💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 828
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 375
Андрей или Гого без проблем ще бият Кирчо на бързите и леки трасета, които му дават. По-любопитно ще е да видим нещо с бутане на огромните бали, мъкнене на тежки вериги, преминаване на ров с дърпане на кану. Ей такива битка дето даваха и на жени.

Предвид колко много хейт отнесе продукцията заради подобни мъчения , сега защо ги няма , буквално започва да става шизофренично и яко олеква . Наистина , който е съвсем омерзен, нека спре гледането.За негово добро . Тук нито го четат , нито ще му вземат мнението под внимание, натоварват се само потребителите които разпускаме с предаването и не го вземаме чак толкова навътре. .НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ МЪКНЕНЕ И ДЪРПАНЕ ,НИТО 100 кила ЖИЛЕТКИ И ВЕРИГИ И ПЪПЛЕНЕ ПО АРЕНАТА . Искам чиста издръжливост, на Гешев не му стига, и на мъкнене щеше да увяхне. Темата отива в посока, да намерим  слабото място на Мартин и битката да е еднокомпонентна, само с този елемен , само тогава би била справедлива. Аз също чакам с нетърпение някой да го размаже(последна умряла надежда в Добри), но за съжаление си оценявам превъзходството което демонстрира , чисто физически . Да му се ненадяваш на визията на очилат кльощак

# 376
Егати дъното! Цвета на кожата го подсказва. Как не се сетих. В пееш или лъжеш миналата седмица пак спечелила "талантлива" роднина 🤮
Както не малко хора вече писаха, така и аз повече няма да гледам това вече безинтересно предаване. Шуро базжанащината никога не е интересна, няма интрига, а само предизвестен край. Който не заслужава да му се отделя време.

На мен ми беше много странно защо е цялото това подпиране и бутане. В един коментар във ФБ видях написано, че М.е роднина на известен телевизионен продуцент. Не знам дали е вярно, но поне нещата стават ясни...

# 377
  • Be realistic - plan for a miracle.
Какво подсказва цветът на кожата?

# 378
Щом за жените имаше теглене и мъкнене, и за мъжете трябва да има.
Андрей или Гого без проблем ще бият Кирчо на бързите и леки трасета, които му дават. По-любопитно ще е да видим нещо с бутане на огромните бали, мъкнене на тежки вериги, преминаване на ров с дърпане на кану. Ей такива битка дето даваха и на жени.

Предвид колко много хейт отнесе продукцията заради подобни мъчения , сега защо ги няма , буквално започва да става шизофренично и яко олеква . Наистина , който е съвсем омерзен, нека спре гледането.За негово добро . Тук нито го четат , нито ще му вземат мнението под внимание, натоварват се само потребителите които разпускаме с предаването и не го вземаме чак толкова навътре. .НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ МЪКНЕНЕ И ДЪРПАНЕ ,НИТО 100 кила ЖИЛЕТКИ И ВЕРИГИ И ПЪПЛЕНЕ ПО АРЕНАТА . Искам чиста издръжливост, на Гешев не му стига, и на мъкнене щеше да увяхне. Темата отива в посока, да намерим  слабото място на Мартин и битката да е еднокомпонентна, само с този елемен , само тогава би била справедлива. Аз също чакам с нетърпение някой да го размаже(последна умряла надежда в Добри), но за съжаление си оценявам превъзходството което демонстрира , чисто физически . Да му се ненадяваш на визията на очилат кльощак

Ти всеки път настръгваш на цветовете. Преди 2 дни пак. Днес явно е мой ред.
Жокер: подсказва кой е продуцента, за който по-горе прочетох, че му е роднина.
Какво подсказва цветът на кожата?

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 12:25 от КремонаЛиза

# 379
Сега пък годшинина имал Павел. От връзка. ЖДНБ. Голямо драматизиране покрай него. Другите сякаш нямаха разни празници и годишнини през това време.

# 380
Сега четох коментарите във фейсбук, там направо го попиляват Мартин. Дано чете, да види какво мислят хората за него, смешен е той, не Гешев. Някой беше питал за 20-25 годишните какво мислят за него. Аз съм на 25 години, по - противен човек не съм виждала, моите приятели половината се отказаха съвсем да гледат предаването вече, та и аз с тях май ще приключа, не се търпи просто. Ако съм на мястото на приятелката на Мартин и го гледам в момента що за човек е, ще съм го зарязала на секундата, ама сигурно 90 хил я блазнят.

# 381
Скрит текст:
Моят малкия също е на тази възраст и е програмист. НИщо общо няма, а и приятелите му също. Прекрасни млади мъже са, такова лукавство и надменност не съм видяла.

И аз съм програмист и то около годините на мишончето Мартин и той само ми петни хубавата професия. И около мен няма такива хора като него(по-скоро са тип Момчил Simple Smile). Изключително нагъл, ако ми е в обкръжението и трябва да го слушам с това гласче - бррррр, ще напусна и аз офиса Sweat Smile Добрин ми е просто тъп, сори нот сори, нека да му е сега народната любов. Раду и Гешев са ми надеждата все още Sweat Smile

# 382
Беше ми интересно просто, ничий “ред” не е, стига сте подскачали. Сега като обясни ми стана дори още по-интересно.

# 383
Вече даже не ми се коментира. Гледам, за да завърша цикъла, а не защото ми е интересно. Знае се какво ще стане в почти всеки епизод.

Дали може някой да ми напише по тв в кои дни има интервюта с отпадналите? Търсих, но не намирам нито на Силвия, Стан не ми е много важен, но бих хвърлила едно око. Брадъра много ми разбърка логиката. Благодаря!

# 384
Mama2288, за тв не знам, но в ютюб подкасата им "след игрите" като влезеш в канала излизат всичките. Без Малвина. Щото тя нея горката кой ли я брои Joy

Замислям се, че дори да им дадат вагонетки, жилетки, вериги, на Мартин и Добрин на 1000% тежестта ще е минимум наполовина на останалите. Както знаем чрез допълнителни тежести, калпав инвентар (по-калпав за някои, разхлабен, огънат, смачкан) и заровени предмети най-скрито се манипулират игрите. Защо няма претегляне на тежести преди битките? Защо няма хвърляне на чоп кой по кое трасе да минава? Всичко на доверие. Е, да ама ние чак толкова наивни не сме. Наистина е шоу за детската градина. Само деца биха се вързали.

# 385
Що не ти стана интересно нещо друго? Темата е за ив, не за цветове на блузи, кожи и чанти. Никой освен теб не подскача и преди съм те виждала да подскачаш, щом някой заговори за раси и етноси. Никога няма да спрем да говорим на тази тема. Започвам да се чудя каква ти е болката с расите на хората. Остави хората да са такиви каквито са, включително и коментирищите!

Беше ми интересно просто, ничий “ред” не е, стига сте подскачали. Сега като обясни ми стана дори още по-интересно.

# 386
Крайно те настъпва това, че съм задала въпрос какво си имала предвид, което наистина е мега интересно.
Проблем с расите на хората е супер крайно заключение - аз не съм го направила, но затова пък го правиш ти.
Това което споменаваш съм го правила веднъж, но явно и веднъж е много Simple Smile Никой като мен не подскачал… права си, вече ще гледам какво правят другите и няма да излизам от рамката никога. Трябва като всички и аз.
“Остави хората да са такива каквито са” е хубав съвет, но доста ироничен в случая казан от човек, който не оставя хората (в случая - мен) да са такива каквито са. Предлагам да си го последваш.
А иначе, да уточня, просто ми стана мега интересно, след като обясни, че може да има връзка с продуцент този индивид, което съм подозирала сама, но смятам че се крие в дълбока тайна.
Но как щях да разбера ако не бях попитала? Някакво криптирано споменаване на кожа, което всичко може да означава.

# 387
Раду го изцедиха физически, но ПСИХИЧЕСКИ не могат да го мръднали. До сега в игрите показва много яка психика и няма да го пречупят някакви си трътлести продуценти. От това, което чухме от биографията му, не е от хората, които се предават, въпреки че вижда липсата на обективност,справедливостта и нагласените ситуации. Сигурна съм, че ще се бори до последната секунда.

И да ви съобщя, че 2024 не е годината на Дракона, а на варелите. В нашия град коледния базар включва ...варели 😁

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 11:42 от mery_poppins1

# 388
Аз също не искам да гледам подобни мъчения, но прави впечатление, че такива има само за някои. Павката /60 килограмов!!!/, Раду, Светлин, Микяй, Стан /но не и срещу Мартин/, дори и жените бутаха... Това е двоен стандарт. Откакто Мартин тръгна на битки, всички тежести отпаднаха.
Не искам да гледам нагласени игри. 15 пъти кардио трасе срещу силов играч! Ами и това не искам - скучно и еднообразно. Дори да беше с равностоен по килограми и телосложение противник.
Или пък подсказване на пъзел - веднага давам пример: "Мартин има три верни думи"! Аз пък нямам думи!

Предвид колко много хейт отнесе продукцията заради подобни мъчения , сега защо ги няма , буквално започва да става шизофренично и яко олеква . Наистина , който е съвсем омерзен, нека спре гледането.За негово добро . Тук нито го четат , нито ще му вземат мнението под внимание, натоварват се само потребителите които разпускаме с предаването и не го вземаме чак толкова навътре. .НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ МЪКНЕНЕ И ДЪРПАНЕ ,НИТО 100 кила ЖИЛЕТКИ И ВЕРИГИ И ПЪПЛЕНЕ ПО АРЕНАТА . Искам чиста издръжливост, на Гешев не му стига, и на мъкнене щеше да увяхне. Темата отива в посока, да намерим  слабото място на Мартин и битката да е еднокомпонентна, само с този елемен , само тогава би била справедлива. Аз също чакам с нетърпение някой да го размаже(последна умряла надежда в Добри), но за съжаление си оценявам превъзходството което демонстрира , чисто физически . Да му се ненадяваш на визията на очилат кльощак

# 389
Лично мен ме радва, че навсякъде, ама имам предвид навсякъде - инстаграм, фейсбук, ютуб, тук във форума - всички коментират едно и също, колко е пошла продукцията и нагласено всичко. Аз такова обединение не съм виждала преди, всички дружно да ги заплюят и никой да не е за “фаворитите”.
Мъжът ми снощи иначе минавайки видя, че Мартин е победил и вика “Какво му дадоха за награда, два часа предимство на финал?” 😁

Общи условия

Активация на акаунт