💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 906
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Точно и аз си мислех, че трябва да е близък на продукцията, че да има такова бутане и бетониране.
Много нечестно (за пореден път) е да му дадат за награда да вземе грошовете на който си избере. Значи някой се бил на битки, спечелил си ги и изведнъж ни в клин ни в ръкав - Бам! Вземам ти ги. Ако е имало директен двубой между тях двамата - Ок, ама не е имало.
Яка битка било, да бе. Ако имаше и силов елемент Гешев щеше да победи Марто. На Марто битки само да подскача и търчи, да реди нещо си, а жените качваха тежки чували и бутаха тежки колички....
Аз продължавам да съм убеденна, че гледаме серии по сценарии. Още преди битката за територия зелените бяха едни такива никакви, нямаха и желание да говорят, та камо ли хъс. Както беше и при Стан. Явно майката кораб им е спуснала факс, че трябва да паднат и те съвестно последваха инструкциите.
Преди се ядосвах, сега вече се забавлавам и се смея на хвалбите на Марто и продукцията, то за смях станаха.
ОМГ, Марто се навел да си върже връзката и получил вдъхновение божие кой къде да разпредели  Joy
А Магито, дето искаше да спи при Микяй? После що Мики си слага по снимки ръка на бедрото й.....

# 406
  • София
За мен най-голямото безумие беше обявяването на дуото за официални треньори на ИВ,и то по средата на сезона,в който те са участници.

# 407
Евентуална конкуренция на Мартин, щеше да бъде доктора(от лилавото племе). Той просто беше невероятен паркурист. Перфектен нов образ за предаването. Ама си беше много гадно прецакан.

# 408
  • София
За мен най-голямото безумие беше обявяването на дуото за официални треньори на ИВ,и то по средата на сезона,в който те са участници.
Да, чист конфликт на интереси. Особено, ако някой от тях вземе, че спечели. Много ще олекне предаването.

# 409
Да, чист конфликт на интереси. Особено, ако някой от тях вземе, че спечели. Много ще олекне предаването.
То има ли накъде да олекват повече Joy

# 410
Евентуална конкуренция на Мартин, щеше да бъде доктора(от лилавото племе). Той просто беше невероятен паркурист. Перфектен нов образ за предаването. Ама си беше много гадно прецакан.
Да !!! Страхотен беше, но добре, че не влезе! Щяха да намерят начин да се изгаврят и с неговия образ.

# 411

Със сигурност един от тях печели. Готова съм да се обзаложа 😁

# 412
+1!

И беше тъпо да коментират, как ги бил спечелил Калоян. Както и да ги е спечелил негови са си. Сякаш е знаел, че отивайки на съвет, ще го карат да си игряе на ключар.

Понеже се заговори, че било достойно да се вземат грошовете на Калоян, защото не са спечелени в битка, само да вметна, че достойно щеше да е да остане със собствената си награда от 50 гроша и да не пипа чуждите. 50 гроша повече или по-малко при налични над 300 е просто смешно да се коментира.

# 413
To именно и от това тръгна хейта. Hug  от тогава тръгна и нагласата, че са хора на продукцията , а всичко може да се е случило и след края . Така, че масовото нагативно настроение е ясно от къде идва . Нито са толкова черни двамката , нито като персонажи нито ,като боя . Глупавия Стана свърши къде по - неприятни постъпки, прецака грозно Микяй и Маги, а накрая дори посъветва Маги да се мазни на "силните" и да зареже най-близкия си човек . Та подобни примери и ценности изобщо да не ми ги хвалят. Чакам с нетърпение някой да изфичка Калоян , заради неговите провокации и наглост си отидоха , доста по-кадърни от него хора. Но продукцията го скри на завет, когато беше перманентно заплашен, го пратиха в друго племе, където имаше нарочени бушони и мина между капките. Радку също, заради отвратителното самочувствие , вменяване на вина на всеки , когото не харесва . Клеветите , сплетните и ниските топки , се надявам да го опухат. Тези двамата , ако се махнат, за мен ще бъде възстановена справедливостта . След тях да печели който иска, за мен ще е удовлетворителен сезон. И догодина пак ще ги гледам

# 414
  • София
То има ли накъде да олекват повече Joy
Хората са казали - винаги може по-зле Grinning

# 415
.  Чакам с нетърпение някой да изфичка Калоян , заради неговите провокации и наглост си отидоха , доста по-кадърни от него хора. Но продукцията го скри на завет, когато беше перманентно заплашен, го пратиха в друго племе, където имаше нарочени бушони и мина между капките. Тези двамата , ако се махнат, за мен ще бъде възстановена справедливостта . След тях да печели който иска, за мен ще е удовлетворителен сезон. И догодина пак ще ги гледам
Не направиха ли абсолютно същото и с Анджи? Не виждам , защо едното ви пречи, а другото не Joy

# 416
  • софия
Това е единственото, което и мен ме подразни. Трябваше да изчакат, хайде ако не до финала, поне до полуфиналите.

Друго против момчетата МиД нямам.

Ако Мартин е племеник на някой си, то в родата явно са в кофти отношения Joy
Хейтът, който отнасят МиД си е по план, е може би малко повече отколкото са очаквали, но пък сигурно са доволни от продукцията.
Няколкото  фена на МиД ще напишем коментар, два, а нехаресващите ги - пет отгоре. Та всичко е точно.Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав каст тази година, а калпаво изпълнение.  Потенциалът потъва в нелепи битки, а предизвикателствата към волята и ума са сведени до мизеруване и дребнави надигравания.

И поредното малоумно промо за капитанската вчера - да изглежда че  Геша се контузва. Imp
Публиката се надява Геша да е добре, но хаха, то било хитра партенка. Trollface

# 417
Към момента симпатични са ми само Поли и Павел, всички други се омазаха до ушите .

# 418
Пращането на Калоян при Дръзките беше в полза на женската коалиция, а не обратното. Joy Ако не беше махнат още следващата седмица можеха да си изберат Виктория или Пелипенко и женската коалиция приключваше, но продукцията тогава имаше други планове.

Калоян и Раду показаха 20 пъти повече човешки качества от М и Д, дори не е близо. Най-малкото, че поне не саботираха жените,  а можеха.Ако бяха Мартинчо и Добринчо на техните места съм напълно убеден, че това племе нямаше да спечели битка, защото тези двамата нямаше да го позволят.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 15:26 от Иван С. 659770

# 419
.  Чакам с нетърпение някой да изфичка Калоян , заради неговите провокации и наглост си отидоха , доста по-кадърни от него хора. Но продукцията го скри на завет, когато беше перманентно заплашен, го пратиха в друго племе, където имаше нарочени бушони и мина между капките. Тези двамата , ако се махнат, за мен ще бъде възстановена справедливостта . След тях да печели който иска, за мен ще е удовлетворителен сезон. И догодина пак ще ги гледам
Не направиха ли абсолютно същото и с Анджи? Не виждам , защо едното ви пречи, а другото не Joy
Да направиха . И твърдя, от 4 сезона насам, че ПР удря леки рамена на АБСОЛЮТНО всички кадърни играчи. Калоян също има качества, и щеше да ми е драго да беше стигнал до тук с тях, а не със фалшивите и лицемерни лозунги които развява , фурнаджийските лопати, с които си сменя мнението . А за Анджи е ясно, че е един вид пълнеж за формата, и шанс за финалистка няма. Игрите са за мъже , а Калата се бута , въпреки че  е по плашливо пиле и от дамите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт