💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 869
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 390
Никой не е казал, че трябва да е еднокомпонентна играта и да има само бутане и влачене. Нищо не пречи да бутат първо 800 килограмовата количка пък после да ходят да си скачат по гъбките, и така за всекиго по нещо Simple Smile

# 391
  • София
Алеко също беше с огромна протекция - готови коалиции, отивайки при Елица, грошове, артефакти, жени предимно на елиминациите. Но все пак ходеше на такива битки. Накрая толкова го бяха напълнили, че на последния съвет дойдоха излишни и нямаше интрига.
Мартин и той натам върви с толкова грошове.

# 392
Аз идея нямам за кой продуцент става въпрос, но наистина не разбирам за какъв цвят на кожата става въпрос? В Мартин нищо мургаво не виждам, сериозно. Аз като седя на морето един месец ставам бетер от малцинствата, но не съм. Просто бързо хващам тен- трябва ми един ден. Така че, хора, наистина не ги разбирам тези коментари за цвят на кожата, при положение, че те всички вече изглеждат като клошари.
Иначе по темата за продуцента- не мисля, че е син на продуцент. По- скоро се е уредил да работи за тях и си го възхваляват, защото вече е част от продукцията и плановете са да продължава да бъде. Това си е лично моето мнение, разбира се.

# 393
От сутринта го мисля този продуцент ама не мога да се сетя.
Не че нещо ще промени отношението ми към МиД .
То си беше видно, че нещата и целия сценарий е бил замислен преди започването на снимката.
От началото не се усеща, но поглеждайки назад, разбираш защо лилавото племе изобщо не е влизало в плана за сезона, защо друго племе отива на блатото, защо първия спасил се отива точно в племето на Добрин, защо един отива на изолатора, друг се угоява като прасе преди Коледа и т.н.
Игрите започват да приличат на лош криминален филм. Не търсим убиеца, а нашия човек. Само че режисьора много рано разваля интригата.

# 394
На Мартин тена му е...жълт. Аз само за един продуцент се сещам дет е такъв жълт- Бляк! Жал ме е за другите играчи, наистина. Гешев се държа достойно при това поведение и вече наистина си мисля, че май продукцията сами не са осъзнали крайния резултат от толкова рязане, натъкмяне и монтажи. Сега виждат, но е късно да оправят кашата и ще сърбат каквото са надробили.

# 395
  • София
Ох, аз цитирах онзи коментар от ФБ и то стана като растяща снежна топка. Grinning Там пишеше и името, но не исках да го сложа и тук. Не му бил син или брат, а племенник на жена му, та не търсете подсказки в тена. Blush

# 396
Стария Мартин пък какво се възмущава, него малко го бутаха, чак до финал стигна. Или той е възмутен, че него по-малко са го бутали предния сезон, сравнено с адаша в този JoyJoy

# 397
Стария Мартин пък какво се възмущава, него малко го бутаха, чак до финал стигна. Или той е възмутен, че него по-малко са го бутали предния сезон, сравнено с адаша в този JoyJoy

Зависи дали той си плаща или накрая му плащат Simple Smile

Само аз ли не мога да се сетя кой е въздесъщият продуцент? Ако може на лс някой да ме светне?

# 398
Neon, досега в този и предишния сезон, винаги са канили отпадналите играчи в На кафе, Денят започва, а финалистите дори в Здравей България. Харесва ми да гледам и тези интервюта. Подкастите също се старая да ги следя. Благодаря!

# 399
Няма ли да е по-лесно да се напише името на продуцента? Никога не обръщам внимание на цвета на кожата на някого. Дори в началото Мартин и Добрин ми харесваха. Преди да проговорят. Чудя се откъде идва това противоречие? Едно, че самия изказ на Мартин е детски. Глупаво е да виждаш в тялото на пораснал мъж инфантил. Немутиралият му глас ни предразполага да предполагаме незрелост. Втората заблуда е  в самия Мартин- че играта е нещо различно от живота. Не и когато е ТВ предаване. Това, което липсва на този "герой" е харизма. Той дори и злодей не може да изиграе, защото е трагичен образ. Със способност да възпроизвежда заучено, но без грам социално   чувство, толерантност, респект към качествата и интересите на другия. Те за него са разходен материал, който трябва да подкрепи "успеха" му. Някой беше писал, че е  възпитаван  от жени. Мисля, че въобще не е възпитаван. Отгледаните от жени са по-състрадателни. Мартин прилича на отгледан от компютър, в мизансцена на някой електронна игра.

# 400
Понеже се заговори, че било достойно да се вземат грошовете на Калоян, защото не са спечелени в битка, само да вметна, че достойно щеше да е да остане със собствената си награда от 50 гроша и да не пипа чуждите. 50 гроша повече или по-малко при налични над 300 е просто смешно да се коментира.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 13:31 от sunrise_sunset

# 401
Сега изгледах отново визитката на Мартин при влизането му - ами човека си каза всичко както е:
бил саркастичен, пиперлив и се случвало да се изгаври с някого в живота. Влиза за победа и макар, че всеки казвал така при него било различно.
Виждал се вече с чека от 100 000, тъй като гледа няколко хода напред и смятал да ги инвестира да се подготвя за All Stars сезона.

На мен тогава ми звучеше мега абсурдно всичко това, впредвид заявката му, но сякаш човека си знае, че ще се залюбят с продукцията.
Дано ни лишат от честта да го гледаме в All Stars, тъй като ще е много тегава ситуацията, особено като имаме на предвид, че той се познава със стари играчи.

Иначе все още виждам шанс Раду или Гешев да успеят да ги детронират накрая - виждам силна коалиция след обединението между двамата заедно с Калоян и потенциално ако успеят да дръпнат Микяй могат да контролират нещата

# 402
Дано ни лишат от честта да го гледаме в All Stars, тъй като ще е много тегава ситуацията, особено като имаме на предвид, че той се познава със стари играчи.

В All Stars така или иначе всеки с всеки ще се познава. Уговорки и коалиции ще се правят още преди самото предаване. Ще се получи нещо като Сървайвър преди години, когато решиха да съберат старите пушки в едно племе. Скандали и грозни сценки, изпокараха се там за едните договорки.
И тук предпичам същото нещо, така че аз лично ще пропусна😀

# 403
Изразявам съмнение, че Раду и Гешев могат да се съюзят. Няма начин Павел да не е разказал за "предателството на Гешев" на Раду. На него толкова му трябва. Финалът ще е всяка коза за свой крак. От останалите само Полипенко все още ми е симпатична. Но знам, че ще я "ликвидират". Деси и Анджи имат качества, но ще ги реализират в някой друг живот. Маги и Микяй са две шматки. Не им отричам спортните качества, но характори - 0. Калоян се е пренавил. Двоицата левенти не ща и да ги видя. Павка, Павка...да беше малко по-силен...

# 404

Зависи дали той си плаща или накрая му плащат Simple Smile

Само аз ли не мога да се сетя кой е въздесъщият продуцент? Ако може на лс някой да ме светне?
Някой написал ,че бил племенник на жената на Краси Ванков.

Общи условия

Активация на акаунт