На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 068
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Velmar, не се притеснявай, сигурна съм че ако наистина е просълзило оченчето то е било или защото е влезнало някаква прашинка или си е бръкнала  в окото.
Казвам ви лека нош и си лягам. До утре.

# 91
  • София
Добро утро на всички!

Вчера изобщо не можах да стигна до компа, че се мотахме навън цял ден. Т.е оставих Калоян на баба му, а аз ходих да видя една приятелка, която ще ражда до края март. И тя чака момченце Laughing
Вечерта като се прибрахме бях толкова уморена, че приспах Калоян и си легнах още в 22 часа. Сутринта обаче ни вдигна в 6.30 ч. Ейййййй няма делник няма празник за това дете, не знае ли, че е неделя newsm78 Joy
Сега вършее в проходилката и естествено ходи и пипа навсякъде и то нещата, които не трябва да пипа.
Добре поне, че татко му днес е почивка да се позанимава с него, а аз имам да работя доста.
Лек и усмихнат ден!

# 92
  • София
Привет! Hug
Виждам, че се оплаквате всички - и при нас положението не е много розово. Буди се поне 100 пъти нощес, а си мислех, че след Хамомилата ще е по-спокоен - да, ама не Rolling Eyes Явно му действа само денем, защото определено има ефект. И какво излиза - че не се буди заради зъбите newsm78
Велмар, има плодова каша и на Милупа, аз купих, но не забелязах, че е с глутен и ще почака малко. За оченцето - дано няма нищо!
Вася, сигурно от зъбките е така. Много неприятно. И на мен ми се струва, че Ивчо гори, а като му премеря Т - няма.Но сме с ония - дигиталните термометри и може да се е прецакал... Дано бързо пробият тези зъби, че положението е... Мислех, че коликите са тежък пероид, а май зъбите са по-зле.
mmilena , и аз поревах доста с Имаш поща, още повече че майката на момиченцата я познавам от когато беше бременна. Страхотна жена е! Peace
Мрънка. До скоро!

# 93
Добро утро. За нас ноща беше спокойна. Дано и днес е така.
И ния сме с дигитален термометър, поне 15 пъти съм го засичала спрямо другия, обикновения и си знам че дава 0.4 разлика. Мери малко по-ниска температура.

# 94
Честит 8 ми март на патерица!Желая ви да сте най-обичаните майки и жени!Честито и на всички новоозъбили се!Ние от 2 мес се лигавим и още няма нищо.Вече седим стабилно и пълзи навсякъде #Crazy и каквото намери в устата постояно ходя и проверявам да няма нещо по пода.,в паяка го слагам много за малко.Айла много съжалявам за майка ти дано се оправи скоро а за бърза помощ нямам думи,аз като бях с 40 градуса температура ми викат пий парацетамол #2gunfireТака всички се оплаквате за което съжалявам дано с малките бебчовци е само период и бързо да отмине.Марио мога да кажа че спи спокойно буди се веднъж два през ноща,но бързо заспива пак.Екземата ни се скри след мазането,но аз пак мисля да му направя кръвен тест да знам към какво е чувствителен,че тепърва ни предстои захранване с месо глутен и др.неща,но трябва да му вземат кръв от вената сутрин на гладно Sickкак ще стане това не ми е ясно newsm78 после трябва да отделят от кръвта 2мл. серум и да я занеса в София в хладилна чанта.На всичкото отгоре ни откриха лек физиологичен шум на сърцето,ходихме на ехограф и някаква клапичка на сърцето още не се била затворила напълно ама било нормално за бебе на тая възраст, щяла да се затвори,каза да не се притеснявам и да дойда пак след 2 мес. ама аз си се притеснявам Sick Dani777от къде може да се поръчат тия картинки в БГ,ако имаш тел. някакъв че много ми харесаха.Май стана дълго ама така като не пиша често!Приятен ден на всички!

# 95
  • гр.Добрич
Къде са всички? Да няма слънчице в София? При нас е такъв мрак, че сме се настаили пред компа и няма мърдане.

# 96
Здравейте! И аз съм на линия, но ба4кам Crazy.Само хвърлям по едно око на форума, да ви видя WinkСпинки, няма слънце  за съжаление Sad cvetyab , не се притеснявай за шума на Марио. Тези неща са физиологи4ни, тъй като организма още не е "завършен" така да се каже Grinning.А вие слу4айно ли отидохте на ехограф newsm78.Това не е рутинно изследване Rolling Eyes
Днес Дари ще се гледа с баща си.Днес е на кеф( за негова радост Party), та-  ще му "види сметката"  hahaha.Сутринта нямаше никакво сълзене от о4енцето й, така 4е се поуспокоих.Възможно е и да си е бръкнала в окото или нещо да се е напрашила ..... Thinking
Хайде- отивам да работя- после пак ще се вклю4а

# 97
Велмар наистина не е рутинно,досега нашата докторка като го е преглеждала не е чула нищо.Но ходих на специалист по детско хранене и тя като му преслушва коремчето със слушалката каза, че чува съвсем леко шумче и каза че не проблем имало го при доста бебета,но ако искам да отида на детски кардиолог.И аз да не си въобразявам разни работи отидох,тя каза че няма нищо сериозно и обезпокоително при някои деца се затваря по рано при някои по късно,но аз все пак си се притеснявам Cry Sad Спинки и при нас е доста студено,вчера излизах,но ссе сковах от студ сега още се чудя дали да излизам,като се има предвид че Марио не спи а седи седнал и се оглежда и като му сложа дъждобрана започва да го дърпа и да си вади ръцете навън Rolling Eyes

# 98
  • София
 Vasia , дори и да мери по-ниско, пак го изкарва с нормална - показва 35.6 Rolling Eyes Браво, че нощта ви е минала леко! Peace
velmar , с нетърпение чакам Дари да се озъби, че нали знаеш - във всичко сме с ден след вас Wink Mr. Green
Дани, много са хубави декорациите! Остава и свеки да се изнесе и да правим ремонт в тяхната стая Joy
cvetyab , щом са ти казали, че е нормално, не се притеснявай. Въпреки че аз сигурно бих...
Като каза за сърчице - някой да има новини от мама Иги? Rolling Eyes

# 99
Ето ме и мен...
От сутринта свърших 100 неща... Wink
Днес правя на Марти домашно пюре-да видим дали ще го яде...,ама много постничко ми се струва само картофче и морков  Sick
Велмар-браво ,че очето не сълзи днес...То някой път мъжете са по-големи паники от нас,особенно като става въпрос за болести  #2gunfire
Цветяб Явно не е нищо сериозно...,но разбирам притесненията ти.... Hug

# 100
От сутринта свърших 100 неща... Wink

mmilena, и аз така, а най-хубавото е, че приключих с досадното неделно почистване. Party
А ние в стаите сме с дюшеме и не е лошо. Peace А особено с обзавеждането, ще видиш каква цифромания е, а качеството често е  Sick
cvetyab, аз също съм чувала,  че е нормален такъв шум, но все пак добре, че си завела на лекар малчо, за да не си внушаваш диагнози.
Vasia, дано да се покажат скоро зъбките и бебчо да се поуспокой.
Валка, какво стана с Али - изчезна ли обрива?

Аз смятам днес да мързелуват пред TV-то, а довечера ще ходим (евентуално) на китайски с кумовете ни. Laughing

# 101
  • София
Здравейте!
cvetyab, всичко ще бъде наред  Peace
И аз правих пюре, от кафяв ориз и броколи, прие се чудесно и аз съм много доволна.    chef
Чакам всеки момент първото зъбче, доста му е подут венеца, пък ще видим кога ще пробие.  Thinking
Избрахте ли летни колички, споделете, че и аз съм на такава вълна вече.
Хайде, ще използвам лошото време да помързелувам малко. Twisted Evil

# 102
АМи - моята коли4ка става и за лятна, но ми се иска да си взема нова Blush.За сега съм се насо4ила към Джордани - Вай.Ама- още умувам. newsm78
mmilena , ти с какви зелен4уци си захранила Марти?Аз слагам поне 3 съставки, 4е ина4е и на мен м се виждат блудкави Sick

# 103
  • София
Aйде и ние най-накрая да се появим Mr. Green
Вчера ходихме до манастира "Св.Мина" до София и беше адски красиво.Аз имам да пиша курсова работа за него,та ми трябваше да си запиша разни неща на място,но смятам като се затопли(че вчера беше адски духателно)да се вдигнем и да отидем за по-дълго. PeaceТам има и масички с пейки,и детска площадка,абе красота и спокойстие Mr. GreenВчера си купихме и столче за кола за голямо дете Twisted EvilЕто това:

Mmilena,аз вече писах,че сме с лятна количка.Купихме си Алба на Чиполино и съм адски доволна Peace
Колкото до домашните пюрета-Ина ги яде с огромен апетит,но се муси ако са замразявани,иска си ги току що сготвени Twisted Evil
И ние ставаме по 100 пъти на нощ,голяма драма е #CrazyНо както минаха и коиките,така и зъбки ще пораснат. WhistlingДенем разсъждавам философски...,ама елате да ме видите нощем колко ми е до трезво мислене Sick
И последно да се похваля,че изпита в петък си го взех с 6 Mr. Green Heart Eyes Hug

# 104
Честита ти шестичка Grinning( ей- ама много дискретно пусна инфото Wink.СПотайваш се от по4ерпка ,а  Naughty)Буб4е- 4естито ви стол4е Hug.И аз мисля такова да взема за ДАри. Кажи ми от къде го взехт е и  ако сте го ползвали ве4е - какви са ти отзивите?

Общи условия

Активация на акаунт