от тогава тръгна и нагласата, че са хора на продукцията , а всичко може да се е случило и след края . Така, че масовото нагативно настроение е ясно от къде идва . Нито са толкова черни двамката , нито като персонажи нито ,като боя . Глупавия Стана свърши къде по - неприятни постъпки, прецака грозно Микяй и Маги, а накрая дори посъветва Маги да се мазни на "силните" и да зареже най-близкия си човек . Та подобни примери и ценности изобщо да не ми ги хвалят. Чакам с нетърпение някой да изфичка Калоян , заради неговите провокации и наглост си отидоха , доста по-кадърни от него хора. Но продукцията го скри на завет, когато беше перманентно заплашен, го пратиха в друго племе, където имаше нарочени бушони и мина между капките. Радку също, заради отвратителното самочувствие , вменяване на вина на всеки , когото не харесва . Клеветите , сплетните и ниските топки , се надявам да го опухат. Тези двамата , ако се махнат, за мен ще бъде възстановена справедливостта . След тях да печели който иска, за мен ще е удовлетворителен сезон. И догодина пак ще ги гледам 

Ако не беше махнат още следващата седмица можеха да си изберат Виктория или Пелипенко и женската коалиция приключваше, но продукцията тогава имаше други планове. 
Препоръчани теми