💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 869
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 435
Според мен никого нищо вече не може да изненада нито на арената, нито в местата за спане. Тези младежи какво ли не видяха. 100 гроша за Калоян са нищо- ясно е, че ще трябва да  воюва на арената. А и не е откраднал парите- продукцията му ги е дала. Не разбирам защо се заяждате. Много повече на кражба прилича поведението на Мартин- ей така наместо 50, да прибереш 100 от някой неподозиращ. Все едно гледам "разбесняло се чавдарче". Тези, които са на моя възраст ще ме разберат. Ако Мартин спечели е добре да инвестира в някой, който може да му разработи гласеца- да не звучи така детски. И от много друго учене има нужда, но всеки сам си решава.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 19:54 от victoria vassileva

# 436
Нямаше  обида в поста ми , но явно има сериозни мотиви да изтрият безобиден пост на друга леля.  Много са  бързи , като Мартин със собствена иновативна техника на минаване на обръчи и редене на домино  и справедливи като творчески директори и сценаристи на последен сезон на ИВ.

# 437
  • София
Ма верно ли задавате такива въпроси. Всеки са тренира при който иска. В предаването се влиза чрез кастинг на продукцията, не  на Фифо, Гого или мой.

До колкото ми е известно, досега е имало тежест от класираните "покемони" (абсурдно определение) при някой от тримата. Та както беше споменато и други тук, ТВ участията са им орязани до официалния подкаст (някой по-запознат може да даде инфо от първа ръка), може просто всичко да искат да съберат под една шапка. Миналата година подкаста с Бейби беше на светлинни години назад от другите. Иначе защо са "официални треньори" и толкова бутане - значи си имат планове за нещата, пък и защо да не разбутат бизнеса на другите треньори, независимо че те самите са техни кадри?!

Не падаме от Марс и е напълно логично да задаваме въпроси защо!!!

# 438
Хубав каст, ама калпаво изпълнение. Има-няма 30 играчи с общ мозък. Останалите 6-7 разкараха, за да дерибействат две самозабравили се момченца.

Калоян си спечели 100 гроша честно. Не е да ги е искал. Ако ще на седянка да е. Не е определил играта.слес малко и неговия хъс ще иде в кофата.

# 439
Аз не го вярвам това. Да са толкова наивни другите. Анджи влиза в племето и веднага има спречкване с лидерите. На следващия ден все едно е друг човек, подкрепя ги, хвали ги... Маги същата работа. Това граничи с раздвоение на личността. Някакви задкулисни неща се случват и определено не правят всичко по тяхно усмотрение. Не може всички да седят, мълчат и да им се радват, абсурдно е просто. Не са толкова добри актьори.

# 440
  • Буркина Фасо
Аз не го вярвам това. Да са толкова наивни другите. Анджи влиза в племето и веднага има спречкване с лидерите. На следващия ден все едно е друг човек, подкрепя ги, хвали ги... Маги същата работа.
не знаеш какво се е случило през нощта Smiley

# 441
Аз откакто гледам ИВ винаги залагат някаква любовна интрига - Фейгин и Жоро, Мудева и нейния Радев, Алекса и жена му. В този сезон може би заложиха на грешната двойка Димитър и Малвина, но Митко им прецака сценария като хареса и заухажва Поли.
Та бяха принудени да заложат на еднополова двойка в духа на новото време ( не казвам нищо за ориентацията на младежите, защото не съм чула нещо такова по техен адрес), но Добрин е лудо "влюбен" в Мартин, защото без него вече да е аут от играта. Затова се страхуваше, че ако Мартин не се върне от битката, то всички от племето ще гласуват против него.
И най - нелепото, което прочетох, че някой сравни Мартин с Андрей 😄. Мооооля!?!?!?!🤣

Този сезон заложиха на приятелството: Мартин и Добрин, Силвия и Анджи, Павел и Раду. Даже именно Силвия, а не мъж, беше в ролята на герой, но самата тя не пожела да изнесе ролята си докрай. А можеше.

# 442
Вчера на капитанската - Мартин бръснат, оправен. Днес сутрин - с брада. Брей?

# 443
Аз ще пусна по-късно, че ще се изнервя като ограбват Калоян.

# 444
Ех Мики ,Мики ...големи четки прави

# 445
Аз ще пусна по-късно, че ще се изнервя като ограбват Калоян.
То и след това ще се изнервиш Joy вече го пускам, знаейки че ще е дневната ми доза гняв Grinning

# 446
Микяй много страхлив ,все между капките гледа да мине ,да се приобщи към Императорите и да го бутат към финалите.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 20:48 от Еlpida

# 447
По-предсказуем сезон не можеше да има. Хайде сега Марто ще си купи 10 предимства на финала, направо ще си купи победата. Тъпоооооооооооо

# 448
Ясно доказателство за умствения багаж да Мартин- да наричаш "бебенца"  мръсни торбички с пясък. Гадно ми е това момче- сорри...

# 449
Аз ви предлагам, лели, баби, девойки или младежи, да си сипете по едно, да не се гневите, тормозите и да не се връзвате чак толкова много, и да гледате на това предаване просто като на едно шоу😀

Общи условия

Активация на акаунт