздува в мляко, а какво остава в стомаха...не знам, на мен ми се струва рано за такъв тип закуска. Мое мнение! А брюкселското зеле как го приготвяш?

Jorjito, виж тук: http://www.bankite.hit.bg/index1.html. На някои от сайтовете има кредитни калкулатори. Интересувайте се не само от лихвите, но и от всички такси, свързани с обслужването на кредита /такса за разглеждане на документи, за  отпускане, за теглене на каса и т.н./. Те сега банките са здължени да ги оповестяват, но не знам до колко го правят. ДСК имат някакъв кредит без изискване на документи за доказване на доходите, но имай в предвид, че тогава лихвите обикновено са по-високи, понеже риска за банката е по-голям.

Прасчо, аз сол и захар не добавям. И купените пюрета ги подбирам според съдържанието на споменатите съставки. Солта обаче май е по-вредна – за бъбреците – така че 0.1% са достатъчни според мен. А успя ли да се регистрираш в сайта с телевизиите? На мен днес ми изписа на 2 пъти съобщение за вече заето потребителско име, но на третия опит стана.

Може ли някой да ми каже дали рафинираното олио е за препоръчване пред студенопресованото или няма значение  newsm78?

Бързо оздравяване на всички болни!
Лека нощ!

# 269
Браво,Иси,супер е .Аз нали не мога да правя такива красоти и благородно ти завиждам.
Бебо заспа ,ама и аз мисля да си лягам рано,че нещо така ми се спии  Laughing
Айде,за сега бай. Wink

П.П.Някой има ли готовност за нова тема,че с това наше темпо не може да ни се смогне   ooooh!
Само за сравнение,наскоро/преди поне 20 дена/ бях пускала постинг в една от темите по градове.Та те тогава бяха на 4-5 стр.,а сега са на 8-ма  Laughing.А ние за това време сигурно 5 теми изписахме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт