💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 888
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 420
Аз откакто гледам ИВ винаги залагат някаква любовна интрига - Фейгин и Жоро, Мудева и нейния Радев, Алекса и жена му. В този сезон може би заложиха на грешната двойка Димитър и Малвина, но Митко им прецака сценария като хареса и заухажва Поли.
Та бяха принудени да заложат на еднополова двойка в духа на новото време ( не казвам нищо за ориентацията на младежите, защото не съм чула нещо такова по техен адрес), но Добрин е лудо "влюбен" в Мартин, защото без него вече да е аут от играта. Затова се страхуваше, че ако Мартин не се върне от битката, то всички от племето ще гласуват против него.
И най - нелепото, което прочетох, че някой сравни Мартин с Андрей 😄. Мооооля!?!?!?!🤣

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 16:04 от mery_poppins1

# 421
Стан със сигурност беше влюбен в Мартин и техните отношения бяха като в индийски сериал...

# 422
Някой да ме подсети на Мартин все гледам игри на трасета БЕЗ силови елементи(като дърпане на бидони  и бутане на колички).
Ако имаше нещо силово Гешев щеше да има предимство и някак по равностойно щеше да е сега предимство имаше по -лекият Мартин!

# 423
Добрин и Мартин се бутат един друг с любезното съдействие на продукцията. Според мен даже ще делят наградата на две. Не ги знам кой чий племенник или роднина е, но е очеизвадна любовта на продуцентите към двамата младежи.

# 424
Утре май Калоян ще понатупа Мартинчо в битката за дето му взе грошовете 😂

Няколко коментара срещам и защо наградата е 90 хил? Не беше ли стотачка преди Grinning
Сигурно има данък.
Скрит текст:
Окончателният данък е 10 на сто и се удържа и внася от предприятието – платец на дохода, в срок до края на месеца, следващ тримесечието на начисляването на дохода.

Да, плаща се данък върху тези пари и заради това чисто ще са 90к

Хаха, да така се разбра и от промото, ама нека му! Много ми се иска да се обърка без да иска продукцията и да пусне Мартин срещу Калоян в някоя силова битка или тежко силово единоборство, Калата да му откъсне главата на очилатия, ама не ми се вярва да го допусне продукцийката за съжаление... нищо и това довечера ще ми напълни душата! Нямам търпение да му поутупа прахта Калоян на оня довечера, както загатнаха на промото! Laughing

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 16:44 от Mnenie2024

# 425
Какъвто и да е Мартин, вчера ми беше мъка да гледам как пухти Гешев по трасето. Сигурна съм, че ако беше онзи слабия Гешев от преди един месец щеше да отвее Мартин като куцо пиле домат.
Освен това всеки път се чудя Гешев как така е строителен инженер, а не схваща елементарни неща. Хвърляше топчето до преди средата на улея и само бързаше да го улови. Ама то близко до акъла, че трябва да хвърлиш догоре, за да имаш повече време.

# 426
Добре де, ако Маргарин е племенник на някого от тв и го побутват яко към финал,  къв го дири Дробчо? Момчето от село, бачкаторче, ай някой да ми обясни, него що го побутват така, че и за победител го спрягат? Наградата е за един, кой сега ще я вземе, Дробчо или Маргарин?

Трябва им сателит за Маргаринчо за да се разделя "народната любов" между двама. В противен случай още по-очеизбодно ще е тикането на Марто от продукцията, пък така и остава една мъъъъничка интрига кой ще вземе наградата. Ако е сам Марто няма да може да носи на плещите си толкова "любов" хорска 😄
Почти съм сигурна, че това ще е Маргарин, защото парАта не трябва да излиза от гилдията. На Дробчо ще му замажат очите като го цанят "официален тренет" 😁

# 427
Аз си защитавам позицията и пак повтарям ,че не познавам никого-нито него,нито семейството му.Който иска -да вярва,който не вярва-има право.Аз наистина съм впечатлена от Мартин и наистина съм изумена от наивност ли е,смелост ли е,вяра ли е,хъс ли е.Но е Супер Достойно за Уважение/уточнявам-моето уважение/това което прави и как го прави.И му личи ,че е добър човек.Да попитамКОЙ от останалите мъже в племената би се самономинирал за битка със Стан?Имаше и друг изход-да изпрати Микяй,после ..и тн Всичко това сме го гледали в другите сезони.Но това не сме го виждали.Признайте.Той изказа няколко довода за да постъпи така,въпреки,че е опасно.Да,единия беше да му прибере парите,но другите доводи помните ли.Той искаше на всяка цена да отстрани Стан от племето,защото постоянно си задаваше въпроса ЗАЩО ГУБЯТ.И си отговори сам на въпроса и реши да отстрани Стан за да не пречи на племето.Направи го в битка,а не му подля вода на елиминацията с Борисенко.

Отиде на битка за да вземе грошовете на Стан.Това е истината. Всичко друго е ала-бала.Като е толкова слаб Стан, всеки би трябвало да го отстрани.Защо точно Мартин ще ходи да го отстранява и после ще се хвали пред Гешев, че Стан кълвял на гола кука.За ножовете в гърба да споменавам ли?До последно да залъгват Стан, че е в коалиция с тях, а да го номинират.Това е много достойно, да.

# 428
  • София
ОК, правят им/си ПР с МиД - новите официални треньори на предаването, но ако някой реши да тренира при Фифо, Гого и Михаела за следващия сезон - какво, ще ги спрат ли?! И какво - ей ги, примерно, в топ 2 двамцата, това трябва да им бъде атестацията за успеваемост на бъдещите кандидати, трениращи при тях???Да не забравяме, че МиД имаха/т подкрепата на продукцията, което им помага реално и ги слага не едни гърди, а най-малкото две пред останалите в предаването. Всеки с глава на раменете и очи се е убедил, че колкото и подготвен да си, атлетичен, находчив и т.н., няма гаранции, че ще стигнеш дори до оригиналните племена....а и не искам да си мисля какво овикване ще има на въпросните тренировки (съдейки от отношенията със съотборниците) и би си го причинил доброволно. И какво - няма да приемат кандидати, трениращи сами или при други треньори, различни от официалните?

# 429
Ма верно ли задавате такива въпроси. Всеки са тренира при който иска. В предаването се влиза чрез кастинг на продукцията, не  на Фифо, Гого или мой.

# 430
Как забраниха на отпадналите да участват в подкасти на други, може само в официалния? Няма как да забранят бъдещи участници да се готвят, при когото искат, но най-вероятно с приоритет ще са тези, минали през МиД. Не знам. За всичко си има начини, стига да си алчен и подъл, а това се видя, че го умеят много. Просто не виждам каква друга изгодна причина имат за цялата пародия на риалити. Искали да спечелят детската аудитория... Ми че те са си я спечелили отдавна, не виждам логика в това.

# 431
На мен ми е много смешно и странно как продукцията устиска толкова време, а не си сформира отбор от официални треньори още преди миналия сезон ?

И без това копират всичко друго, което някой бивш участник направи, ама баш най-важното не взеха назаем 😅

Да не говорим, че според мен си вкараха автогол като спряха отпадналите участници да гостуват на Надкаст и ЧакалКаст.
Вместо да се договорят с тях, те пак алчни - само за тях да има.
Някои хора ще кажат, че бизнес не се прави с емоции и скрупули и може и да е вярно, но си има някакви граници, все пак.

А и е видно, че зрителите не харесват и не подкрепят нагласени, изкуствени и насила създадени продукти, ама кому е важен зрителят ?

Не че ще случи, но ако ПР си вземе една година почивка, премисли какво се е получило добре през сезоните и какво е било тотален провал, осмисли критиките и похвалите на зрителите и се завърнат нови, свежи, с модерни съоръжения, с ясни правила, с обновени и оригинални игри, шоуто може и да се върне към златните си години.

Ех, голямо въображение имам 😅

# 432
Много, много готино - точно и ясно! 👏
Сладка да им е победата сега, обилно гарнирана с горчивината от народната любов. Искаха слава и да се преструват на велики, на им - "велики сте". За мама и за баба. Особено мазния. Преди Дробчо ме дразнеше повече, но сега определено Мазнин е този. По-рано четох коментар с напомнянка - Дробчо как гледаше в земята пред Кралев и мълчеше. Мазнин и той беше нас*ан пред него. Мълчаха като дами. Сега са големи мъже. Хейтихме Рендето и Кралев, ама бяха но-добре от тези две човечета.

Продукцията търси скандал и бързо са преценили , че идеални за сценария и гледаемостта са блестящите личностни качества на амбициозното глуповато момче Добрин и инфантилния , самовлюбен и нямащ реална преценка за възможностите си нефел Мартин. Цяла игра е подчинена да ги бутат до финала ( тежки игри на силни претенденти , скриване на техни саботажи , а изобличаване на други, хвалебствия , грошове , игри, които да изострят надменността и самолюбието им ) . И двете глупави момчета се увлякоха , загубиха нормално общуване с противници и съотборници, грубостта и надменността взеха връх.  , което е особено неприятно в игра за спортни умения. Продукцията е доволна от гледаемост и коментари , а двамата  идиота  трият коментари , пишат смс на водещи на подкасти, крият се вече и обвиняват всички зрители ( с изключение на двете лели подкрепящи ти тук и трите във фейса ) в хейтърство. Незрели , глупави момчета, което в комбинация с болна амбиция е комично за предаването и страшно за житейския им път .

# 433
Gerido,

Много добре казано и веднага изтрито. Значи лелите и тук бдят. Но, истината е една. Двете момченца ще си понесат заслужено.

Довечера стария сценарий. Зелени падат. Номинират Поли. Червени разбират, саботаж, номинация, 100 гроша.
Питат Микяй дали иска да иде на битка, ама прах в очите, а и той страх лозе пази. Така, че вече е ясно.

# 434
Утре май Калоян ще понатупа Мартинчо в битката за дето му взе грошовете 😂

Няколко коментара срещам и защо наградата е 90 хил? Не беше ли стотачка преди Grinning
Сигурно има данък.
Скрит текст:
Окончателният данък е 10 на сто и се удържа и внася от предприятието – платец на дохода, в срок до края на месеца, следващ тримесечието на начисляването на дохода.

Да, плаща се данък върху тези пари и заради това чисто ще са 90к

Хаха, да така се разбра и от промото, ама нека му! Много ми се иска да се обърка без да иска продукцията и да пусне Мартин срещу Калоян в някоя силова битка или тежко силово единоборство, Калата да му откъсне главата на очилатия, ама не ми се вярва да го допусне продукцийката за съжаление... нищо и това довечера ще ми напълни душата! Нямам търпение да му поутупа прахта Калоян на оня довечера, както загатнаха на промото! Laughing
Понеже говорим за тв шоу, аз пък с нетърпение чакам довечера да видя физиономийката на ушатко, когато му вземат катинарските парички😜

Общи условия

Активация на акаунт