На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 742
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро. Как изкарахте снощти???
Аз вчера получих първия си истински букет цветя от дъщеря ми. Отишли с тати да го купят, тя го избрала и като дойдоха го крие зад гърба си и ми казва: Мамо, нося ти цветя  Laughing. А баща й я подсеща, че нещо трябва да ми каже и тя само ми подава цветята и ми казва: Обичам те!!!! Оле, пожелавам на всички ви да изпитате това. 5 минути съм я гушкала след това, щеше да ме набие след това.
Майра, честита ви придобивка. Да го изпълните с много любов и весел детски смях  newsm51.
Бета, аз още не съм давала закуски, но мисля и аз тези дни да започвам. Като за начало ще е само плод евентуално с АМ, тъй като Тито яде каша на обяд и за следобедна закуска. Ще му дойде множко ако му дам каша и сутрин  Crazy. Но не мога да реша кога да ги давам плодовете. Може би преди да го сложа да спи сутрин.
Сега отиваме да ядем и да спим. После пак ще се включа.

# 46
  • През девет земи в десета
Добро утро,още не съм пила кафе,но като се залепих за компа поне да постна!

Цвети цяла нощ ме изтормози,не,че не спи,но е много неспокойна.Аз спя много леко и я чувам и почти не съм спала!

elip,снощи си беше като всеки друг ден,ние може би днеска ще го празнуваме празника,а пък и без това в петък излизаме всички заедно!

гери_то,това е KetiK!

Betta,щом даваш Аптамил,значи сте въвели белтъка на кравето мляко и няма да има проблеми със сиренето!

Айде отивам да си пия кафето и после пак! Heart Eyes

Пс:Днеска няма месечинки!

# 47
Добро утро мили мами! Казвайте, който е празнувал как е изкарал. Ние имахме гости, но никак не слугувах. Обещах си вчера да си дам почивка и направих 4 пици и на това бяхме Wink Иначе тази нощ добре се наспах. Венци беше послушничък Heart Eyes
pigi - много ми харесвате на снимката. Не стига, че бебоците са най-прекрасни, но и мамите не остават назад. Абе момичета, как може да сте такива слабички  newsm78
elip-наистина е невероятно чувството.... Вчера моят бати взел парички от тати и от касичката и купил два букета и като ми ги подарява и аз се  Shocked. Защо били двата, но после той ми обясни. Много беше сладък, като ми каза, че избрал най-красивите рози. newsm51
yanac - жалко, че така сте си развалили празника. Дано днес са се сдобрите и всичко да е наред Hug
Бетта- ние също сме на Аптамил и никога не съм получавала бучки. Дане би да е нещо развалено млякото. Виж срока на годност. Имаче аз също топля 120 гр. и 4 лъжички за 20 сек. но май зависи от мощността на МВ.
sue2003202uu
Ние заспахме, нали сме от ранобудните ставаме в 6, затова ще ви кажа чао за сега да поприбера clean clean 1dishes. Приятен ден ви желая и дано при вас да е хубаво времето, защото в Русе е мрачно, но въпреки това пак ще излезем Wink

# 48
Иси  Hug   bouquet  Heart Eyes страхотна е темичката!!!

И ние снощи нещо се изпокарахме с моя....нямах никакво настроение,не че го тача много този празник.И в ежедневието е гадно когато се караме....пък снощи за всичко аз му бях виновна.  Confused Днес поне деня започна добре,дано няма спомен от вчера,че.....
Бета,и аз се зачудих за въвеждане на повече твърда храна-сутрин или пък вечер.Вечер с цел уж да не се буди нощно време,но май си правя криви сметки.  Rolling Eyes
Кредор,картичката е много красива.Благодарско!
След като Бета спомена за запаметяване,се сетих,че си свалих някъде зимната ни картичка,но не я намирам...та ако може някой да ми я прати  Praynig ще съм му много благодарна!

Отивам иаз да си направя кафенце и после пак!

# 49
и от мен.
Относно закуската аз съм казвала,ама пак ще спомена-давам попара към 9 часа.Той Криси се буди по-рано,но си игаре.А днес милия както си играел в леглото и си извадил краката през решетките и седнал.И като ме вика,да му помогна да стане,че не може да се изправи. JoyА сега заспа,да видим докога  Thinking.Тази сутрин рано-рано се беше изакал в памерса,и пак му беше рядко.Дали е от пустите зъби  newsm78

Кредор, най-накрая и ние имаме снимка в Пижо и Пенда.Дано не е късно да ни добавиш. Peace

Айде и аз  food010 ,по-късно като се разсъня пак ще се включа.Като гледам днес май няма да се излиза,та ще си висим у нас.  Sad

# 50
Здравейте майчета.
Jorjito Видях снимката на Димитър в списание Бебе, гледам познато ми е това бебче Simple Smile.
И Цвети я има на другата страница най-отгоре Heart Eyes

# 51
  • Габрово
  food010Здравейте и от нас запис.
Вигантол давам по 2 капки. Педито отдавна каза да го спрем, в Плевен ми казаха до 1 годинка да давам профилактично.
Днес е много мрачно и студено и сме в къщи.

# 52
Добре дошли на новите мами welcome
Пилито, като ти видях ника, се сетих за един много готин виц:
Един катаджия спира пловдивчанин и го пита: -Вий да не сте пили? А онзи наперено му отвръща: -Аз не съм пили, аз съм лъв! Joy
За тези, които не са чували пловдивския акцент- за пловдивчани е характерно потъмняването на е в и.
И аз съм пловдивчанка, та не се подигравам, де Laughing
Синеоче, честита ви къщичка! С любов и здраве да си растете и да си драскате паркета! Laughing
И друго- добронамерено ти завиждам, като гледам как си чучнала Лорето на дивана, и си се дислоцирала на 5 метра от нея Grinning. Моята е такова шувъркало,... Не само пълзи, ами и подскача, премята се, и... не мога и 10 сек да я оставя.
Майра, шен значи свежарка, според мен. Май е франчушка дума.
Къде е Лала?

Да питам, който дава Аптамил, как го правите това мляко, аз все на буци го докарвам - нали слагам по малко в пюрето и кашата.

Днес ходихме уж да си купим пердета в Mr. Bricolage, но освен тях купихме 4 килима - по два за спалнята и хола, корниз и разни лайсни - нещо се уляхме  hahaha. А Яна я носех с мен и искаше да пипне всичко. Бях я оставила за малко върху килимите и казаха, че била като сложена за реклама. Направихме й даже снимка, утре ще я кача  Grinning.

Ъ, как не сме се видяли там, и аз бях там, и аз пазарувах. Laughing
За млякото- да не става на бучки: Слагам сухото мляко, после пюрето, разбърквам внимателно, после започвам да добавям вода, по мъничко, и бъркам. Винаги като избързам, стават бучките. Иначе слагам по малко NAN-Nestle, но мисля, че е все тая.
Вигантола... направо го забравям; по-точно- мисля си, че като всеки ден ни вижда слънцето, и няма нужда. Дано не бъркам.
После ще ви кажа една притча за скорпитата, ако мога...
  bouquet

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 17:12 от Прасчо

# 53
  • Казанлък(Бургас)
 didi fiesta Bкрайна сметка с милия побудувахме,поговорихме си и се сдобрихме! smile3521Дяводът никога не е толкова черен,колкото изглежда!В разговорите е решението-всеки да си каже какво го тормози.А ти как правиш попарата?С какъв хляб?

# 54
Еее не мога да ви изчета!
Попова да ти пратя ли картичката или някой я е пратил вече?

Аз вчера се карах с моя че донесе 5 рози по 5 лева направо цял ден мърморих!Хем знае че тоя празник аз Ъ-Ъ не го искам хем мъкне скъпи цветя!Карай  ooooh!  предпочитам едно лале или зюмбюл миришещ отколкото тия рози и ме е яд че ще ги хвърля на 2ия ден ама не се е сетил за 2 лв да вземе саксия с теменужки примерно!Мъже!Като отидат при цветарките и ония ги омайват да купуват! Twisted Evil Close

Много щях да пиша още ама като забравих кво четох и ....после #Crazy

# 55
yanac със сухари я правя.

# 56
  • Варна
 wavey
Тиция,да го вземем Алексчо да го Ухраним,а на тебе да дадем Друнди,да го научиш да спи *нощем*Joy Става ли? Heart Eyes Mr. Green
Вигантол давам по 2 капки.страх ме е да го спра че......... Sick
Аз знам че се дава до годинка. Peace
Майра,честит ви дом.Само радостни и щастливи мигове в него ви желая smile3525
Валче,изгуби се нещо Hug
Янак,Попова spoko.Да не ви разказвам ние с моя как се скарахме на годишнината fight,голяма гадост cry
Сю,много е хубаво е  написано newsm10
Диди Ф,страхотни сте с малкия на снимките smile3503
Бета,Иси кам ,Мерси за линковете  bouquet
Пиги,аз нещо не разбрах за Аптамила newsm78.Съджа белтъка на кравето мляко ли????? #Crazy.Че аз като започнах да го дохранвам първо това му дадох,без да знам..................... ooooh!
Ст.Г,много съм щастлива че я публикуваха снимката newsm44 newsm44 newsm44,купих по един брой и на бабите,да се фукат Mr. Green

# 57
  • Варна
Пак аз Mr. Green
Да си кажа вчера как изкарахме............
Направих аз две форумски рецепти,седнахме с татито да хапнем,пийнем ,а туй нашто чудо и за минута не ни остави на мира Crossing Arms.Ту в единия седя,ту в другия,ракия искаше да пие,хляб да яде,дърпа чинии............ ooooh!

Аз отивам да въртя манджите,че Свеки идва на гости за два дни,и трябва да се представя добре.Тя е страшна кулинарка newsm10
А,пък не знае снаха и каква е добра  chef smile3534

Да почерпя Wink

п.п Много сте хубави мами на снимките  bouquet

# 58
Добро утро на всички  newsm46 Днес за първи път от доста време аз станах преди Пламена Peace

Забравих да поздравя isi_kam за стархотното оформление на темичката Hug

# 59
|Здрасти и от мен!

А ти как правиш попарата?С какъв хляб?

Аз правя папярата с 3 сухарчета, обезсолено краве сирене-колкото кибритена кутийка, 2-3 кафени лъжички захар, масло на върха на ножа /може и без него/ и заливам -да се покрие отгоре още 1см- с шипков чай.

Попова, и аз се чудя прати ли ти картичката някой вече?

А пък ние вчера какви преживелиции! Абе, скапан ден! Първо до 16ч чакам куриер да ми достави новото столче за кола на Нора /защото продадох кошницата на една мама в Продавалника/и пропуснахме разходката. След това извиках съседчето да постои в къщи-Нора спеше, докъто го сваля долу и да го инсталирам./Ако не съм споменала, нашият татко е в командировка и съм съвсем сама/. После, в последният момент си записах час за маникюр. Там разбира се, който се случи се занимава с бебка и накрая, заради което всъщност взех да ви разправям Rolling Eyes тръгнах до едно близко село, за да видят баба и дядо внучето си. Пътьом минах да зареда бензин и сто часа неможах да си отворя капачката на резервоара. Накрая се отказах, защото ме беше страх да не счупя ключа и да се чудя после как да се прибираме. Тъкмо стигнахме до нас и Нора заспа, та стоях на паркинга 40 минути, пишейки гневни SMS-и на татито. Абее, както вече казах-скапан ден ми беше вчера.

След малко излизаме на разходка, че тук е блеснало едно слънце, а и имаме да наваксваме!
Айде, чао от нас!

Общи условия

Активация на акаунт