💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 725
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 345
Аз си защитавам позицията и пак повтарям ,че не познавам никого-нито него,нито семейството му.Който иска -да вярва,който не вярва-има право.Аз наистина съм впечатлена от Мартин и наистина съм изумена от наивност ли е,смелост ли е,вяра ли е,хъс ли е.Но е Супер Достойно за Уважение/уточнявам-моето уважение/това което прави и как го прави.И му личи ,че е добър човек.Да попитамКОЙ от останалите мъже в племената би се самономинирал за битка със Стан?Имаше и друг изход-да изпрати Микяй,после ..и тн Всичко това сме го гледали в другите сезони.Но това не сме го виждали.Признайте.Той изказа няколко довода за да постъпи така,въпреки,че е опасно.Да,единия беше да му прибере парите,но другите доводи помните ли.Той искаше на всяка цена да отстрани Стан от племето,защото постоянно си задаваше въпроса ЗАЩО ГУБЯТ.И си отговори сам на въпроса и реши да отстрани Стан за да не пречи на племето.Направи го в битка,а не му подля вода на елиминацията с Борисенко.

# 346
Имаше един филм, френско-канадски мисля, който се казваше "Новите варвари". Като гледам такива като Мартин, все за него се сещам - цинични, самодоволни и материални момчета, които газят устремени напред и нито един нюанс, нито морал или духовен аристократизъм са им присъщи. Как може да се хареса Мартин? За какво? Ухилен гази хората, саботира, мишкува и сключва сделки с продукцията. Ще му приседнат накрая тези победи, грозни от начало до край. Вижте им гледанията на тези двамцата - няма и по 5000 човека, които изобщо са проявили някакъв интерес. И това на фона на хилядите гледания на подкасти и пр. Само тренировката им с Гешев събира повече и то защото Гешев е там. Цялото им движение в игрите остави и оставя горчив привкус. Да не говорим, че отблъсква и от самото предаване. Нито ще го чакам повече, нито вероятно ще го гледам. Защото не обичам да гледам такива хора и да слушам тази самодоволна лиготия. Съжалявам.

# 347
  • София
Аз си защитавам позицията и пак повтарям ,че не познавам никого-нито него,нито семейството му.Който иска -да вярва,който не вярва-има право.Аз наистина съм впечатлена от Мартин и наистина съм изумена от наивност ли е,смелост ли е,вяра ли е,хъс ли е.Но е Супер Достойно за Уважение/уточнявам-моето уважение/това което прави и как го прави.И му личи ,че е добър човек.Да попитамКОЙ от останалите мъже в племената би се самономинирал за битка със Стан?Имаше и друг изход-да изпрати Микяй,после ..и тн Всичко това сме го гледали в другите сезони.Но това не сме го виждали.Признайте.Той изказа няколко довода за да постъпи така,въпреки,че е опасно.Да,единия беше да му прибере парите,но другите доводи помните ли.Той искаше на всяка цена да отстрани Стан от племето,защото постоянно си задаваше въпроса ЗАЩО ГУБЯТ.И си отговори сам на въпроса и реши да отстрани Стан за да не пречи на племето.Направи го в битка,а не му подля вода на елиминацията с Борисенко.

Димитър и Добрин - абсолютно същото направиха, единият излезе срещу Кралев вярно, но не се знаеше кои двама от дръзките ще са там. Другият срещу Благой отиде.
При Дръзките - като изключим Микяй - всеки един от останалите трима също го направи. Та, точно с това Мартин - ами не е единствен. Да не говорим, че всички изброени от мен, да, дори и Добрин, не го направиха с цел да изгонят човек от собствената си коалиция и да му забият образно казано нож в гърба, а или заради цялото племе, или заради коалицията им или защото официално си бяха казали, че вече не играят заедно. Допълвам Ангел и Раду - съвсем реален риск поеха и двамата, за да си разчистват там каквито сметки са имали. В очите и директно изговорено.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 00:31 от gg__

# 348
Да си призная, че вече гледам Игрите само на рекламите на другото риалити, и то защото Павката изненадващо още се държи Blue Heart Но в един такъв кратък откъс Мартин каза, че Гешев е огънал варелите, защото е надебелял и си викам - леле, сега на съвета ще му докарат деформираните варели на Гешев да ги изчука и оформи, как така ще си позволява да руши качествения инвентар Satisfied Така че Гешев дори да е имал някакъв процент шанс да спечели, след тази брутална постъпка от негова страна към безценните варели сигурно вече им е черен Trollface

А Мартин почнах малко да го съжалявам. Вярно е, че не са го накарали насила да говори и действа както прави, но в такава изолирана среда човек лесно може да се подхлъзне по тази плоскост, когато всичко му се случва лесно. Много прекаляват от продукцията с превъзнасянето и пробутването, а те са имали ясната представа как ще изглежда това за зрителите. Така че направо си го хвърлиха на вълц... хм, зрителите да го хапнат за закуска, че все пак да се запомни с нещо този сезон. А като няма с какво хубаво, то поне предоставят любезно нещо не толкова хубаво.

Такова ритуално харакири не съм виждала досега да си правят в никое предаване, което съм гледала Satisfied А се очакваше силен сезон, за да се противопоставят на новия конкурент...

P.S. Чудя се как ли Момчил би коментирал този сезон, но ако можеше искрено да каже това, което наистина мисли. Но знам, че няма как да разберем Simple Smile

# 349
  • София
Пореден много скучен епизод с много скучна и монотонна игра, изходът от която стана известен още на правилата и, а след 6-ия курс на практика всичко беше ясно.
Не знам кой им измисля игрите и концепциите, но е за уволнение.
15 курса на чисто бегово/кардио трасе без нищо друго между 70 кг. Мартин и 100 кг. гризли. Е, какво да стане? Това обаче не оневинява Гешев. Може ли така да се отпусне и толкова много храна да изяде. Имам чувството, че в момента е станал по-тежък отколкото беше на кастинг битката си срещу Милен преди година. Доста непрофесионално. Той сам си каза, че се е отдал на ‘порока’ и изкушението го е завладяло. И докато при Стан приемането на много храна не пречи, то при него си е самоубийство.

Тези синхрони между Мартин и Гешев по време на битката бяха нелепи по начина по който си подаваха един на друг реплики. Но пък така се подчертава несериозния анимационен 'вайб' на този сезон.
Шоу направено за деца от 7 до 12 години.

Големия губещ в епизода се оказа Калоян, а Мартин с 430 гроша стана неуязвим.
Все пак нека не забравяме как Калоян се сдоби с тези грошове (отключване на катинарчета), така че сега продукцията посредством своя официален треньор си прибра вересиите ей така за всеки случай да не стане некой сакатлък.

Изолатора е напълно излишен. Поредната провалена като замисъл локация в историята на Игри на волята.
Откакто въведоха острова на отшелника в сезон 3, нито веднъж не им се получиха нещата с тези допълнителни локации. Обиталището и Чистилището в сезони 4 и 5 бяха пълен провал. Този сезон в интерес на истината с блатото им се получи що годе и то най-вече благодарение на Димитър и едно диво прасешко стадо.
Изолатора е жив зян.

Днес Храбрите бият!

# 350
Аз пък между Добрин и Мартин, мисля, че Мартин е по-добър. Добрин на тичането, до колкото помня, издъхна- каза от глад. Тука преди няколко дни нещо пъшка пак по терена, на играта с рова и висенето пак пъшкаше. Видяла съм повече слабости от него, отколкото от Мартин. На плуване също Мартин е по-добър. Отделно- главата не му работи толкова в компоненти като пъзели и някакви такива неща. Не че някой от двамата е пъзелист по принцип, но сравнявайки ги двамата, Добрин няма предимство и в тая част. Мисля, че в двубой Мартин има повече предпоставки да победи Добрин.
Отделно като характери- много мразя някой да ми говори с поглед, забит надолу. Първо- неуважение. 2ро- неискреност. 3то- абе гадно е....

# 351
  • София
Еми,
Вече имаше анкета за най-красив участник и участничка. Виж на 1 стр. в архив секцията. А по-нагоре в скрит текст съм изваждал топ 3 или топ 5 на по-интересните запитвания като текст, ако не ви се гледат снимки. Simple Smile

Ето все пак какви са резултатите. Твоят Калоян го няма в топ 5. 😮😛

Най-красивите участници

1. Микяй 171 гласа
2. Мартин 88
3. Стан 60
4. Раду 48
5. Павел 46
5. Светлин 46
-
1. Крамарска 129
2. Пелипенко 122
3. Габи 79
4. Силвия Радулова 54
5. Маги 24

# 352
Много смешно, като цъфнат тука с едни крещящи лозунги  за детската градина 😂  .
 meis , по-добре си задай въпроса защо само ти и още пет виждате нещо в това ухилено момченце,повредата е в твоя телевизор изглежда.
Останалите просто не пишат. Единици са тези, които умеят интелигентно да понахейтят участниците, които не харесват и темата не е особено гостоприемна за останалите. Това са моите впечатления, потвърдени от съфорумци в други теми.
ПП Мартин правел всичко за себе си - а кой играе за някой друг, това е индивидуална игра-печели един.
Въпросът е не дали го прави, а как. Искам да видя тези достойни хора, най-вероятно роднини, които се прекланят пред този "талант". С оправданието "такава е играта". Само последната игра да вземем- явно не е запомнил чалъма с плочките, свърши му кислорода в мозъка и можеше да се уповава само на Димо да подскаже, което и беше направено само около 8-10 пъти...Толкова за таланта.
А иначе сте добпе дошли и всички тук си пишат каквото си искат. Има много симпатични съфорумци, които си пишат в темата от години. Не винаги съм съгласна с тях, но какво от това... Но "пропагандата" е друго нещо. И по-възрастните можем да направим разликата. Например, Калоян. Има си трески  за дялане. Беше ми обаче интересно да му следя гъбаркането с женската коалиция. Та така.
Аз не съм му роднина.А и не той си  измисли прякора ИМПЕРАТОР,а продукцията,което не го е променило по никакъв начин.Има хъс момчето.Но е и справедлив.Не взе грошовете на Деси,които са 130,/което трябва да ви говори,че не всичко за него  е пари,нали/,не взе грошовете на Гешев/защото щеше да плюе както сам каза върху думите ,които му каза,че го харесва/,а взе грошовете на Калоян,който не ги спечели в битка,а защото отвори едни катинари.Даже ми се струва наивен Мартин и това най-вероятно ще му попречи да спечели.А наивният човек ,особено ако е умен е идеалист в повечето случаи.Дано спечели все пак.Заслужава го.
Взе на Калоян грошовете, защото за момента само от него го е страх! Истината е, Мартин е жена в момчешко тяло (това не е сексизъм или обида към жените! Да не ме разберете грешно, сигурен съм схващате какво искам да кажа! Сигурен съм, че повечето жени тук и тези, които познавам са повече МЪЖЕ  от мартинчо) или плъх, както "ласкаво" се бе изказал той самия за друг играч преди време... Нелепа история! Не вярвах, че нещо вече може да ме изненада тази година в игрите, но положението вместо да се влошава, става трагично... Болно ми е не за самото предаване, а за обществото като цяло.. ако наистина съзнателно някой подкрепя тези плазмодии все още..

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 02:58 от Mnenie2024

# 353
Взе на Калоян грошовете, защото за момента само от него го е страх! Истината е, мартин е жена в момчешко тяло (това не е сексизъм или обида към жените! Да не ме разберете грешно, сигурен съм схващате какво искам да кажа! Сигурен съм, че повечето жени тук и тези, които познавам са повече МЪЖЕ  от мартинчо) или плъх, както "ласкаво" се бе изказал той самия за друг играч преди време... Нелепа история! Не вярвах, че нещо вече може да ме изненада тази година в игрите, но положението вместо да се влошава, става трагично... Болно ми е не за самото предаване, а за обществото като цяло, ако наистина съзнателно някой подкрепя тези плазмодии все още..

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 02:53 от Mnenie2024

# 354
  • Sunshine state
Пореден смотан епизод, в който Мартин Любимецът на продукцията мачка. Как пъл не му дадоха една силова игра с теглене на варели, бутане на колички с чували и тн.??? 
А Димо с това "Императоре" много дразни!!

# 355
А тия двамата в изолатора са ми като анимационни герои вече Grinning GrinningVery Happy все едно гледам друго предаване като ги покажат тях

# 356
Да попитамКОЙ от останалите мъже в племената би се самономинирал за битка със Стан?Имаше и друг изход-да изпрати Микяй,после .

Добрин изпусна топчето нарочно и само единствено,за да паднат ОТНОВО в играта и Мартин да се изправи срещу Стан.Този план са го измислили в момента,в който е било решено Стан на елиминация.
Много добре си правят сметките момчетата и Мартин си го каза - Искам да му взема жълтиците,а и ми писна да му обяснявам една игра по няколко пъти.
Въобщe няма да се изненадам ако някой редактор му е подшушнал да ходи на битка или евентуално да му е казал какви елементи ще има.
Мартин доброволно да отиде на битка седмица преди финал е рисково,освен ако не е бил сигурен,че ще победи:))

И толкова за благородството на Мартин,който само и единствено мисли за неговата облага.
Многократно е казвал,че той и Добрин движат племето и другите са само гласчета.. бил се жертвал, моля ви се Laughing За хора,за които въобще не му дреме,даа...

# 357
Много ме изморяват тези финалисти. Моля, ако тук пише някой вежду 20-25г.- това ли е модерният персонаж на вашето поколение? Мартин? От намиращите се там виждам разум в Полипенко и Павел. Другите са като лоботомирани.
Големият ми син е колкото Мартин ,ама не е така хитър и далновиден като него и не му сече пипето толкоз бързо Joy .Ама и Мартин е добре подготвен за ИВ

Моят малкия също е на тази възраст и е програмист. НИщо общо няма, а и приятелите му също. Прекрасни млади мъже са, такова лукавство и надменност не съм видяла.

Аз се радвам, че се отказах да гледам и само ви чета. То става все по неприятно явно. Ще гледам само излизането на Раду.

# 358
И какво се оказа сега? На фона на толкова добрият им каст, половината им участници се отказаха сами от надпреварата, защото на всички им стана ясно, че всичко предварително е нагласено за двата съсела на финал. Павката пък, той стои само за да е в играта, щото е геймър, а Раду от наивност. Осталите са са слава.
Сега като се обединят, Маргарин ще избухне да си пазарува предимства за всички битки и ние какво ще гледаме? Ама че тъпотия. Язък за сезона, при все перфектния кастинг.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 07:08 от albaaa

# 359
Потребителката-адвокат на Мартин се шегува ,не е възможно такива глупости да се пляскат и някой да ги приеме за истина. То такава пародия стана, че не може сериозно да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт