💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 786
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 255
И как по-точно ще му вземе грошовете? Пускат го да иде до стопанството и "Калояне, дай ми торбичките си с пясък, Димо каза че може. "

# 256
Наградата за Мартин: 50 гроша или 100/150 гроша...гениално от продукцията, никакво въображение

# 257
  • На Изток от Рая
И как по-точно ще му вземе грошовете? Пускат го да иде до стопанството и "Калояне, дай ми торбичките си с пясък, Димо каза че може. "
Ще му ги вземе утре на битката

# 258
Трагичен Гешев. Не знам по какво го определят/те за силен играч. Никаква издръжливост. Не виждам този сезон, който и да е, да може да победи Мартин. В миналия сезон щяха да са го издухали вече. Но в този, трагедия са. Колкото и да не ни е приятен на повечето, аз поне съм обективна. Нито с мисъл, нито по арената може някой да го бие. За мен победителя май е ясен.

# 259
Пелипенко направи огромна грешка още в началото когато трябваше да премахне някой играч и да го прати на Блатото .Не трябваше да е Димитър ,а Мартин ,ама тя пък не го познаваше много добре все още.

# 260
Дори не се и спомена за предимство за утре. Това винаги се предлага. Великият избор искаш ли повече пари или по-малко?!!?

# 261
Ако напиша каквото ми е на устата  за тоя посредствен очилат комар ще получа  доживотен бан Grinning

Много точно го определи ...
комар

# 262
  • Варна
Е,  ако у някого е имало капка съмнение, че не се бута Мартин тук вече ...
Дори и Алекса галеника на Игри на волята не е бил толкова  гален😃
Егати пазарлъка, какво беше това

# 263
  • Stockholm
Айде новата простотия, без причина участник да  взема грошовете на нищо неподозиращ  друг участник. Този, който ги измисля тези глупости сигурно е с изпържен, той си знае от какво, мозък.

# 264
Печели си битките момчето. Може да е дечко в социално отношение, но си играе играта.
Правилно -неговите си битки. Добре подбрани за него , съобразени със слаби страни на противниците. Мартин на това трасе ще е помлян  Микяй, Калоян, Раду, Светльо.

# 265
  • Варна
Ех,  нямам търпение да се появи Радул на финала😁

# 266
На финала където ще са 4 финалисти ще има силови компоненти ,няма как тогава ще си проличи кой кой е.

# 267
Много ме изморяват тези финалисти. Моля, ако тук пише някой вежду 20-25г.- това ли е модерният персонаж на вашето поколение? Мартин? От намиращите се там виждам разум в Полипенко и Павел. Другите са като лоботомирани.

# 268
На Гешев му беше трудно по трасето, но Мартин явно се е поизложил на доминото. След три курса предимство, Гешев беше само на 4-5 плочки след него.

# 269
Бас хващам, че на тая битка ако беше победил Гешев, наградата изобщо нямаше да е такава. Дали и 20 гроша щяха да му дадат. 20 гроша или един салам, избирай, дебелак! JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт