💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 852
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 450
Лошо ли е , че искам Калоян да го понатърти малко тоя очилатко . Дори и да не вземе после точка Sunglasses

# 451
Лошо ли е , че искам Калоян да го понатърти малко тоя очилатко . Дори и да не вземе после точка Sunglasses
Лошо не лошо, човещинка 🤭

# 452
Как решиха , че мазният спечели ???

# 453
Е КАК ЩЕ Е ЗА МАРТИН ТОЧКАТА ???! Бе бая трябва да си сипя май! И смешно беше Мартин да предупреждава и да се заканва на бой JoyJoy представям си същото нещо в живота и как би го гледал някой мъж без да има камери и протекции Joy

# 454
И какво виждам, поредна загуба за Калоян, който и тая точка не можа да я вземе, нищо че тежи два пъти повече. Да си знае.

# 455
Калоян определено е по-глупав или по-неумел в борбата.  Изобщо нямаше усет на коя страна да се извърти за да се предпази, а направо се подлагаше за да го обърнат и да му издърпат топката.

# 456
Тая топка си беше пак спорна точка.  Ама нека да се радва комплексаря с г€й гласче

# 457
Някой има ли представа защо не мога да редактирам постовете си? Няма друга опция освен "сподели"

# 458
Аз нищо не разбирам от тая игра. Гушкат и двамата топката- първо била спорна. После била на Калоян, пък после на Мартин. Тя топката си е все и в двамата😀 Ама все тая. Поредна загуба за Калата. И суплеса не помага, и хващането за врата също😀

# 459
Браво на Деси!

# 460
  • На Изток от Рая
Аз ви предлагам, лели, баби, девойки или младежи, да си сипете по едно, да не се гневите, тормозите и да не се връзвате чак толкова много, и да гледате на това предаване просто като на едно шоу😀
Аз си сипах вече, че пак ще превключа канала😀
А Маги нали трябваше Пелипенко да избере, сега да не ѝ набиват канчето

# 461
  • София
Някой има ли представа защо не мога да редактирам постовете си? Няма друга опция освен "сподели"
И при мен не стана от тел., но от лаптопа стана...

# 462
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче Микяй каква мишка е само, чак ми е неудобно да го гледам, най-страхливият е там, повече от жените даже. Дори Павел, който е 60 кила с мокри дрехи, не се страхува да излезе на битка, въпреки че си дава съвсем ясна сметка, че е на дъното като възможности и сила.
Микяй много иска да спечели грошове, но повече го е страх. Joy
А продукцията е абсолютно дъно! Не стига, че нагрухтяха М и Д с какво ли не - амулети, печати, грошове, ами и не пропускат да начукат канчетата на останалите при всяка възможност колко са дебели, бавни, смотани, бедни, слаби на арената.... Expressionless

Кофти битка, да им бяха дали по една каска да си пазят поне главите.

# 463
  • На Изток от Рая
Микяй много иска да спечели грошове, ама няма желание😀

# 464
И според мен топката беше в Калоян. Димо много бързо реши, че времето е свършило и обяви точка за Маргарин.

Общи условия

Активация на акаунт