На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 739
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Jorito,
само с ДСК не се захващайте #Cussing outВ никоя друга банка го няма това нещо като погасяваш кредита си да подаваш молба и да плащаш за това.Направо съм им бясна #2gunfireДа не говорим,че и лихвите им са високи и нямаст толеранс и за един ден просрочие и веднага те емват по телефоните.На мен ми се случи да ми звънят в петък в 19 да им внасям 2000 лева,та чак заради мен касиерките стояха.Луда работа, а аз просто бях в командировка и как да се върна та да им платя.Гадове пълни са.
Сега Булбанк имат нова линия за текущи разходи,но не знам условията Thinking
Синеочка,в Бенетон има хубави килимчета за бебочка.   

# 271
П.П.Някой има ли готовност за нова тема,че с това наше темпо не може да ни се смогне   ooooh!
аз имам готовност само изчаквам.И още една тема подготвям и после ще трябва да се заеме друг защото ще забягвам Peace

# 272
  • София
jorji, не знам дали го видя това -
http://www.moitepari.bg/potrebitelski_krediti/potrebitelski_krediti.aspx - задаваш условия и ти дава варианти, май Алианц излиза най-добра като лихви, има и възможност да сравниш два варианта, като ги избереш

pepi111, мисля, че рафинираното е по-добре от студенопресованото олио, зехтинът не се препоръчва точно, защото е студенопресован

Прасчо, и аз като pepi111 избирам пюретата, които купувам - ако има сол и захар, не купувам

# 273
Ох,аз лично съм супер недоволна също от ДСК,безбожно високи такси,лихви и Тиция е напълно права,че не са толерантни,ама хич.А таткото на Криси пък си бере ядове  и до ден днешен от Euroline/те сега са към Пощенска банка,така че са все едни и същи л...а/.Бил си купувал някакъв телефон от тях,беше го изплатил почти когато се запознахме,а от както сме заедно за 2 год. сигурно им върнахме поне още 600 -700 лв и накрая един ден ми писна и просто спряхме да им даваме пари.А той има да дава още 1000 лв. ooooh!А е бил одобрен за 800 лв.Е какво е това нещо,ми кажете  newsm78Преди като ходех да се разправям и като ги накарах да ми покажат аджаба с тия вноски дето са му определили да видя аз каква е лихвата и де факто каква част от вноската всъщност успява  да погаси,се оказа,че вноската ,която му е определена/беше 40 лв. май/-та от тази вноска 30 бяха само лихва, а ние винаги вкарвахме по 60 лв. и пак не стигаха  #Cussing out.И накрая ми писна да се разправям,а той не си и правеше труда да се занимава,та сме ги отписали за сега-той да се оправя. PeaceПри тях специално трябва 10 пъти по-внимателно да си четеш документите,щото са такива измамници,та знае ли се.Ама и той глупака го е мързяло да чете,важното било,че си е взел телефона и сега му излезе през д-то тоя телефон.
Абе аз как го обясних само  Embarassed.Дано някой ме е разбрал  Blush

# 274
Да, за ДСК съм съгласна. Пълни измекяри са тия, аз миналата година как с изпързалях. Да взема като си погасявам кредит да останат да дължа някакви СТОТИНКИ по последната вноска. И тия нещастници вместо да ми се обадят по тел. че има проблем както на Тизия си траят и ми начисляват наказателна вноска. За да си закрия сметката трябваше да се изръся като поп 200лв. Е, направо побеснях. Да не говорим колко са им компетентни служителите. Единия пише на клавиатурата по метод на орела - върти, върти пръст - хоп натисне клавиш. После гледам задобрял, пише по метода на кокошката - натиска с един пръст по няколко клавиша един след друг.
Накрая исках да ми закрият всики сметки, да няма нищо общо с тях #Cussing out

Тиция, мерси, но търся килим за хола. Сега за сега детска няма да обзавеждаме.

Прасчо, от какъв па зор я слагаш тая сол newsm78

# 275
  • София
така и така съм будна, викам да почерпя:

вече сме на 8 месецааааа!

честито и на другите месечинки!

# 276
Айде, аз пак рано-рано! Shocked
Добрутро! smile3507
Честити месечинки - Йоанна на мама Равия, Ема на мама popova, Георги на мама BuNNy, Ния на мама Nike, Яна на мама Betta, Божидар на мама vike и Анджела на мама bibii ! Да са живи и много здравички!  newsm51

Plamebg, ти не каза какво стана с държавния изпит /или аз съм пропуснала/.

pepi111, хич не си пропуснала, ама то срам, как да пиша - скъсаха ме. Не, майтап, не, че ме е срам, ама си мислех, че съм писала, а то в Биберона писах. Сега ще почвам да чета от април за следващата дата през юни или юли, че явно трябва да ги знам като стихотворение, иначе не дават изпита. Абе луда работа! smile3515
Морска сирена, що така не си доволна от Експресбанк? Аз там работя, ама в пловдивския клон де, я кажи, да се поправим.
Жоржито, иначе бих си направила реклама на банката, ама пишеш, че твоя мъж не може да докаже доходи, а пък при нас това е основното. Пробвайте в Прокредит, знам, че там взимат под внимание недоказани доходи, но не знам нищо за условията им, в смисъл дали са добри или не. Важното е да имате инфо колко ще върнете накрая, заедно с лихви, такси и комисионни за поддръжка на кредита.
didi_fiesta за евролайна си абсолютно права - ужас, стойте настрана! Имам чувството, че лихвата е 2345,45%!  smile3517
Айде лек ден! И повече разходки!

# 277
  • Варна
Честито на днешните месечинковци
                                                       Ема на мама Попова
                                                        Георги на мама BuNNy
                                                       Ния на мама Nike
                                                       Яна на мама Betta

Божидар на мама vike
                                                       Анджела на мама bibii
Да растат здрави и палави дечица!  bouquet

Пепи брюкселското зеле го сложих да се свари в пюрето - само 1 за проба, иначе смятам с малко ориз да го варя и морков, а за корнфлейкса пуснах тема и ми отговориха, че след 8 м. може да се дава, но пшеничен или царевичен. Големи ми син много го харесва, за това ще пробвам и на малкия да дам - то си мисля, че като се накисне добре в млякото няма проблем /  аз лично не го обичам/
Рlamebg не съм доволна от Експресбанка / или по-точно от нашия клон/, защото от много години с/ката на съпруга ми е там и аз тегля от нея с пълномощно. Много често си сменят изискванията - няколко пъти са ни карали да го сменяме, че то не беше при техен нотариус, по техен образец........ Случвало се е съпруга ми да го няма и сама разбираш аз в каква ситуация изпадам - отивам на касата и ми казват, че имат ново изискване за пълномощното и това вече не важи #Crazy. Също така много често им се сменят касиерите и до като се научат новите  ooooh! няма да ти кажа какви опашки стават на касите. Миналата год. се интересувахме от заем за апартамент и проучихме условията на няколко банки - спомням си, че при тях лихвите и условията бяха доста неизгодни / май тогава на ОББ се спряхме, но в последствие се отказахме, така, че не мога със сигурност да кажа дали е добре да се тегли от ОББ/
Това е от мен за сега! Ще ви търсим в новата тема!  bouquet

# 278
Честити месечинки и на днешните малки госпожици Яна, Ема, Ния, Анджела и господа Георги и Божидар!!! Да са винаги здрави и щастливи.
Честито и на вчерашните месечинки и Честит Рожден Ден на Диди /със закъснение/.

Ние от два дни въведохме закуска и не знам дали заради това, но като че бебо започна малко повечко да си поспива. Миналата вечер спа от 9.30 до 5 сутринта. Но вече взех и аз доста да се уморявам от това нощно будене постоянно. Снощи нямам никакъв спомен кога бебо се е събудил, кога съм се преместила при него, дали съм го хранила  newsm78. Знам само, че сутринта като се събудих да подготвя Рая за училище и бях при Тито, а и той спеше, значи не е бил гладен  Crazy. Направо съм като замаяна.
plamebg, не се притеснявай за изпита, следващия път е твой  Praynig.
Пепи, и аз знам, че рафинираното е по-добре от студенопресованото олио.
Прасчо, сол и захар и аз не слагам в пюретата. Плодовете ми се струват достатъчно сладки, а и в кашата има доста захари.
Хайде да ви оставя сега да си починете от нас  Joy. До после.

# 279
Черпя ви,днес моето момиченце става на 8 месеца!

Честито и на другите месечинки,да са живи,здрави и много игриви.

Аз също знам,че рапичното олио е по-добре от студенопресованото.Спомням си,че Маира беше споменала че не е хубаво да се дава на бебетата студенопресован зехтин,но не си спомням защо.
Ема тази нощ спа значително по-добре,буди се само веднъж което си е постижение за нея.
Диди,Синеоче,хайде днес в заимов.С Пиги се разбрахме ако е хубаво времето да се видим.

Чао за сега.

# 280
  • Габрово
 baloniЧестити месечинки!
Да са ви живи и здрави и много да ви радват.
baloni
Много вкусни са ви почерпките, добре че са виртуални, че иначе отиде диетата.
За пюретата и аз знам, че не се слага сол, защото натоварва бъбреците. Захар също не е препоръчително, но нашето диване харесва пюретата, в които има.
Буйки с цип   имаме от бати, но още тогава бях им пришила връзки и ги връзвах за глезените, че Дани много ги губеше.

# 281
Здравейте майчета. Честито на месечинките
За мазнината и аз знам че не трябва да е студено пресована, още не съм давала не можах да намеря рапично олио и съм решила днес да сложя малко краве масло в пюрето купих Президент и се надявам да няма проблем.
Искам да попитам майките които готвят месните пюрета по колко месо слагат аз вчера сварих и пасирах с бульона бялото месо от 1 пиле и го замразих във формичките за лед смятам по 2 кубчета да слагам.
Да ви се похвля вчера Цвети каза МА-МА  Heart Eyesкато преди това само от време на време казваше гя ия и направо ма-ма сега започна малко и да мени звуците ту ма-ма те ба-ба ту ам-ам то първо си беше мама, чувството е неописуемо.
Сол и захар не слагам в пюретата, а за корнфлекса си мисля че овесените ядки са по-добрият вариант, аз 1 ден правя каша с плодове 1 ден овесени ядки с плодове, хем регулират стомахчето.
Искам да ви питам още с какъв крем мажете лицето не бебчетата си Цвети има по-тъмна и непретенциозна коже и досега я мажех понякога с овлажняващ крем на Нивея но вече  слънцето ще става по-силно и се чудя какъв да взема.

# 282
Честити 8 месеца на Ема,Ния,Яна,Анджела,Георги и Божидар

Криси ме събуди в 8 и нещо много ми се спи,така че след малко ще се вкл. пак.
Попова,съгласна съм за разходката  Peace

# 283
Честито на днешните месечинковци:
специалната Ема на мама Попова Two Hearts, Ния на мама Nike newsm18, Яна на мама Betta  ura, Анджела на мама bibii  ura  Георги на мама BuNNy dance Божидар на мама vike Tada

Pepi111, успях да се регистрирам, след като си разреших кукитата. Те ми бяха проблем, ама се оправи. Ети, още веднъж благодаря bouquet
Ей, момичета, в тая връзка- сърдита съм ви. Като питам аз за помощ, все мълчите; знам, че ме имате за толкова умна по дифолт и не допускате да имам комп. пролеми, ама.... Mr. Green Аз пък ходих при татковците; те са по-добрички от вас и ми казаха smile3502
Иси, браво  bouquet, аз никога няма да успея да направя каквото и да било в този дух.

Dom za vesanje ,...
имам също Аризонска мечта и Животът е чудо - последният му излязъл филм
Ивичка, шапка ти свалям, как ги помниш тези имена на сръбски... Да, проявявам интерес и към Животът е чудо . А Аризонска мечта ми е мнооого добре познат:), култов филм! Даже един приятел на мъжа ми казва, че съм 1:1 с Фей Дънауей  Laughing Мен ако питаш, главно по  шантавостта #Silly с героинята и hahaha
Jorjito, имай предвид, че каквато и лихва да ти кажат, тя е изчислена по едни банкови закони, дето нямат нищо общо с математиката. Ако ти кажат изгодна лихва 7%, ще излезе сигурно поне 22%. Това е по системата на японския учен Наго- Ди-Го. Ние от ДСК теглихме на такава система, и докато го изплатим...  Въртят, сучат, ама 7% на месец, ама незнам какво натрупване и разпределяне, и накаря 25%... #Cussing out А и Диди Ф така ме стресна с тия от пощенска- там пък изплащам компютър.
Радостина, как ме развесели с тези буйки Joy Ама и баскетболната топка си я бива hahaha
Синеоче, аз не слагам сол, а домашния спец по захранването; да не казвам кой. И, за да не се дразня повече, само аз храня и магера.

# 284

Попова,съгласна съм за разходката  Peace
13:30 на шадравана,ок?
st.g,аз мажа Ема със слънцезащитен на Нивеа-50 фактор.До сега я мажех когато се сетя,но вече ще съм редовна.Така преди 1-2 седмици сме на разходка и Ема спи,аз съответно съм я сложила с/у слънцето да събира вит.Д(как звучи само).И познайте какво,като й свалих шапката имаше много голяма разлика...та сега Ема е с тен и то не малък  Joy
Иси,големи красоти правиш/Я ми подшушни на едно ЛС,как стават тези неща  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт